Венцислав_ Добавено Юни 15, 2010 Доклад Share Добавено Юни 15, 2010 (edited) http://vbox7.com/play:264ba19a http://vbox7.com/play:87414723 Редактирано Юни 15, 2010 от Венцислав_ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юни 15, 2010 Доклад Share Добавено Юни 15, 2010 http://vbox7.com/play:08742f49 Inseparabile 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юни 15, 2010 Доклад Share Добавено Юни 15, 2010 Поздрави за Елф. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юни 15, 2010 Доклад Share Добавено Юни 15, 2010 Поздрави за Елф. Благодаря Мария Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юни 16, 2010 Доклад Share Добавено Юни 16, 2010 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Юни 17, 2010 Доклад Share Добавено Юни 17, 2010 Българският национален отбор е много духовен : често духа супата ... Генерал Дьо Гол : "Толкова много обичам Германия, че сега се радвам, че са две Германии." Пламъче 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Цветелина. Добавено Юни 17, 2010 Доклад Share Добавено Юни 17, 2010 (edited) Едно симпатично клипче: http://www.youtube.com/watch?v=dSfo0v6Mmtw Редактирано Юни 17, 2010 от Цветелина. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Юни 18, 2010 Доклад Share Добавено Юни 18, 2010 Ако ти ударят едната буза, обърни им ...захапката ! Ако ти ударят едната буза, погрижи се да не ти ударят другата ... Ако ти ударят едната буза, сритай им двете буза ...задните ! Възставайте и се противете, защото голяма е насладата ви на нЕбесата. Не прелюбодействай с ...ближния. Не убивай ...ближния. Не кради ...майка си и баща си. Почитай майка си и баща си, ако и те те почитат. Да нямаш други богове освен ...себе си. Не си прави кумир и никакво изображение на онова що не можеш да видиш. Обичай ближния си, но не повече от себе си. Блажени са гордите, блажени са силните, блажени са войнствените. Трупайте богатства , за да не трупате завист. Не пожелавай нищо, което е на ближния ти. Да се казва нещо за далечния ...?! Не гледайте гредата в своите очи, защото я няма там, търсете я в чуждите очи. Zip file ! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юни 18, 2010 Доклад Share Добавено Юни 18, 2010 Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юни 18, 2010 Доклад Share Добавено Юни 18, 2010 Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юни 19, 2010 Доклад Share Добавено Юни 19, 2010 (edited) Аз пък съм опънала шатър и съм преместила форума на пейката пред блока. Тук ни се е заселило едно атрактивно етиопско чудо бурлеещо бясно из нашите балкани щото е завършило ЛеСнОтЕхНиЧеСкИя и разбира от горички, пък си паснахме и на духовните теми...Малееее, каква сладкопойна чучулига е тоз човек... Ей сЯ, запретвам ръкави, попрочитВам от тук от там за Етиопия и довечера ще го сБрЪкАм от въпроси. ~~~ ¬¬¬ Редактирано Юни 19, 2010 от Eлф Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юни 21, 2010 Доклад Share Добавено Юни 21, 2010 Пламъче, Злинчо и mochito 3 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юни 21, 2010 Доклад Share Добавено Юни 21, 2010 Пламъче 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юни 21, 2010 Доклад Share Добавено Юни 21, 2010 Пламъче 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Юни 24, 2010 Доклад Share Добавено Юни 24, 2010 Ако парите не те радват,значи не са твои. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Юни 28, 2010 Доклад Share Добавено Юни 28, 2010 Ако на тази планета нямаше жени,мъжете щяха да са дебели,небръснати,вмирисани...щастливци! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Юни 28, 2010 Доклад Share Добавено Юни 28, 2010 бравос бе! добре поддържате темата! пари,пари! "злинке",а! така значи! много ми е мъчно за вас, но не мога да се докопам за повече от половин един час до компютъра (за сега) ) Пращам ви цели чувалища с късмет усмивки,здраве и много,много Любов,Приятели мои! Пламъче 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Юни 28, 2010 Доклад Share Добавено Юни 28, 2010 Измислих някои неща. Някои хора толкова обикват други хора, че им се приисква тези други хора да отидат в един по - добър свят. Ако се появят тъмни версии на Христос, те ще възкресяват някои хора, за да могат пак да ги убият. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Юни 28, 2010 Доклад Share Добавено Юни 28, 2010 -------------------------------------------------------------------- ira23 каза: преди 1 седм. 6 дни Да се върнем към темата : На въпрос „ Кой български политически деец е помогнал при спасяването на българските евреи?” анонимен зрелостник отговорил – Лъв Трети. "Границата на България при хан Крум на северозапад минавала по билото на река Тиса" Вазовата „Епопея”, написана от Христо Ботев”. Според друг абитуриент обаче, „Епопея на забравените” е изцяло на Ботев. Мадарският конник и нос Калиакра се намират в Родопите, при това според 10% от зрелостниците. Други ни сложиха на първо място по раждаемост в света. Алеко Константинов пък беше набеден за : комунист, конформист, за творец в лекия жанр. " - Последният работодател на Иван Вазов му казал да стане поп или композитор. Казал му да си ходи в България, че там имало повече работа за него. - Иван Вазов е от следосвобожденските творци, който си има свой собствен очерк. Той е голям родолюбец и антипод. - Вазов започва одата "Левски" с времетраене "9 годин", което показва колко време му е отнело, за да напише одата. - В чужбина Вазов се запознава с произведенията на известни чуждестранни автори /Юго, Хамлет/. - Иван Вазов поставя одата "Левски" пред всички други революционери. В одата героят е изразен все едно като че ли е герой от Гръцката митология: безстрашен, безсмъртен, доколкото си спомням. - Левски е един своеобразен маргинал. - Апостолът привиква към работа в екип. - Чрез словото си Левски се опитва да натрапи идеята си. Той е зъл предводител. - За родината Левски умира дори разпънат на кръста." " Най-високият връх на Рила е Еверест " В писмените работи на зрелостниците могат да се открият още твърдения като "Животинският свят е предимно от говеда" и "Тук се намират Седемте Рилски езера: Окото, Бъбрека, Сърцето, Мозъка, Ухото, Носът и Устата". Най-големият проблем на Рила е отрицателният естествен прираст. В Рила животните са защитени от "Червения кръст". Трябва да се вземат драстични мерки за премахването на проблемите, защото малко по-малко Рила изчезва... " Кажете ми ,че това не е истина ... Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Юни 29, 2010 Доклад Share Добавено Юни 29, 2010 (edited) Клипът е забавен, песента е малко ... цинична. Аз лично, може би бих сложил друга песен, но може би и тази е подходяща ...Ако модераторите преценят може да изтрият мнението. Някой ако иска би могъл да гледа без звук. Не знам и доколко се припокриват песен и видео. Смешно е това, че тоя толкова се зъби, а накрая се сприятелява с мразените.Има и нещо красиво в клипа. http://www.vbox7.com/play:9171ae51 Редактирано Юни 29, 2010 от Христо6 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юни 29, 2010 Доклад Share Добавено Юни 29, 2010 Злинчо и Пламъче 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Юни 29, 2010 Доклад Share Добавено Юни 29, 2010 (edited) Кака ми Диляна : ведра и засмяна. На наСледството си скъпА, на отмяната си красна, може би намери тя охрана нетъпа, охрана прекрасна, грижовност всеотдайна и доброта омайна .:О;) Леля ми Късметия голям късмет изкара, Господ Бог зет на прага и докара, направо от божествените пазви този син го Бог изкара. Син гласящ се я за ВСЕдържавен "кмет", я за милионер честен и от добродетели завзет. Кака ми Диана, с този зет за шлифера Отца ни хвана, зет сладък като мед, зет гласящ се я за цар, я за кмет, зет изтъкан от добродетели безчет. Има още двама трима, които смятам да подмина ... Имам батко, Иво наричат го за кратко. Но велик е този батко, всичко прави точно, всичко прави гладко, на Бога дете е свидно, дете сладко. От духовното живо, вълнува се бачи Иво. Редактирано Юни 29, 2010 от Христо6 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юни 29, 2010 Доклад Share Добавено Юни 29, 2010 Пламъче и Злинчо 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Юни 29, 2010 Доклад Share Добавено Юни 29, 2010 Снимката дето съм си я сложил са я правили във фотостудио през 1989г.. Фотаджиите са я дали безплатно на майка ми и баща ми, защото не им е харесало това, че се плезя ( на фотаджиите, не на нашите). Поне така ми беше казала майка ми преди години. Явно много сериозни са били тия хора. Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юли 1, 2010 Доклад Share Добавено Юли 1, 2010 Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts