5Я:) Добавено Юни 29, 2011 Доклад Share Добавено Юни 29, 2011 (edited) Мисля, че и двете сте в криза на идентификацията в ТАРО, това се получава някъде около 3-та до 5-та година. Ще мине. Но този етап е важен, защото се стига и до крайности в мненията, след време това всичко ще се избистри, осмисли и приеме по съвсем различен начин. Част от етапа да обичаш Таро, но и себе си Не ,не Няма начин ,Иве ))) Ще поживеем и ще видим,но мисля че съм преосмислила вече отношението си към Таро или по-точно ролята му.Съгласна съм ,че може да е средство за извличане на много информация за Вселената ,за свързване на светове за докосване и сливане с трансцедентното - ДА ,но само това .Неизбежна е и другата му употреба -в началото е задължителна!Не е възможно да опознаеш безкрая като самия ти не си достатъчно разширен и Таро точно това прави- отваря ,разширява границите ни и ни разтваря в надчовешката енергия.Толкова.На този етап мисля ,че всякакви предсказания и конкретики от ежедневен характер са нежелателни.Всяка конкретика ни ограничава ,а не обратното или поне при мен е така на този етап чувствам и мисля това ,опита ми от последните години говори за това.Да кажем сега е така А, Деяна, е напълно права: "ако не умееш да разбираш Таро ще го приемеш за крайна присъда и тотално ще се подтиснеш и вероятно сам ще се откажеш от щастието си" -точно това става. Редактирано Юни 29, 2011 от 5Я:) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ивета Добавено Юни 29, 2011 Доклад Share Добавено Юни 29, 2011 [quote name='5Я' timestamp='1309373741' post='147737'] Мисля, че и двете сте в криза на идентификацията в ТАРО, това се получава някъде около 3-та до 5-та година. Ще мине. Но този етап е важен, защото се стига и до крайности в мненията, след време това всичко ще се избистри, осмисли и приеме по съвсем различен начин. Част от етапа да обичаш Таро, но и себе си Не ,не Няма начин ,Иве ))) Ще поживеем и ще видим,но мисля че съм преосмислила вече отношението си към Таро или по-точно ролята му.Съгласна съм ,че може да е средство за извличане на много информация за Вселената ,за свързване на светове за докосване и сливане с трансцедентното - ДА ,но само това .Неизбежна е и другата му употреба -в началото е задължителна!Не е възможно да опознаеш безкрая като самия ти не си достатъчно разширен и Таро точно това прави- отваря ,разширява границите ни и ни разтваря в надчовешката енергия.Толкова.На този етап мисля ,че всякакви предсказания и конкретики от ежедневен характер са нежелателни.Всяка конкретика ни ограничава ,а не обратното или поне при мен е така на този етап чувствам и мисля това ,опита ми от последните години говори за това.Да кажем сега е така А, Деяна, е напълно права: "ако не умееш да разбираш Таро ще го приемеш за крайна присъда и тотално ще се подтиснеш и вероятно сам ще се откажеш от щастието си" -точно това става. 5Я:) и Лора Витанова 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лора Витанова Добавено Юни 30, 2011 Доклад Share Добавено Юни 30, 2011 (edited) След като се занимаваме с Таро, ще се наложи да се променим. За добро е. Казваш толкова много, само в две изречения. Редактирано Юни 30, 2011 от Жур Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Октомври 8, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 8, 2011 (edited) Така е и с астрологията, така е и с всичко. Защото това е ролята на медиатора – да донесе светлината, в която самият той гори, да я предаде, да запали и други. Но никой няма смелостта да изгори със символите си, никой не иска да предаде инсигните на личността си в жертва на нещо извън сянката си. Докато трае метаморфозата от Аз в пепел, трае и осветяването на веригите, на прилепите, на капещата вода и приглушеното ехо. Затова светлината не е нужна! Защото тя е раждане, тя е индивидуалност, а в пещерата от сенки се иска просто да присъстваш - и да си тих. Редактирано Октомври 8, 2011 от Ивета Inatari 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
_Маги_ Добавено Август 3, 2013 Доклад Share Добавено Август 3, 2013 Днес изведнъж ми дойде следната мисъл - Таро не дава отговор, ако питаме за чужди проблеми и тревоги без да са ни молили за това. Ровим се без разрешение в чуждата съдба. Нещо недопустимо във всички други практики. Защо да не е валидно и за Таро? Напълно допустимо е като аргумент. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Август 3, 2013 Доклад Share Добавено Август 3, 2013 (edited) Днес изведнъж ми дойде следната мисъл - Таро не дава отговор, ако питаме за чужди проблеми и тревоги без да са ни молили за това. Ровим се без разрешение в чуждата съдба. Нещо недопустимо във всички други практики. Защо да не е валидно и за Таро? Напълно допустимо е като аргумент. Няма такава зависимост, а ако имаше, Таро не би била гадателска наука, а морална приумица. Редактирано Август 3, 2013 от Лиула Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Август 18, 2014 Доклад Share Добавено Август 18, 2014 Мисля си, че тази тема трябваше да е main topic изобщо на подфорум Таро за начинаещи. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts