Иво Добавено Юли 31, 2008 Доклад Share Добавено Юли 31, 2008 Кой кога ще се качва на Езерата през август? Ще има ли форумска среща там ? Как ще се познаем ако се видим? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
solej Добавено Юли 31, 2008 Доклад Share Добавено Юли 31, 2008 Borislavil също има желание да има такава среща.Той се качва около 15-16 .08. Аз не мога да се кача , но ако искате съвет за датата -17 или 18.08.Тогава вече са се качили най- много хора.На 19 .08 .не е много удобно ,защото има празнични обяди ,екскурзии ,концерти. Приятно и ползотворно изкарване на всички! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
borislavil Добавено Юли 31, 2008 Доклад Share Добавено Юли 31, 2008 Да, borislavil действително възнамерява да се качва на 16 август. Излизам и с конкретно предложение за среща на съфорумци - на 18 август в 18 часа пред входа на старата хижа. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Криси Добавено Юли 31, 2008 Доклад Share Добавено Юли 31, 2008 Аз ще се кача на 2-ри август и ще остана може би до 9 вкл. Нямам нищо против да се срещна със съфорумци. Малко трудно е човек да си направи описание когато няма някакви фрапиращи :-) отличителни белези и затова може да си уговорим среща на определено място и час /миналата година някой беше предложил стола на старата хижа "Седемте рилски езера", където е лагера, но той е доста малкък, така че може в близост до входа/. Може и да носим нещо в ръка, за да се отличава ме от останалите. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Юли 31, 2008 Доклад Share Добавено Юли 31, 2008 Да, borislavil действително възнамерява да се качва на 16 август. Излизам и с конкретно предложение за среща на съфорумци - на 18 август в 18 часа пред входа на старата хижа. Аз се качвам на 14 август и оставам до 22 или 23 август, прието за среща на 18.08.08 в 18.00 макар че няма как да не се засечем и преди това и по мероприятията също след като вече се познаваме. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Юли 31, 2008 Доклад Share Добавено Юли 31, 2008 Аз ще се кача на 15, а на 17 или18 ще сляза. Това е плана ми за сега, ако има изменение ще пиша. Бих се радвала ако се засечем с някого Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Mdrya1953 Добавено Август 1, 2008 Доклад Share Добавено Август 1, 2008 Съгласна за среща Предлагам в дните на събора, тогава повече форумци ще бъдат там. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Август 1, 2008 Доклад Share Добавено Август 1, 2008 Както е предложил Борислав е най-подходящия момент, на 18-ти вечерта вече всички ще бъдат горе, понеже 19-ти е ключовият ден. На 20-ти някои започват да слизат вече, макар празника да е до 21-ви включително. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
iwan_bg_rs_m_st Добавено Февруари 16, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 16, 2009 С почването на житния режим с жена ми осъзнахме че трябва да станем вегетарианци.Тази година имаме намерение за празниците(18,19,20,21) да се качим горе с малката ни дъщеря.Ако споделите малко информация за горе ще е полезна за нас,че ще ни е за пръв път. благодарим ви Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mochito Добавено Февруари 17, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 17, 2009 (edited) Мисля , че този линк ще ви свърши най-добра работа за запознаване с условията на Рила, как протича самия лагер и какво е най-необходимо да си вземете! http://www.bratstvoto.net/vehadi/fr1n.html Отидете на "традиции" от менюто и там разгледайте информацията която е дадена!Успех Редактирано Февруари 17, 2009 от mochito Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts