Пламъче Добавено Юли 2, 2010 Доклад Share Добавено Юли 2, 2010 "О зная,често мощен дъб загива, тръстиката обаче се превива, не знае що е страх от ветровете. Но нейната съдба е в края жалка: тя служи за бастуни на контета и на слугите за тупалка." Х.Хайне "Фреско-сонети на Кристиян С." Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юли 2, 2010 Доклад Share Добавено Юли 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CBEptVn5-y0&feature=player_embedded#! Злинчо и Пламъче 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юли 3, 2010 Доклад Share Добавено Юли 3, 2010 Пламъче и Злинчо 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юли 5, 2010 Доклад Share Добавено Юли 5, 2010 (edited) Тинки Уинки Редактирано Юли 5, 2010 от Eлф Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юли 5, 2010 Доклад Share Добавено Юли 5, 2010 За ЕЛФ -Винаги ме радваш Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юли 5, 2010 Доклад Share Добавено Юли 5, 2010 Благодаря! Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юли 6, 2010 Доклад Share Добавено Юли 6, 2010 (edited) Редактирано Юли 6, 2010 от Мария-София Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юли 6, 2010 Доклад Share Добавено Юли 6, 2010 Злинчо и Vespertine 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ирина - Horus - Чебурашка Добавено Юли 8, 2010 Доклад Share Добавено Юли 8, 2010 http://www.vbox7.com/play:6d237ad5 veselinvalchev1981, Пламъче, Лъчезарна и 1 other 4 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Юли 10, 2010 Доклад Share Добавено Юли 10, 2010 (edited) Като бях малък ( най - много начален курс) веднъж вуйчо ми ми изяде нещо, което беше за мен. Не помня каква е била храната, може би кроки, знам ли...И аз казах на майка ми, че това е все едно врабчето да изяде яденето на лъва и че все едно аз съм лъва в случая. А тя ми каза, че по - скоро аз съм врабчета, а едрия ми вуйчо е лъва. Ама какво самочувствие съм демонстрирал, а. Веднъж в детската градина едно момиче ми изяде десерта. Помня и кое е момичето, и какъв беше десерта ( ябълка). Редактирано Юли 10, 2010 от Христо6 Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Юли 12, 2010 Доклад Share Добавено Юли 12, 2010 "Кличко е здрав едър украинец и брат му също е украинец". Изказване на Слави Трифонов Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Юли 15, 2010 Доклад Share Добавено Юли 15, 2010 Това е най - отдавнашната реклама, която си спомням. По - точно помнех припева : " куку руку вафла чудна". Не знаех, не помнех че има клип. Просто помнех, че се пее това. В 11-ти или 12-ти клас споменах за тази реклама в училище и една съученичка също я помнеше. Еххх, как се набиват тези реклами в главите ни. Бил съм една плюнка, когато са я излъчвали. Реклама на "Куку Руку" ( вафла чудна) http://vbox7.com/play:aace0e7f Mentolka и Пламъче 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Юли 18, 2010 Доклад Share Добавено Юли 18, 2010 (edited) Господ Бог слага лютиво http://www.vbox7.com/play:400d6194 Редактирано Юли 18, 2010 от Христо6 Пламъче 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Юли 18, 2010 Доклад Share Добавено Юли 18, 2010 Попитали радио "Ереван": - Що е то 3 зъба и 120 крака? След известен размисъл радиото отвърнало: - Първият ред от публиката на Веселин Маринов. mochito, Лъчезарна, Розалина и 1 other 4 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Юли 18, 2010 Доклад Share Добавено Юли 18, 2010 Едно джудже срещнало Веселин Маринов след концерт и му казало : "Господин Маринов, аз пораснах с вашите песни." Злинчо, Inseparabile и mochito 3 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Юли 20, 2010 Доклад Share Добавено Юли 20, 2010 Прекрасно си , Елфче! )))))) Vespertine 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Юли 20, 2010 Доклад Share Добавено Юли 20, 2010 повтарям се, но много ми се иска да ви поздравя с моите любими: http://www.youtube.com/watch?v=rd1dQXhgNEk и http://www.youtube.com/watch?v=ZapOr6x7Xmc&feature=related Mentolka и Пламъче 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юли 20, 2010 Доклад Share Добавено Юли 20, 2010 Злинчо Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Юли 20, 2010 Доклад Share Добавено Юли 20, 2010 (edited) Исус размазва ! http://www.vbox7.com/play:93974ecd Редактирано Юли 20, 2010 от Христо6 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Юли 22, 2010 Доклад Share Добавено Юли 22, 2010 Вчера четох за Луцифер ( Лъчко). Изведнъж взех да си представям, че го предизвиквам на дуел и взех малко шеговито на ум да повтарям : "Луцифер предизвиквам те". След това в съзнанието ми се появи картина на едно лице с малки животински очички, сиво лице, сухо. Което много злобно крещеше : " ТИ ЛИ МЕ ПРЕДИЗВИКВАШ, А, А ?!" и сякаш беше готов да бълва огън. Но сигурно това е само моя фантазия, а не мисъл дошла от другаде ... После пък сънувах някакви изродени хора : полуживотни, полухора, имаше полулъвове и други. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юли 22, 2010 Доклад Share Добавено Юли 22, 2010 Аз пък си тегля късметчета от Тери Пратчет във Фейсбук Тери Пратчет:-НИЩО НАПРЕКИ НЕ СЪМ КАЗАЛА - МЕКО ОТВЪРНА ЛЕЛЯ. - ЗНАМ, ЧЕ НЕ СИ! НАПРАВО ТЕ ЧУХ КАК НИЩО НЕ КАЗА! ТВОЙТО МЪЛЧАНИЕ Е НАЙ-ГРЪМОГЛАСНОТО, ДЕТО СЪМ ГО ЧУВАЛА ОТ ЧОВЕК, КОЙТО ОЩЕ НЕ Е УМРЯЛ! mochito, Лъчезарна, Пламъче и 2 others 5 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Илонка Добавено Юли 22, 2010 Доклад Share Добавено Юли 22, 2010 ... а на мен това: „Глупавите хора са способни да направят това, за което умните дори не се осмеляват да помислят.“ Т. Пратчет Розалина и Mentolka 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юли 22, 2010 Доклад Share Добавено Юли 22, 2010 (edited) Тери Пратчет:-´Важното е да не се разкрещя в този момент - каза си Ваймс - Да не... как му викат... изпусна края. Да приема това като поука. Да разбера защо светът не е такъв, какъвто си го представям. Да събера фактите, да смеля информацията, да обмисля последиците. И после да му изпусна края. Но прецизно.´ Туп! Голяма краста са )). Добре че ги изнамери )) Редактирано Юли 22, 2010 от Eлф ester 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юли 23, 2010 Доклад Share Добавено Юли 23, 2010 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
_edno_momi4e_ Добавено Юли 23, 2010 Доклад Share Добавено Юли 23, 2010 Vespertine, Розалина, Пламъче и 1 other 4 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts