karatistkata_f Добавено Септември 12, 2008 Доклад Share Добавено Септември 12, 2008 Винаги ми е било интересно-дали наистина компютърните технологии са заместили напълно книгите.И още повече - има ли все още хора,които предпочитат книгата пред монитора.И най вече-има фенове на Агата Кристи? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Септември 12, 2008 Доклад Share Добавено Септември 12, 2008 Има, има, ето аз съм една такава - предпочитам да чета от книга, вместо от монитор И не само Агата Кристи, но преди години й бях фен, изчела съм почти всичко, публикувано в България от нея. И ако аз все пак съм от едно по-възрастно поколение, то мога да посоча и двете ми дъщери, които много обичат да стоят пред компютъра (дотолкова, че съм сложила парола за достъп ), но го ползват предимно да играят игри, да си говорят в скайпа, да гледат/слушат клипчета/музика или филми, но много рядко да не кажа почти никак за четене на книги (евентуално нещо, което съм отказала да купя и не са го намерили в обществената библиотека). През цялото останало време, ако не са навън, са с книги в ръце. Добре, че домашната ни библиотека е доста обширна, та дори с това темпо ще им трябват години да изчетат всичко. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Ноември 2, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 2, 2008 (edited) "...И най вече-има фенове на Агата Кристи?" Е как не??? Като малка поглъщах всичко до което успеех да се докопам въпреки, че никак не беше лесно, но сега е - Агата Кристи. Въпреки, че все още си обичам книжките и стария продънен фотьойл от който кучето отдавна ме е изгонило най-безцеремонно . Редактирано Ноември 2, 2008 от Fut Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Ноември 2, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 2, 2008 (edited) Винаги ми е било интересно-дали наистина компютърните технологии са заместили напълно книгите.И още повече - има ли все още хора,които предпочитат книгата пред монитора.И най вече-има фенове на Агата Кристи? Всъщност заместили са ги по отношение на филмите по Агата Кристи, които са станали по-достъпни. Аз също съм любител на Агата Кристи, но освен книгите ѝ, харесвам и филмите правени по тях. От известно време в тракерът Zamuda.Net пускат поредица от сериали за Поаро и мис Марпъл. Вече има доста, но трябва та сте регистрирани в този тракер. Poirot,box – DVD-R за Поаро по сериалите и дългометражните филми с участието на David Suchet Ако не искате да го гледате на DVD-R, има ги на като TVEPS, (около 700Mb всеки епизод). Ако сте любители на мис Марпъл (май така се пишеше?), можете да свалите няколко серии от този адрес. Сериалите са от 1987г. с Joan Hickson Редактирано Ноември 2, 2008 от Ани Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Ноември 4, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 4, 2008 Агата Кристи беше и моя любимка на младини. Обичам и филмите,правени по нейните книги.Интересна ми е,защото освен заплетени криминални сюжети,тя винаги изгражда образи от плът и кръв,които можеш да си представиш в най-големи подробности,набляга много на психологията в тях,кара те да мислиш върху причините,които правят човека престъпник. За нищо на света не заменям книгата в ръце с компютърния монитор,но не мога да изкупя всички книги,които бих желала да прочета. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts