Венцислав_ Добавено Октомври 11, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 11, 2008 Мъ не сме се смели толкова... Флорестан, добре дошъл! Нали каза, че нямаш още ник... Приятно и полезно беше, но вие много изтървахте, откъм двете страни. Сега трябва да ми починат краченцата. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Apocatastasis Добавено Октомври 12, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 12, 2008 Благодаря и аз на чудесните хора, с които се събрахме. Също и на jul, която ни организира и покани. Витоша е една много красива планина, особено сега с тези впечатляващи картини по нея от накапали, цветни есенни листа - реки от цветове, милвани от процеждащите се през клоните на дърветата лъчи на усмихнатото, сутрешно слънце. Благодаря още веднъж на самата Природа. До скоро приятели. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Криси Добавено Октомври 13, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 13, 2008 Jul, Апокатастазис, Флорестан, Мими и Венцислав! Благодаря ви за страхотния ден! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Октомври 13, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 13, 2008 Можем да го превърнем в една прекрасна "традиция". За Витоша е повече от добре дошло да й гостуват повече любящи ентусиасти. А що се отнася до хората, които се събрахме - отдавна не бях срещала на едно място толкова прекрасни хора. Аз вече събота ще съм на работа и само неделя ми остава свободна за подобен род мероприятия. Вярвам, че все някоя неделя - близка или далечна - може отново да се съберем. Преди да е паднал снега...а след това също де...но вече за пързаляне горещ чай и топли разговори Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Октомври 13, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 13, 2008 И Витоша ви благодари! И една неосъзната частичка от посетителите и ви благодари! А аз винаги съм се чувствал добре в планината, но компанията сега беше - малко съм многословен. :3d_083: Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария - Мими Добавено Октомври 13, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 13, 2008 Събота 11.10. - радостно съчетание от предиобедно слънце и вековни секвои, есенни листа и бърза вода, свежи усмивки и чувалчета с буклуци, приятелски разговори и домашна баница, зрял фасул и дървени катерушки, притъмняващи пътечки и весели гласчета, уморени стъпала и изгряваща луна Благодаря на прекрасната компания, на времето, на планината за красивия ден! Много било хубаво да се чисти! И Витоша се усмихва и ние с нея! Хайде пак! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Октомври 14, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 14, 2008 За мен денят се оказа изненадващо - работен. Ако знаех, че ще стоите до изгрева на луната, щях да се присъединя и аз, макар с доста закъснение. Другия път вероятно Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts