Guest hrisko_89 Добавено Март 3, 2010 Доклад Share Добавено Март 3, 2010 Измислих : "Не обичам да мразя, направо мразя да мразя." Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Март 4, 2010 Доклад Share Добавено Март 4, 2010 Какво измислих : Кон Дьо Крад - ромски благородник от Францията Съвременен, по - толерантен вариант на стари български лафове. В скобите са оригиналните варианти : "Изричаш недостоверности като немлад ром" ( "Лъжеш като дърт циганин"). "Влизаш като през югоизточно съседско присъствие" ( "Влизаш като през турско"). "Всички животни някой ден ще станат хора, някои хора са животни." Не влагам някакви лоши чувства в тези умотворения. Имам и още две, но няма да ги напиша тук, защото са по - хард. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ирина - Horus - Чебурашка Добавено Март 4, 2010 Доклад Share Добавено Март 4, 2010 Хрис, в такъв случай "Да сгазиш лука" - би трябвало да се преведе така: "Да пресираш педално кромидните насаждения" Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Март 4, 2010 Доклад Share Добавено Март 4, 2010 "Господари на ефира", репортер взима интервю от непознат на улицата, чието име не помня. Непознатият казва : "Мъжете са основани от жените." Репортерът почва да се смее и му казва : " Ти си великан. " След това го пита, кога се е случило това, кара го да обясни. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Март 6, 2010 Доклад Share Добавено Март 6, 2010 За да не спамя, ще направя коментара си тук. "Кой е по-висш: Учителят или Висшият Аз?" - Кой е по - висши, Аз или Висшия ми Аз ? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Март 6, 2010 Доклад Share Добавено Март 6, 2010 Висшият аз на висшия ти аз Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Март 7, 2010 Доклад Share Добавено Март 7, 2010 "Македонският" език е по - близък до немския, отколкото българския до немския, понеже на "македонски" слънце е сонце, а на немски слънце е "sonne". Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Март 7, 2010 Доклад Share Добавено Март 7, 2010 Какъв е човек ако го боли от икебана ? Има една песен,в която се пее " от икебана, дървесата ги боли." Отговор : такъв човек е дърво. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Март 7, 2010 Доклад Share Добавено Март 7, 2010 НЕосъзнат - човек на когото му липства осъзнатост НЕОсъзнат - човек с нов начин на съзнатост, различна от традиционната Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
the_keeper Добавено Март 12, 2010 Доклад Share Добавено Март 12, 2010 Тия дни видях, че хората продават духове в бутилка: TWO CAPTURED GHOSTS Winning bid: $2,830.00 http://www.trademe.co.nz/Antiques-collectables/Museum-pieces-artifacts/auction-275074040.htm А някои решили да продават и бутилки без духове Not a Ghost in a Bottle Winning bid: $17.50 http://www.trademe.co.nz/Antiques-collectables/Museum-pieces-artifacts/auction-275640156.htm Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Март 19, 2010 Доклад Share Добавено Март 19, 2010 като четох "спомените" в поста на Чебурашка си припомних как се бях специализирала - можех да изям почти цяла кутия амфора без да я разпечатам. оставаха само средните два реда(откъм лепенките). после баба ми като разпечата кутията за гости, гледа-празна. и ме гонеше с дилафа! подозирам, защото съм я направила за резил. абе успяха да ме направят човек тези хора мислех си и да направя една дребна статистика, скоро нещо си говорехме с приятелите за... сядане на питки. оказа се, че е изключително често явление. аз, например, седнах на питката за кръщенето на голямата ми братовчедка, сестра ми - на питката за сватбата на леля ми, голямата братовчедка пък седна на питката за кръщенето на сестра си. една колежка ми разказа покъртваща история как три пъти седнала на една и съща втасваща питка , като след последното сядане направо избягала. каза ми: майка ми е много кротък човек, никога не ме е била , но в този момент изобщо не искам и да разбирам какво би направила, ако не се бях изнесла моментално от там. много се смяхме, та, ако някой може да сподели опит от сядане на питки, моля Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Март 19, 2010 Доклад Share Добавено Март 19, 2010 mochito, този виц е направо вреден за здравето! аз много се смея, но рядко със сълзи. този път обачеее още се подхилвам сега ще ти разкажа един шуменски виц, в който действието се развива през 80-те на миналия век, когато телефоните работеха със стотинки, кабинките бяха закачени на стената на кино Херсон и имаха шайби: един гражданин върти 2 22 22. от отсрещната страна на линията вдигат: моля! мъжът пита кротко: бихте ли изпратили линейка на Херсон,защото си задръстих пръста в двойката? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Март 29, 2010 Доклад Share Добавено Март 29, 2010 (edited) Измислих малко сексистка смешка :О Бих набил човек, за да спася жена. Редактирано Март 29, 2010 от hrisko_89 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mochito Добавено Март 29, 2010 Доклад Share Добавено Март 29, 2010 mochito, този виц е направо вреден за здравето! аз много се смея, но рядко със сълзи. този път обачеее още се подхилвам сега ще ти разкажа един шуменски виц, в който действието се развива през 80-те на миналия век, когато телефоните работеха със стотинки, кабинките бяха закачени на стената на кино Херсон и имаха шайби: един гражданин върти 2 22 22. от отсрещната страна на линията вдигат: моля! мъжът пита кротко: бихте ли изпратили линейка на Херсон,защото си задръстих пръста в двойката? хаха Благодаря ти Злинчо!!! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Март 29, 2010 Доклад Share Добавено Март 29, 2010 Аз винаги още на първи март си свалям мартениците. Просто още тогава виждам щъркел ...в огледалото ! Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest pavletA Добавено Март 29, 2010 Доклад Share Добавено Март 29, 2010 Много смешни вицове, ето още малко... Един ром отивал за риба , но през зимата сняг, студ и рекъл на хлапето, ако му е студено да стои в къщи.Да ама ромчето рекло да ходи.По едно време баща му вади рибата от водата, а то се вдървило от студ и зъзне.Баща му рекъл:"Терпери, терпери, де.. твойта майка циганска, аз ти викам недей ела, ти пак ела. Един ром бързал за автобуса , но шофьора бърза да тръгва и този отзад вика: "Чакай бе шофьоре, че аз не съм ли хора!?" Това е действителен случай за един офицер от ШЗО, шофирал пиян и го спира Кат.Дай си книжката, онзи я подава и служителя я перфорирал.По едно време, колегата с униформа рекъл чакай я прочети кое е името/ от етични съображения няма да конкретизирам/, другия се уплашил, какво да прави и хванал химикалката и пише:"Тая дупка не е дупка"- на талона. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Март 29, 2010 Доклад Share Добавено Март 29, 2010 Ето още един виц на ромска тематика. Седи ром на двора и дялка нещо.Детето му се е вторачило в него и все пита: -Тате,а тате,защо праиш тва? Бащата с достойнство отговаря: -Зашоот така... Излиза ромката и започва да се гневи на отрочето си: -Остаи баща си намира!Не видиш ли че праи нещо?! Бащата отговаря: -Остаи детето,ма!Нека пита да знае. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лъчезарна Добавено Март 29, 2010 Доклад Share Добавено Март 29, 2010 - Тази сутрин, по кое време стана - по новото или по старото? - По часовника! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ирина - Horus - Чебурашка Добавено Март 29, 2010 Доклад Share Добавено Март 29, 2010 Бих набил човек, за да спася жена. не те е срам .. Това малко ми звучи като: Жената - най-добрият приятел на човека, след кучето п.п. С обич: Аз - един от твоите най-добри приятели B__ 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
who stole the cheese? Добавено Март 29, 2010 Доклад Share Добавено Март 29, 2010 С колегите работихме предходните събота и неделя - редихме силиконови кръгчета в едни цветни тестери. Имаме 500 тестера с по 14 цвята всеки. Цветовете носят красиви имена като "Манхатън", "Анемония", "Натура" и т.н. Работата е там, че движенията еднообразни, а работата - изключително монотонна - взимаш тестера в ръка (картонена подложка с дупки за кръгчетата от силикон), капваш внимателно капка лепило, оставяш лепилото, взимаш кръгчето със съответното име и го поставяш на правилното място. 500 х 14 цвята на всеки от тях... повече от 8000 манипулации... По едно време я докарахме до цвета "Натура". Измина цял чяс в мълчаливо редене на кръгчетата по дупките, докато един от нас не възкликна - "Ей, дреме ми натура!" Когато клюмаш от досада, нещо такова, макар и просташко, те хвърля във искрен възторг... ) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Март 30, 2010 Доклад Share Добавено Март 30, 2010 Клечка съм, ама не важна. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Март 30, 2010 Доклад Share Добавено Март 30, 2010 http://vbox7.com/play:a3106604 Дзън изкуството Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Март 30, 2010 Доклад Share Добавено Март 30, 2010 (edited) сутрин рано. пълен автобус от градският транспорт потегля от спирката, а след него търчи някакъв човечец: - чакай бе! чакай баре пет секунди ,бе! закъснявам за работа, бе човек! хората в автобуса завикали възмутени към шофьора: - спрете, ако обичате! закъснява човекът! спрял автобусът и задъхания чвек се качва след наколко секунди. вратата се затворила, автобусът отново потеглил, а току-що качилия се извадил служебна карта: карти и билети за проверка, моля! --- парашутни скокове. скача Йоце, Каце,Вуте...накрая инструкторът гледа-още някакъв парашутист седи в дъното на салона. -скачай бе! -няма! -скачай бе! - няма! -абе ти ще скачаш ли, или да те изритам!-и отишъл да го избута към изхода. бъхтал се, бъхтал, накрая казал на пилота: я, ела да ми помогнеш да го избутаме тоя тука! бутали, бъхтали, най-накрая успели да го изхвърлят през вратата. инструкторът избърсал потно чело: - брей какъв инат! много трудно го избутахме тоя бе! - да бе! Редактирано Март 30, 2010 от Злинчо Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
divanova Добавено Март 31, 2010 Доклад Share Добавено Март 31, 2010 Един ден Иво се оплакъл на приятел:''Лакътят ми ме боли ужасно, май ще се наложи доктор'' приятелят му казал:''Вместо да даваш луди пари за доктор, отиди до новата аптека там има компютър който срещу 10лв. и проба на урината ти ще ти направи диагностика и ще ти изпише лечение.'' Иво решил, че ще пробва този нов и очевидно по-изгоден за бюджета му метод. Напалнил той чашка с урина и отишъл в аптеката, излял урината в епроветката, депозирал 10лв. и натиснал копчето. Компютъра започнал да издава странни звуци светнали зелени светлини и така около минута докато накрая се разпечатала бележката с диагностиката и лечението, което гласяло: 1.Имате проблем с лакътя си 2.Правете си топли компреси и избягвайте натоварване 3.След две седмици ще сте по-добре Прибрал се Иво вечерта, мислил той мислил и решил, че ще пробва тази машина отново, но този път с по-сложна задача. Смесил той в един буркан малко чешмяна вода, урина от кучето си, от жена си и от дъщеря си и за капак мастурбирал и прибавил и това към буркана. Отишъл в аптеката, наредил се самодоволно пред компютъра излял всичко в епроветката и натиснъл копчето. Започнал компютърът онези си странни звуци и светлини, фучял бучял и накрая изплюл бележката. Взел Иво бележката и зачел: 1.Вашата чешмяна вода е доста хлорирана -Пийте минерална вода 2.Кучето ви има сърбеж -Кaпете го с противогъбичен шампоан 3.Дъщеря ви взема наркотици -Пратете я на лечение за наркомани 4.Жена ви е бременна с близнаци -Те не са ваши, вземете адвокат 5.И ако неспрете да мастурбирате лакътят ви никога няма да се подобри! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Март 31, 2010 Доклад Share Добавено Март 31, 2010 ТОЙ: Ура! Най-после! Едва дочаках! ТЯ: Да си ходя ли? ТОЙ: Не, даже не си и помисляй за това ТЯ: Обичаш ли ме? ТОЙ: Разбира се! ТЯ: Някога изневерявал ли си ми? ТОЙ: Не, как въобще ти хрумна? ТЯ: Ще ме целунеш ли? ТОЙ: ДА! ТЯ: Ще ме биеш ли? ТОЙ: В никакъв случай! ТЯ: Може ли да ти вярвам? след свадбата четете от долу на горе Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts