Донка Добавено Юни 24, 2012 Доклад Share Добавено Юни 24, 2012 (edited) Редактирано Юни 24, 2012 от Донка Слънчева, Розалина, Chaos и 2 others 5 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Юни 25, 2012 Доклад Share Добавено Юни 25, 2012 24 Юни 2012, Еньов ден на поляната над Симеоново. Никога не съм предполагал, че проливния дъжд който обилно ни къпа докато играехме, е такъв благодат. Божия благодат. Слънчева, Мария-София и Розалина 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Юни 25, 2012 Доклад Share Добавено Юни 25, 2012 Розалина, Слънчева и Мария-София 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Юни 25, 2012 Доклад Share Добавено Юни 25, 2012 Изгрев над София Розалина и Мария-София 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Хармония Добавено Юни 18, 2013 Доклад Share Добавено Юни 18, 2013 Молитва за Еньовден Аз съм /трите имена, дата на раждане, посочете къде се намирате/.Свързвам се със силите на Слънцето, Земята и Луната на растителното царство, на Логоса, на Слънчевата система и на съзвездията, от които някога животът е дошъл на тази планета.Възраждам се отново и възстановявам своята оригинална вибрация на здрав и хармоничен човек, който сам управлява своя живот според собствения си избор и по собствената си свободна воля. Развързвам всички възли на негативни намеси, родови проклятия, магии, негативни чужди намеси, които са ме отклонили от пътя ми към любовта и светлината.Събличам „черната риза” на злото , болестите, неуспехите, грижите, нещастията и се раждам отново в духа и чрез духа, за любов, щастие, здраве,духовен напредък и благополучие.Свързвам се с положителната енергия на моето родно съзвездие и на съзвездие Рак, покровител на любовта , брака, семейството, майчинството и раждането на живота.Давам от хармонията, любовта и светлината на всички души, с които съм свързан на всички нива. Сега съм същество от Божествената светлина и енергия, която давам с любов на всеки, който пожелае това.Благодаря на силите на живота и на духа. "По пътя на спиралата", Нина Ничева Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юни 24, 2014 Доклад Share Добавено Юни 24, 2014 Рождество на свети Иоан, Предтеча и Кръстител Господен (Еньовден) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юни 24, 2014 Доклад Share Добавено Юни 24, 2014 НА ЕНЬОВДЕН СИ НАБЕРЕТЕ 77 И ПОЛОВИНА БИЛКИ Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Юни 24, 2014 Доклад Share Добавено Юни 24, 2014 Честит Празник! Да сме здрави с природата в хармония! И бодри! Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts