Диана Илиева Добавено Март 13, 2010 Доклад Share Добавено Март 13, 2010 Не разбрах за какви триъгълници пишеш, ама като погледнах транзитите ти - от началото на февруари тр.Плутон започва да прави квадратура с наталния Плутон и в същото време тр. Сатурн ще се залюлее няколко пъти върху същия този натален Плутон - и аз си мисля, че нещо съдбовно ще се случи, някаква сериозна промяна, която може и да те затормози, но сигурно ще те доведе и до сериозно помъдряване. Успех! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
iwan4o Добавено Март 13, 2010 Доклад Share Добавено Март 13, 2010 Здравей Диана.От няколко седмици се чувствам изолиран от всичко-като във вакуум.Не мога да намеря причината и за това започнах да чета от програмата,но нищо неразбирам и за това си зададох въпроса в тази тема. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mimi281977 Добавено Март 18, 2010 Доклад Share Добавено Март 18, 2010 Здравейте,аз се казвам Милена,родена съм,в 10.10ч.на 24.03.1977 г.,в гр.Кюстендил.Моля ви,ако е удобно,да ми отговорите,дали ще остана,на сегашната си работа,там непрекъснато има съкращения,засега ме защитава закона-сина ми още няма 3 год.Благодаря ви,предварително. Преди малко,успях,да си направя карта,ако може,да ми помогнете,защото нищо не разбирам в нея. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kabala Добавено Март 19, 2010 Доклад Share Добавено Март 19, 2010 Миленче, ще останете на същата си работа. Напрежението вече е започнало да преминава при вас. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mimi281977 Добавено Март 19, 2010 Доклад Share Добавено Март 19, 2010 Миленче, ще останете на същата си работа. Напрежението вече е започнало да преминава при вас. Kabala,благодаря ви,много за отговора,вече съм по-спокойна. морена 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Март 20, 2010 Доклад Share Добавено Март 20, 2010 Виждам, че Кабала ме е изпреварила. Така че Милена, можете да сте напълно спокойна вече. Двойно подсигурена сте относно оставането. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mimi281977 Добавено Март 22, 2010 Доклад Share Добавено Март 22, 2010 Виждам, че Кабала ме е изпреварила. Така че Милена, можете да сте напълно спокойна вече. Двойно подсигурена сте относно оставането. Оля,благодаря ви,и на вас от сърце. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Хармония Добавено Март 22, 2010 Доклад Share Добавено Март 22, 2010 Може ли повече инфо за соларен Хирон съвпад натални Луна, Меркурий, Венера и АС... Предварително благодаря! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Март 23, 2010 Автор Доклад Share Добавено Март 23, 2010 (edited) Хирон циркулира в края на Водолей доста месеци. Ако имаш съвпад на соларен Хирон с всички тези планети, то ще имаш и съвпади на транзитен Хирон с тях и явно указват година, която ще остави ярки следи в земния ти път. За транзитите на Хирон сме писали КЛИК .Няма да е някой вял, скучен и незабележителен период, съвсем неВъздействието на Хироновите транзити се подчертава и затвърждава чрез солара ти. Всичко е много комплексно, зависи от домификацията, господството и диспозиторството на планетите в радикса. От орбисите. Детайлна прогноза би изисквала много задълбочен анализ на цялата карта.Но всеки от съвпадите ще намери своето си проявление, така очаквам аз. Примерно с Венера е един от аспектите на Пепеляшка, но не е достатъчен сам по себе си без подкрепа за голяма и най-вече щастлива любов, има тема КЛИК Специално съвпадът на Хирон с Луна не е от най-леките, защото ще те залее с толкова силни емоции, че ще е трудно да разбереш въздействието, което имаш върху околните. Възможно е и физическо неразположение и болка, моя интерпретация, дано не е точна. Това най-общо, поставено в контекста на конкретната звездна конфигурация. Може би, когато всичко отмине, ще споделиш нещо в темата за Хирон... Там има доста конкретни и интересни "преживелици" на Хиронови съвпади, дават ярки събития и обикновено трудни за прогнозиране и конкретно предвиждане. Дано да има някое хубаво за теб. Редактирано Март 23, 2010 от Атлантида Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
reira Добавено Март 24, 2010 Доклад Share Добавено Март 24, 2010 Здравейте, може ли някой да ми разтълкува хороскопа, ако има време и желание? Благодаря предварително! Датата ми на раждане е 27.11.1996 22:30ч. , родена съм в Бяла Слатина Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Хармония Добавено Март 25, 2010 Доклад Share Добавено Март 25, 2010 Атлантида, благодаря много за инфото Ще споделя след време и аз, дано да е нещо позитивно Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee R.I.P Добавено Март 26, 2010 Доклад Share Добавено Март 26, 2010 Можеж ли някой да ми каже кой ми е преобладавящят знак и от какво значение е Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alissar Добавено Март 29, 2010 Доклад Share Добавено Март 29, 2010 Може ли някой да ми каже как да разбера в кой знак ми е южния възел. Вече знам, че северният е във Везни. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Март 29, 2010 Автор Доклад Share Добавено Март 29, 2010 Северният и южният възел са точно на 180 градуса отстояние. Така че, ако северният е на Х градуса от Везни, то южният ще бъде точно на същите Х градуса от Овен. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Хармония Добавено Март 31, 2010 Доклад Share Добавено Март 31, 2010 При съвпад на Луна (12 дом), Меркурий (1 дом) и Венера (12 дом) към АС - коя е най-подходящата професия? Хуманитарна? Извинявам се предварително за глупавия въпрос Благодаря! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee R.I.P Добавено Март 31, 2010 Доклад Share Добавено Март 31, 2010 (edited) Може ли някой да ми каже кой ми е преобладавящят(който най-много пъти го имам в хороскопът , най-действащия) знак и от какво значение е Роден съм на 16.03.1995 в 9:50 Редактирано Март 31, 2010 от Bruce Lee R.I.P Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
NASKO Добавено Април 10, 2010 Доклад Share Добавено Април 10, 2010 Здравейте,на всички.Може ли някой да ми разтълкува хороскопа, ако има време и желание? Благодаря предварително!Аз съм начинащ във вашата наука,но вярвам,че чрез астрологията,ще открия,защо ми се промени живота през последните 6 месеца.Роден съм на 17 04 1980г. в Пловдив в 4 и 50мин. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Април 10, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 10, 2010 Най-добре прочети всичко от темата за опозицията на Сатурн и Уран и за Сатурновото завръщане, все едно за писани за теб. Виж в Астрология за напреднали. В смисъл , че освен че преживяваш Сатурново завръщане, Сатурн ти е края на Дева , 22 -ия градус, като точно те разтриса повтарящата се напоследък опозиция между транзитните Сатурн и Уран. Още повече, че Асц. ти е в Риби, така че в момента Уран се движи през твоя първи дом- много осезаемо положение, прави опозиции със намиращия се в момента в края на Дева Сатурн, където се намира и твоя радикален Сатурн- от твоята рождена звездна карта. Мда, не ти е било лесно последните 6 месеца, че даже и повече от 6 според мен. Хубавата новина е, че напрежението почти мина, тази опозиция скоро ще почне да се разпада, но не веднага. Още по-хубавата е , че Юпитер транзитира в твоя първи дом и ще те подкрепя. п.п.Направата на хороскоп е много продължителен и сериозен труд, имам предвид на добър хороскоп. Тук, въпреки наистина високата ми квалификация напълно безплатно и безкористно отделям по малко време, когато успея. В ущърб на децата и семейството си. Правя го поради голямата си любов и вяра в Астрологията, която много хора не познават и погрешно бъркат с врачуване. Също и с убедеността, че когато говорим, че материалните блага не са важни, ценна е любовта и светлината в душите , поне някои наистина го мислят и разбират. Трябва да има и други като мен, които вярват в това. Дори и един на хиляда да сме, пак би било добре. За някои е толкова трудно да го възприемат, че чак търсят обяснения от рода на - "балъци" или някакви хитри, използващи чуждата енергия субекти или просто гледат да не "изпуснат авантата". Уж имат езотеричен усет, че всички сме свързани в едно, цялата планета е един жив организъм. Като си превържеш ранения пръст, търсиш ли изгода и заради неговата благодарност ли го правиш? Този послепис се получи добре и за друго място, но за сега си го оставям тук. Казано е " направи добро и го хвърли в морето". Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
NASKO Добавено Април 10, 2010 Доклад Share Добавено Април 10, 2010 Благодаря ти от сърце Атлантида.Наистина като се замисля,повече от 6 месеца е неяснотата в живота ми.Може ли да ме насочиш каде може да ми изготвят прогноза за следващите месеци?Благодаря ти,още веднажл Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
NASKO Добавено Април 10, 2010 Доклад Share Добавено Април 10, 2010 всичко се подрежда след това,което с Твои насоки прочетох за опозицията на Сатурн и Уран и Сатурновото завръщане.И мисля,че тепърва ще започнат да се стабилизират нещата при мен.СВЕТЛИНАТА В СЪРЦАТА НИ ЩЕ НИ ДАДЕ ЯСНОТА! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Април 10, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 10, 2010 ...И мисля,че тепърва ще започнат да се стабилизират нещата при мен. Да, точно така е. Още малко остана да те тормози конфликтът Сатурн- Уран, в темите е описано точно и по-подробно влиянието. Специално следващите 2-3 седмици, освен подкрепа от Юпитер мярнах и много хубави влияния между прогресивни Луна, Венера и Юпитер, около рождения си ден и изобщо този месец ще имаш щастливи моменти. СВЕТЛИНАТА В СЪРЦАТА НИ ЩЕ НИ ДАДЕ ЯСНОТА! Много ми хареса това, имах нужда да ми припомни някой тази мъдрост и ти благодаря . Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
NASKO Добавено Април 12, 2010 Доклад Share Добавено Април 12, 2010 И аз вярвам,че всичко ще се подреди по най-правилния начин,но моля уважаема Атлантида може ли да ме насочите към някой в Пловдив,който да ми изготви хороскоп за няколко месеца.Аз съм доста начинаещ и незная как да разконсперирам дадена ситуация .Благодаря. Пожелавам ти яснота и спокойствие . Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
NASKO Добавено Април 17, 2010 Доклад Share Добавено Април 17, 2010 Здравейте!Днес имам рожден ден и мисля,че от утре или от много скоро ще започе положителна промяна в живота ми!Желая ви успехи от сърце!!! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
морена Добавено Април 17, 2010 Доклад Share Добавено Април 17, 2010 (edited) Родена съм на 31.07.1967 г., 15.30ч. в София. Предстоят ли ми някакви раидкални промени през следващата соларна година? Пътуване в чужбина, брак в чужбина? Перпсектива в кариерата (която в застой от доста верме)? Здравословни проблеми? Благодаря за отделеното време! Редактирано Април 17, 2010 от морена Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Април 17, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 17, 2010 Здравейте!Днес имам рожден ден и мисля,че от утре или от много скоро ще започе положителна промяна в живота ми!Желая ви успехи от сърце!!! Наско, Честит Рожден Ден! Според Саабей първично заложеното влияние на Марс е било много благородно и добро и носело защита на слабите и онеправданите. Най-искрено те поздравявам и ти пожелавам много положителни промени, победи и крепко здраве! И благодаря за пожеланията, марсианецо! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts