Guest Христо Добавено Февруари 24, 2012 Доклад Share Добавено Февруари 24, 2012 Сервитьорка към клиент : - Ако ви трябва нещо,казвам се Габи. Клиентът : - А ако нищо не ми трябва, няма ли да се казвате Габи ? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Март 2, 2012 Доклад Share Добавено Март 2, 2012 Списание " Аз Жената" провело конкурс на тема "Познаваме ли жените?". Победител станал Петьо Иванов на 10 години. Възмутен читател пише до редакцията: "Що за безобразие? Аз съм на 65 години и от 15 годишен познавам жените, а Вие дадохте наградата на някакво дете!" Отговарят му от редакцията: На първия въпрос от конкурса "Къде на жените са им най-къдрави косите?" Петьо е отговорил правилно - в Африка. А Вие какво отговорихте?! Че и сте нарисували! На втория въпрос "Как се казва най-важния орган на жените?" Петьо пак е отговорил правилно - Световната женска федерация. А Вие какво отговорихте?! Че и сте нарисували! И на третия въпрос "Какво чакат жените с нетърпение всеки месец?" Петьо пак дава верен отговор - новия брой на списанието " Аз жената". А Вие какво отговорихте? Благодаря, че не сте и нарисували... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Март 8, 2012 Доклад Share Добавено Март 8, 2012 Пловдивски съдия :"Въобще не съм расист, но ако влезе ром в залата, от мен има 6 месеца ефективно." Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Март 9, 2012 Доклад Share Добавено Март 9, 2012 (edited) Днес във футболен мач щях неволно да избия с крак едни древногръцко атлетски зъби, както и да претъркуля едно късо сумо буренце. След като преди години, в един мач, едно по - голямо момче ме нарече "камикадзе", днес бях наречен "самурай" - е, поводите не са добри, но ми става гот. Както в живота, така и във футбола има нарушения, опасна игра с крак, ръка, гъз, как дойде... Напоследък, Япония ми напомня за себе си ! Може в миналото да съм живял там - харакири, ориз, гейши, шогун ( у нас я имаме тази поредица - като малък ми беше кеф да чета наобратно заглавието - "нугош"). Лятоска може на стоп да ида до Япония. Или по - скоро до източния край на Русия и после по въздух или вода - ще видя как ще събера парите (с просия ли, с кражби ли, с работа ли... ). Днес докато в мача гледах двама дундести колеги и неволно отвътре ми идваше вътрешно леко да им се надсмивам, не че имам нещо лично против тях. Не че хората не ми разказаха играта, скривайки ми топката, не че не се спънах в собствените си крака - не паднах де (е, не съм играл от 3 месеца; не че съм и от най - добрите играчи де..., но играя ли две поредни седмици по един час и на третата седмица правя прилични за нивото ми мачове ). Явно в случая трябва да благодаря на Деди Божи, че не съм по - красив и талантлив, за да не изпитам високомерие към дундестите противници. Благодаря на Бог, за това което имам. Редактирано Март 9, 2012 от Христо Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Март 10, 2012 Доклад Share Добавено Март 10, 2012 Преклонена главица, СПИН не я сече... Където е текло, пак ще тече. Да би мирно седяло, не би трипер видяло. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Март 14, 2012 Доклад Share Добавено Март 14, 2012 Хубавите ебълки ги ядат поршетата. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Март 17, 2012 Доклад Share Добавено Март 17, 2012 Полицай спира блондинка: - Госпожице, не проумявам как успяхте да направите четири сериозни нарушения, и то само на едно кръстовище! Ще се наложи да взема талона Ви. - А-а-а-а, не може - той, заедно с книжката, ми е подарък от гаджето за Свети Валентин... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Март 18, 2012 Доклад Share Добавено Март 18, 2012 veselinvalchev1981 и Пламъче 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Март 18, 2012 Доклад Share Добавено Март 18, 2012 Пламъче и veselinvalchev1981 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Март 21, 2012 Доклад Share Добавено Март 21, 2012 Този текст на песен има общо с тази ми тема и с твърдението, че има размиване между половете ... http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=12344&hl=%2B%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%82+%2B%D1%81%D0%B5+%2B%D0%BE%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B0&fromsearch=1 Беше мъж, беше як, вчера те видях, а сега си жена трудно те познах! Ти си тя, тя е той, кой какво избра? Да не се объркаме в нощта. Нежен си, груба тя всичко полудя Първо го провери: Мъж или жена Ти си тя, тя е той, кой какво избра? Да не се объркаме в нощта! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Март 23, 2012 Доклад Share Добавено Март 23, 2012 Учителката пита Иванчо: -Иванчо,в кое време е "аз съм хубава"??? -В невъзможно, госпожо. Melly To 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Melly To Добавено Март 23, 2012 Доклад Share Добавено Март 23, 2012 Пред децата е Бойко Борисов. Разказва за пожарникарския живот. Накрая пита: - Деца, имате ли въпроси? Иванчо вдига ръка: - Имам три въпроса: 1) Защо хората в страната са толкова бедни? 2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват? 3) Защо се нарушават правата на човека? Бойко Борисов се изпотява, но точно в този момент звънва звънеца и децата се втурват навън. След междучасието Бойко Борисов отново пита децата имат ли въпроси. Петърчо вдига ръка: - Имам пет въпроса: 1) Защо хората в страната са толкова бедни? 2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват? 3) Защо се нарушават правата на човека? 4) Защо звънеца би 20 минути по-рано? 5) Иии... къде е Иванчо?! Бръмчат си мутри с С-класта, спират на светофар и отзад реСко се врязва едно трабантче. Ония побеснели: - Е са ти ебахме майката... А оня от трабанчето се примолил: - Недейте бе имам жена деца, аз без да искам... - мутрите го оставили. Тръгват и на следващия светофар същата случка. Ония пак слизат да го трепат, оня пак ред молби, пак го оставили. На третия светофар тия пак спират, оня отново се удря в тях. Сваля прозореца на трабантчето и казва: - Спокойно аз съм )) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Март 23, 2012 Доклад Share Добавено Март 23, 2012 (edited) "СВИНКСЪ Много интересно! - Накъде толкова бързо! - Отивам в обущарския магазин "ПРОГРЕСЪ"срещу музея да ся купя един чифт галоши. - Защо пък непременно от там? - Защото само там има най-прясна стока галоши, тазгодишни, марка "СВИНКСЪ" но най-важно, че са по-евтини от всякъде: Мъжки галоши по 190 лева. Дамски галоши по 170 лева. - Освен галоши знаеш ли, че там се продават най-елегантни здрави мъжки, дамски и детски обувки? - Хайде за сега довиждане, бързам да си купя галоши "СФИНКСЪ" от "ПРОГРЕСЪ" докато не са се свършили." Тази реклама е от вестник "Плевенска поща", а годината - 1923. === "По-трайни и луксозни от англо-шведските галоши "Лъв" нема. 200 и 250 лв. чифта. Те са гарантирана марка, която е известна на цял свят. Намират се за продан при Блажо Маджиев", но пък "Само при магазин "Прага" ще намерите старите руски галоши "Триъгълник". И те са "най-гарантирани в цял свят", също както "Трапец": най-здравите галоши в цял свят само в магазин "Италия". === "Ново! Ново! Продавам на маса до магазин "Централ" ластачни връзки за обуща, които нямат свободни краища, за да правят чепика груб. Машинка за вдеване на игли, тайнствен пакет, в който като се сложи металическа монета, изчезва безследно и мн. др. дреболии". и т.н.... http://www.bgsever.i...anici/str-9.htm Редактирано Март 23, 2012 от Eлф Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Април 11, 2012 Доклад Share Добавено Април 11, 2012 (edited) Поне два пъти ми се е случвало докато си беля портокал ( на публично място), да ми пръсне сок в окото - не ми е било приятно. Все едно съм бил в някаква тъпа комедия, липсвал е само изкуствения смях. Днес се замислих : няма ли да е по - забавно сокът от моя портокал да пръсне в окото на близкостоящ човек. Например някой силен нахъсан здравеняк, който обаче да е достатъчно сдържащ се/разумен да не ме бие. И да не усети, че на мен ми е смешно. А още по - якото ще е да се засмея, на него да му е кофти, но нищо да не стори. Пръс, пръс, пръс. Редактирано Април 11, 2012 от Христо Итое 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Vespertine Добавено Април 11, 2012 Доклад Share Добавено Април 11, 2012 ... Итое 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лъчезарна Добавено Април 11, 2012 Доклад Share Добавено Април 11, 2012 Melly To и Inseparabile 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Април 23, 2012 Доклад Share Добавено Април 23, 2012 Преследвайки светлото бъдеще, може да изпуснем божественото настояще. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Април 23, 2012 Доклад Share Добавено Април 23, 2012 Eлф и Итое 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Итое Добавено Април 23, 2012 Доклад Share Добавено Април 23, 2012 Ето от мен една истинска студентска история, която се случва по времето, когато аз бях студентка, не в моята група, а в друга. По старобългарски език ми преподаваше проф. Ангел Давидов. В ума на студентите фамилията му винаги се асоциираше не с двойнственото мн.ч. или пък склонението на имената от старата -о основа, ами с цигарите Давидоф. Еди ден една студента влиза в тази въпросна група студенти и пита "При кого имате лекция?". Едното момиче мисли, мисли и изтърсва "При Смирноф..." Какво ли няма в главата на студента... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Април 24, 2012 Доклад Share Добавено Април 24, 2012 Жената често повдига мъжа, но най - вече повдига само една част от него... Итое 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Април 27, 2012 Доклад Share Добавено Април 27, 2012 Репортаж от специална олимпиада Добър ден! Започва нашият репортаж от специалната олимпиада без допинг-контрол. Да, да, спортистите НЕ се проверяват за допинг! Напълно. И така... - 27 метра скочи финландският спортист. Много, много добър резултат за шахматист. - Тринадесет убити и шестдесет ранени. Това е резултатът от неудачно хвърляне на гюле. - Току що направи овчарски скок руският скачач. Зрителите с нетърпение очакват кога най-после ще се приземи. - Копиехвъргачите днес много ни зарадваха. Резултатите - два свалени пътнически самолета... и един руски скачач. - Ето гимнастикът от Китай вече трети час се върти на висилката... - Организационният комитет реши да отмени хвърлянето на чук поради мерки за безопасност. - В маратона традиционно победиха атлетите от Кения. Оказа се, че те са дошли, бягайки от Кения. - Току що стана известно, че някъде е изчезнал целият организационен комитет. На стадиона излизат чукохвъргачите. - Канадски велосипедист в бързината си забрави велосипеда... но това не му попречи да изпревари всички до финала и да е пръв! - През това време китайският гимнастик продължава да се върти на висилката... - И така първо хвърляне на чук... и китайският гимнастик май го отнесе. - А сега започва традиционният петдесетобой. Стартира участникът от Щатите. Ето, той пробяга три хиляди метра, направи овчарския скок, вдигна щангата с 300 килограма, пробяга 100 метра, остави щангата, кош от тройката, шах, мат, гооол! http://www.vicologia.com/2012/02/blog-post_10.html ISTORIK 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Май 5, 2012 Доклад Share Добавено Май 5, 2012 Inseparabile 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inseparabile Добавено Май 5, 2012 Доклад Share Добавено Май 5, 2012 http://vbox7.com/play:31208aad16 Eлф 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Май 9, 2012 Доклад Share Добавено Май 9, 2012 lasion каза : "Как тогава да накараш животa да ти се изпикае в лицето, за да набереш нужната енергия сега?" ...................................................................... Аз бих могъл да свърша тази работа. Бих могъл да бъда проводник на изпикаващия се върху лицето ти живот с цел да бъдеш по - добре мотивиран за промяна. Не си падам по подобни изпълнения, но щом е за добро...и ако ми платиш, ще ти свърша тази услуга. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Май 10, 2012 Доклад Share Добавено Май 10, 2012 (edited) Като идвах насам видях две младички хубавки женички във военни униформи. Ама се направих на незаинтересован (за да не вземат да ме вкарат в някой карцер заради сензорно оскверняване на пагона ), но успях да метна няколко погледа и да ги сканирам набързо. Редактирано Май 10, 2012 от Христо Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts