Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Пестеливост или фетишизъм

Recommended Posts

Здравейте на всички, въпросът който ме интересува може да интересува и други като мен, не вярвам единствено и само на мен да се е случило нещо такова.

Живея от известно време с един човек, двамата се чувстваме прекрасно и щастливи, но...има нещо което не знам дали да ме тревожи или радва и то е: по каквито и поводи да му направя подаръци те се прибират някъде в гардероба грижовно....и не се използват или ако се използват е доста пестеливо, предпочита да облече моя тениска/правиго само в къщи, навън не излиза с мои дрехи/ парфюми и така с всичко което е мое,/изключвам четката за зъби/. Не ми е неприятно като го прави по-скоро съм озадачена и се чуда защо го прави, къде може да е причината да предпочита да ползва моите предмети, та тоъй си има всичко необходимо и не е лишен от нищо!!!Ако някой може да ми даде адекватен отговор ще ми е интересно да го прочета.

Линк към коментар

Здравейте, Тони!

Във форумната комуникация проблемът е, че е откъслечна, а обменът на информация е частичен. По писмото ви предполагам, че сте жена, а въпросният човек е мъж. Но може да сте и хомосексуален мъж, който живее с друг мъж или жена, която живее с друга жена, а би могло и да сте мъж, който живее с жена... защото става дума просто за "него, човекът", от мъжки или от женски пол :) - а обръщението Тони е както мъжко, така и женско. Но, предполагам, че сте жена, а той - мъж.

Пишете повече за характера на този човек: как се отнася към парите, пестелив ли е? Как е в секса и емоционалното си отношение към вас - обича ли да си играе с вашето бельо например? Външно като държание мъжко момче ли е или не толкова? А като емоционална характеристика зад външното му държание, по-скоро чувствителен и сантиментален ли е или по-мачо тип? Как се държи в общуването с хората, какво работи? Познавате ли родителите му - какво представляват те? А отношенията между тях сега и докато този човек е бил дете? Какво знаете за детството на този човек? А за живота му въобще, за преживяванията му? Забелязвате ли нещо друго, което ви впечатлява, някаква странност освен ползването на вещите ви?

Засега мога да предположа, че просто е пестелив ... или пък обича да използва женски вещи ...

Линк към коментар

• Добави...