tonny Добавено Септември 18, 2008 Доклад Share Добавено Септември 18, 2008 Здравейте на всички, въпросът който ме интересува може да интересува и други като мен, не вярвам единствено и само на мен да се е случило нещо такова. Живея от известно време с един човек, двамата се чувстваме прекрасно и щастливи, но...има нещо което не знам дали да ме тревожи или радва и то е: по каквито и поводи да му направя подаръци те се прибират някъде в гардероба грижовно....и не се използват или ако се използват е доста пестеливо, предпочита да облече моя тениска/правиго само в къщи, навън не излиза с мои дрехи/ парфюми и така с всичко което е мое,/изключвам четката за зъби/. Не ми е неприятно като го прави по-скоро съм озадачена и се чуда защо го прави, къде може да е причината да предпочита да ползва моите предмети, та тоъй си има всичко необходимо и не е лишен от нищо!!!Ако някой може да ми даде адекватен отговор ще ми е интересно да го прочета. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Септември 19, 2008 Доклад Share Добавено Септември 19, 2008 Здравейте, Тони! Във форумната комуникация проблемът е, че е откъслечна, а обменът на информация е частичен. По писмото ви предполагам, че сте жена, а въпросният човек е мъж. Но може да сте и хомосексуален мъж, който живее с друг мъж или жена, която живее с друга жена, а би могло и да сте мъж, който живее с жена... защото става дума просто за "него, човекът", от мъжки или от женски пол - а обръщението Тони е както мъжко, така и женско. Но, предполагам, че сте жена, а той - мъж. Пишете повече за характера на този човек: как се отнася към парите, пестелив ли е? Как е в секса и емоционалното си отношение към вас - обича ли да си играе с вашето бельо например? Външно като държание мъжко момче ли е или не толкова? А като емоционална характеристика зад външното му държание, по-скоро чувствителен и сантиментален ли е или по-мачо тип? Как се държи в общуването с хората, какво работи? Познавате ли родителите му - какво представляват те? А отношенията между тях сега и докато този човек е бил дете? Какво знаете за детството на този човек? А за живота му въобще, за преживяванията му? Забелязвате ли нещо друго, което ви впечатлява, някаква странност освен ползването на вещите ви? Засега мога да предположа, че просто е пестелив ... или пък обича да използва женски вещи ... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts