Jump to content
Порталът към съзнателен живот

За един войн на Светлината в нужда

Recommended Posts

За един войн на Светлината в нужда – www.help-ivan.net

Не случайно посланието ми към вас започва с нещо от Наръчника “Войнът на светлината”.

“Блясъкът в очите на войните на светлината никога не угасва. Те са част от този свят и от живота на други хора, тръгват на път без дисаги и сандали. Често пъти са страхливи. Не винаги постъпват правилно. Страдат излишно, понякога проявяват дребнавост и не вярват, че някога ще успеят да израснат. Много често смятат, че са недостойни за каквато и да е било благословия или чудо. Не винаги са сигурни, че разбират защо са на този свят. Прекарват много безсънни нощи, понеже смятат, че живота им е безсмислен. Именно затова са войни на светлината. Защото си задават въпроси. Защото грешат. Защото търсят някаква причина и сигурно ще я открият”.

Точно един от тях искам да ви представя, защото се нуждае от помощ и подкрепа в труден за него момент. Защото се бори за живота си!

Поради лекарска грешка преди години го покосява гломерулонефрит, в момента вече състоянието му е такова, че трансплантацията на бъбрек е единственият шанс да продължи да живее. Като наш много близък човек, не можем да останем безучастни и да го оставим без поне да сме опитали да му помогнем. Моля ви и вие да го подкрепите.

Казва се Иван и е един от най-духовитите и силни хора, които познаваме. Обича “Малкия принц” и дори открива него в себе си. Тези стихотворения са част от него.

* * *

На мен живота ми предрича

празнота и тъмни дни...!

На песен живота ми прилича,

макар, че песен трудно се реди!

Няма смисъл да живея,

И на живота си да бъда роб!

И защо ли годините пилея,

пътувайки към своя гроб!!!

Но слънце има в моя поглед,

деня ми в радост озарен...!

Душата ми се къпе в пролет

от бога мигът ми е дарен!!!

* * *

Благодаря ти боже,

че някой ден пред мен ще спреш

и от повяхналата кожа

Душата ми ще прибереш!!!

И ще те помоля боже

да ме превърнеш в черен прах!!!

Защото в рая ще ми бъде трудно,

но в ада вече бях!!!

Ще сме ви изключително признателни, ако и вие ни помогнете да преминем през това.

Набирателна сметка:

BG55 FINV 915Ø 1ØBG NØ5X26

BIC FINVBGSF

Първа Инвестиционна Банка, клон Стара Загора

Иван Кирев Иванов

Линк към коментар

Да дадем шанс на един човек и приятел за нов живот!

Мили хора,

Обръщам се към всички Вас, които желаят да се включат в едно начинание на благотворителност. Ние бихме могли да помогнем на Иван да заживее отново нормален и независим живот. Бихме могли да му спестим безкрайните болезнени часове на диализа и да допринесем да се върне радостта в живота му! Той го заслужава!

За съжаление понякога възможността да живееш се измерва в точна сума, която е непосилна за един човек.

Нека да дадем възможност на един човек да продължи да живее!

Да запазим приятел!

Да дарим надежда и бъдеще!

Вярвам, че с общи усилия ние можем да дадем шанс на Иван да живее нормално!

БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

Линк към коментар

Всеки човек има право на своя шанс за живот!Направих скромен превод към сметката,която сте посочили.Ще се моля за здравето на Иван,а надявам се и други приятели да се присъединят!!!

Фир-фюр-фен тао би аумен!

Линк към коментар

Всеки човек има право на своя шанс за живот!Направих скромен превод към сметката,която сте посочили.Ще се моля за здравето на Иван,а надявам се и други приятели да се присъединят!!!

Фир-фюр-фен тао би аумен!

БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

Линк към коментар

• 4 months later...

Мили хора, помогнете!

Апелирам към Вашето състрадание и Ви молим за финансова ПОМОЩ, за да спасим живота на един човек и скъп за нас приятел!

Да подадем ръка на ИВАН!

www.help-ivan.net

Изпрати дарителски SMS с текст:

DMS IVAN на номер 17 777

за абонати на GLOBUL , VIVATEL и M-Tел

За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1.20 лв. с ДДС.

За повече информация: www.dmsbg.com

Редактирано от Nightwish
Линк към коментар

Да дадем шанс на един човек и приятел за нов живот!

Мили хора,

Обръщам се към всички Вас, които желаят да се включат в едно начинание на благотворителност. Ние бихме могли да помогнем на Иван да заживее отново нормален и независим живот. Бихме могли да му спестим безкрайните болезнени часове на диализа и да допринесем да се върне радостта в живота му! Той го заслужава!

За съжаление понякога възможността да живееш се измерва в точна сума, която е непосилна за един човек.

Нека да дадем възможност на един човек да продължи да живее!

Да запазим приятел!

Да дарим надежда и бъдеще!

Вярвам, че с общи усилия ние можем да дадем шанс на Иван да живее нормално!

БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

Мили хора, помогнете!

Апелирам към Вашето състрадание и Ви молим за финансова ПОМОЩ, за да спасим живота на един човек и скъп за нас приятел!

Да подадем ръка на ИВАН!

www.help-ivan.net

Изпрати дарителски SMS с текст:

DMS IVAN на номер 17 777

за абонати на GLOBUL , VIVATEL и M-Tел

За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1.20 лв. с ДДС.

За повече информация: www.dmsbg.com

Линк към коментар

Прочетох, че става въпрос за лекарска грешка. Случилото се е много неприятно, а каква е сумата, която трябва да се събере в помощ на Иван.

Линк към коментар

Прочетох, че става въпрос за лекарска грешка. Случилото се е много неприятно, а каква е сумата, която трябва да се събере в помощ на Иван.

Сумата, която е необходима за тази операция е 30 000 $. Именно за това , Иван се нуждае в момента от нашата финансова подкрепа.

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, ПОДКРЕПИЛИ ИВАН, В ТОЗИ ТРУДЕН МОМЕНТ ЗА НЕГО!

Редактирано от Nightwish
Линк към коментар

Аз прочетох внимателно предложението от Пакистан, сумата е голяма и естествено е да помогнем. Моля Nightqish проверете клиниката. Не ми е позната, а за съжаление от Пакистан много хора по цял свят се връщат и след месец отново са на диализа. Защото там знаете, че най-бедните продават органите си и в някои клиники си затварят очите при предварителните тестове за съвместимост, както и за факта, че много от дарителите са мизерстващи и нездрави хора, а органите им последствие са неиздръжливи на такава процедура. Моля проверете клиниката сто пъти. Не ми се иска Иван да изтърпи тежките процедури и най-вече надеждата след което да се сблъска с действителността на Пакистан.

Линк към коментар

Аз прочетох внимателно предложението от Пакистан, сумата е голяма и естествено е да помогнем. Моля Nightqish проверете клиниката. Не ми е позната, а за съжаление от Пакистан много хора по цял свят се връщат и след месец отново са на диализа. Защото там знаете, че най-бедните продават органите си и в някои клиники си затварят очите при предварителните тестове за съвместимост, както и за факта, че много от дарителите са мизерстващи и нездрави хора, а органите им последствие са неиздръжливи на такава процедура. Моля проверете клиниката сто пъти. Не ми се иска Иван да изтърпи тежките процедури и най-вече надеждата след което да се сблъска с действителността на Пакистан.

БЛАГОДАРЯ ВИ, за полезната информация.

Линк към коментар