Bruce Lee R.I.P Добавено Февруари 27, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 27, 2010 Добре понеже явно не съмй задал въпроса като хората и не получавам отговори ще го задам по друг начин. Въздуха се разбира най добре с въздуха и Огъня Огъня се разбира най добре с --------------,,-------------------- Земята се еразбира най доббре с водата водните знаци се разбират най добре с --------------,,----------------- Та на мене 7 дом (бракът) ми е в стрелец (значи трябва да е или с въздух или с огън) асцендента ми е въздух (значи се разбирам с въздуха и с огъня) Слънчевата зодия ми е Водна.... та какъв извод може да си извадите .......???? С кои части на планетата ще се разбирам по-добре (въздух,огън:,,:; вода,земя) ........... Мерси Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Февруари 27, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 27, 2010 По принцип се гледа слънчевия знак и елемента му. За подходящи се считат всички знаци от същия елемент и знакът, който е в опозиция. В твоя случай това са водните знаци + Дева. Това обаче е твърде общо. Ако се направи равносметка на всички планети и елементите на знаците в които се намират, нещата при теб са уравновесени (лек превес имат въздушните знаци). Мисля че с Близнаци също ще са разбирате, но те няма да ти дадат стабилност, а тя може да ти се окаже необходима. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Февруари 27, 2010 Автор Доклад Share Добавено Февруари 27, 2010 (edited) Човек има средно 2-3 планети в земни-водни-и т.н. знаци и домове.Най-общо когато ти липсва някой елемент, примерно си 4 земя, 3 вода,3 огън и 1 въздух, ще постигнеш по-добър баланс с хора, с преобладаващ въздух. Двойката е по-балансирана и хармонична, когато общото разпределение на планетите по елементи е по-равномерно. Много по-голямо влияние даже биха указали точните аспекти между планети в двете карти. А за брачния партньор много би казала и планета в седми дом , във Везни, Луната и Венера в картата ти. Малко опростена и неточна е горната интерпретация, но принципно е така земя-вода и въздух- огън са хармонични. Всеки човек е една комплексна и противоречива личност и обикновено съдържа и огън и вода и въздух и земя. Много са интересни елементите, които добре е описал Фьодор Грузинов, малко по-сложно е обаче, споменавам само накратко: огъня-топло и сухо въздуха-топло и влажно вода-влажно и студено земя-студено и сухо Редактирано Февруари 27, 2010 от Атлантида Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee R.I.P Добавено Февруари 27, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 27, 2010 Ем ако искате виж те ми личния хороскоп 16.03.1995 09:50 софия в целия си хороскоп имам 7 огънян 5 въздуха 5 земи и 5 води... по тази логика ''Най-общо когато ти липсва някой елемент, примерно си 4 земя, 3 вода,3 огън и 1 въздух, ще постигнеш по-добър баланс с хора, спреобладаващ въздух'' аз нямам най малко .. смисъл сички са ми по равни то това ще означава ли че със всички се разбирам еднакво :feel happy: Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Февруари 27, 2010 Автор Доклад Share Добавено Февруари 27, 2010 Значи общо взето елементите ти са балансирани. По принцип слънчевия знак има по-голямо тегло. Но за взаимоотношенията играят голяма роля и аспектите между твоите планети и тези на другия човек. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee R.I.P Добавено Февруари 27, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 27, 2010 Мерси Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Skarlet Добавено Февруари 28, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 28, 2010 Та на мене 7 дом (бракът) ми е в стрелец (значи трябва да е или с въздух или с огън) асцендента ми е въздух (значи се разбирам с въздуха и с огъня) Слънчевата зодия ми е Водна.... та какъв извод може да си извадите .......???? С кои части на планетата ще се разбирам по-добре (въздух,огън:,,:; вода,земя) ........... Мерси Ако беше толкова простичко и категорично, нямаше да съществува синастричната астрология. За да разбереш дали ще се разбираш и с кого ще се разбираш, не се анализира единствено Слънцето и 7 дом. Имаш Луна - емоционалност и чувства, имаш Венера - ценности и вкусове, имаш Марс - сексуална съвместимост и т.н ит.н. В нещо ще си допадате, в друго - не, взависимост от планетите и аспектите им. Като имаш Стрелец на куспидата на 7 дом, виж Юпитер в какъв знак и дом е, какви аспекти прави. Не смятам, че трябва да търсиш Стрелец, щото имаш Стрелец на куспидата на 7 дом. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Февруари 28, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 28, 2010 Брус Лий, взаимоотношенията ти с противоположния пол не са никак леки. Доста вътрешни колебания и неувереност има в теб. Затова "огнен" тип мисля, че не би ти подхождал. По скоро мекотата на рибите, деликатността на везните и интелектът на билзнаците са качества, които трябва да има у партньорката ти. И още нещо - тя задължително трябва да ти остави свободата - имам предвид да не е обсебваща. Не е изключено да я срещнеш на работното си място - кто приятел или колега. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee R.I.P Добавено Февруари 28, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 28, 2010 По скоро мекотата на рибите, деликатността на везните и интелектът на билзнаците са качества :whistling::thumbsup1::thumbsup: И коя зодия ги включва тези (изброени) качества .... аз наистина много бих се зарадвал на едно момиче от зодия везни или скорпион или риби в жизнения ми път :feel happy: ако е така направо да не му мисля и да ходя на дискотеките при въздусите под налягане и да ги свалям :3d_146: Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee R.I.P Добавено Февруари 28, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 28, 2010 Все пак жените от въздушните зодии са най-красиви и най-умни Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Март 4, 2010 Доклад Share Добавено Март 4, 2010 (edited) Отдавам написаното по-горе на възрастта ти. И силно се надявам един ден да не избираш приятелите, приятелките и още повече съпругата си по нейния слънчев знак, Луната, Асц. и прочие. Редактирано Март 4, 2010 от Olq3 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Март 4, 2010 Автор Доклад Share Добавено Март 4, 2010 Така е , истинските приятели се избират със сърцето. Брус Лий, радвам се, че проявяваш интерес към звездните науки. Чудна е темата на Милена за елементите, препоръчвам да я разгледаш, когато имаш време.КЛИК Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee R.I.P Добавено Март 4, 2010 Доклад Share Добавено Март 4, 2010 КЛИК много хубава тема ама майче не е на български (то и като гледам астрологята не е за мене ) абсолютно нищо не разбрах ''доминанти'' па незнам си какво. Само едно мога да ви кажа МЕРСИ за отделеното (загубено) време през тези няколко дни-седмици. Поне разбрах че имам марс в лъв и че имам шанс да си хвана приятелка от зодия близнаци Пак благодаря ако искате може да ме махате като абонат. Peace Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Март 4, 2010 Автор Доклад Share Добавено Март 4, 2010 ... имам шанс да си хвана приятелка от зодия близнаци ... Абсолютно имаш шанс. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee R.I.P Добавено Март 4, 2010 Доклад Share Добавено Март 4, 2010 Абсолютно имаш шанс. И това ако не е най-добрата новина Пак благодаря Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee R.I.P Добавено Март 6, 2010 Доклад Share Добавено Март 6, 2010 (edited) а какво ще кажете за Yin Yang http://z.about.com/d...-/-/yinYang.gif дайте ако е възможно малко информация чувал съм че някой се делят или ня инг или на янг в зависимост от хороскопа?!?? Редактирано Март 6, 2010 от Bruce Lee R.I.P Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Март 7, 2010 Доклад Share Добавено Март 7, 2010 а какво ще кажете за Yin Yang http://z.about.com/d...-/-/yinYang.gif дайте ако е възможно малко информация чувал съм че някой се делят или ня инг или на янг в зависимост от хороскопа?!?? Земните и водните знаци са ин, огнените и въздушните – ян. Оттам вече според разположението на планетите биха могли да се правят някакви заключения. Според баланса на елементите, който беше написал при тебе имаш 5 огън, 7 въздух, 5 вода, 5 земя, т.е. 12 ян и 10 ин. Моята астро-програма изкарва малко по-различни числа – 4 огън, 8 въздух, 6 вода и 5 земя, обаче пак са получава 12 ян и 11 ин, т.е. имаш баланс. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee R.I.P Добавено Март 7, 2010 Доклад Share Добавено Март 7, 2010 Аз пък ги изчислявам на 7 огън 5 въздух 5 вода и 5 земя Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Март 7, 2010 Доклад Share Добавено Март 7, 2010 Аз пък ги изчислявам на 7 огън 5 въздух 5 вода и 5 земя Е, аз ползвам програма. Иначе да смятам... Май в програмата различните планети са с различна тежест. Ето ти снимка Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee R.I.P Добавено Март 7, 2010 Доклад Share Добавено Март 7, 2010 Мерси аз от главната страница на личния хороскоп ги преброих еди колко си ама то пък са тежести и така......... А възможно ли е тази програма да се изтегли от някаде? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Март 7, 2010 Доклад Share Добавено Март 7, 2010 Тази е Solar Fire Deluxe. Не помня откъде съм я изтеглил. Виж в data.bg или zamunda. Има и други добри астро-програми. Има и тема във форума. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee R.I.P Добавено Март 7, 2010 Доклад Share Добавено Март 7, 2010 Мерси за инфото. но за съжежленине моята щайга не поддържа тези изисквания и е с виста.......... и има някакви скриптове който попринцип трябва да са или на руски или на английски обаче не се поддържат. Пак мерси Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mimi281977 Добавено Март 11, 2010 Доклад Share Добавено Март 11, 2010 Здравейте,аз се казвам Милена,родена съм,в 10.10ч.на 24.03.1977 г.,в гр.Кюстендил.Моля ви,ако е удобно,да ми отговорите,дали ще остана,на сегашната си работа,там непрекъснато има съкращения,засега ме защитава закона-сина ми още няма 3 год.Благодаря ви,предварително. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee R.I.P Добавено Март 13, 2010 Доклад Share Добавено Март 13, 2010 Можеж ли някой да ми каже кой ми е преобладавящят знак и от какво значение е Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
iwan4o Добавено Март 13, 2010 Доклад Share Добавено Март 13, 2010 Ползвам програмата "Антарес" и едно от нещата което не мога да разбера е:каква роля играят триъгълниците на тази карта?Ако някой може да отдели малко време ще съм много благодарен.Питам защото имам чувство,че тази година ще е особена за мен.Моята връзка Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts