Пламъче Добавено Май 28, 2010 Доклад Share Добавено Май 28, 2010 така,така,Гранатче! суперкратък речник на произношението на български думи за чужденци: здравей - произнася се Ооооо извинете- произнася се Опа да- произнася се Аха не-произнася се Ц .... Не знам - Амиии... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Май 28, 2010 Доклад Share Добавено Май 28, 2010 няма ли да добавите нещо от Вашия личен и неповторим (не забравяйте!) опит. ето- ние с Гранатката се отчетохме. (сега се снишавам, щото усещам как Гранатчо ще ми върне камъните обратно, ама пък много ми хареса как се забълбукваме с тези умалителни) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Май 29, 2010 Доклад Share Добавено Май 29, 2010 Тази сутрин ме събуди вкусен аромат на палачинки.Помислих си:"Блазе му на комшията,работна булка си е взел...докато аз спя и сънувам гробища, тя работи,жената... " Направих си едно голямо ГМО кафе,сипах го в пластмасова чаша,седнах и взех да мисля:"Какво е призванието ми в този живот? " Тъкмо да усетя че само седя,една мисъл влетя в мозъчето ми:Миротворец!!!"Денонощно помагам на кучето и котето си да решат слажните си взаимоотношения.При това,напълно безплатно! Е,как да не ти порастне Егото?! Добро утро на всички съфорумци! Лъчезарна, Злинчо и Розалина 3 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лъчезарна Добавено Май 29, 2010 Доклад Share Добавено Май 29, 2010 така,така,Гранатче! суперкратък речник на произношението на български думи за чужденци: здравей - произнася се Ооооо извинете- произнася се Опа да- произнася се Аха не-произнася се Ц .... Мъничка добавка: пише се "Какво?"- произнася се "Ъ?" Пламъче и Злинчо 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Май 29, 2010 Доклад Share Добавено Май 29, 2010 ъ=R(ер голям) Злинчо и Лъчезарна 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Май 29, 2010 Доклад Share Добавено Май 29, 2010 (edited) Тази сутрин ме събуди вкусен аромат на палачинки.Помислих си:"Блазе му на комшията,работна булка си е взел...докато аз спя и сънувам гробища, тя работи,жената... " Направих си едно голямо ГМО кафе,сипах го в пластмасова чаша,седнах и взех да мисля:"Какво е призванието ми в този живот? " Тъкмо да усетя че само седя,една мисъл влетя в мозъчето ми:Миротворец!!!"Денонощно помагам на кучето и котето си да решат слажните си взаимоотношения.При това,напълно безплатно! Е,как да не ти порастне Егото?! Добро утро на всички съфорумци! Ха така, ласкай се, ласкай се! Докато някои на ранина посвършат това онова е добре човек да се поразмисли върху важните житейски въпроси . Добър ден е вече )). Ммммм уханието на пАчОлИнКи ме докосна нежно и ефирно долитайки до мен чрез благоуханните ти мисли. Чудя се дали няма да се смилиш над бедната ми душа и ако все пак си решила така от немай къде да опечеш някоя и друга да хвърлиш една насам през транзита. Аз ще ти се отблагодаря с някоя и друга точица, обещавам . Обаче ако все пак ми откажеш отрязвайки ме с думите - Направи си сама! Тогава искам не искам ще запретна набързичко ръкавки, ще повикам на помощ неволята и тя ще се отзовае на минутата пък и кутрето ще намаже нещо тъкмо ще събере бойни сили за следващият рунд с кварталната котка - Рута . П.П. Пък дали помощта е напълно безвъзмездна това само един Господ знае т.е. само пред Него са явни скритите мотиви и потайните мисли на хората. На нас бедните и обикновени божии раби не ни е дадено това да знаем в пълнота . ~~~ P.S. Приеми моите съболезнования за кошмарните сънища които те спохождат. Те вече наистина не са забавни . Милата... Редактирано Май 29, 2010 от Eлф Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Май 29, 2010 Доклад Share Добавено Май 29, 2010 Тази сутрин ме събуди вкусен аромат на палачинки.Помислих си:"Блазе му на комшията,работна булка си е взел...докато аз спя и сънувам гробища, тя работи,жената... " Направих си едно голямо ГМО кафе,сипах го в пластмасова чаша,седнах и взех да мисля:"Какво е призванието ми в този живот? " Тъкмо да усетя че само седя,една мисъл влетя в мозъчето ми:Миротворец!!!"Денонощно помагам на кучето и котето си да решат слажните си взаимоотношения.При това,напълно безплатно! Е,как да не ти порастне Егото?! Добро утро на всички съфорумци! Ха така, ласкай се, ласкай се! Докато някои на ранина посвършат това онова е добре човек да се поразмисли върху важните житейски въпроси . Добър ден е вече )). Ммммм уханието на пАчОлИнКи ме докосна нежно и ефирно долитайки до мен чрез благоуханните ти мисли. Чудя се дали няма да се смилиш над бедната ми душа и ако все пак си решила така от немай къде да опечеш някоя и друга да хвърлиш една насам през транзита. Аз ще ти се отблагодаря с някоя и друга точица, обещавам . Обаче ако все пак ми откажеш отрязвайки ме с думите - Направи си сама! Тогава искам не искам ще запретна набързичко ръкавки, ще повикам на помощ неволята и тя ще се отзовае на минутата пък и кутрето ще намаже нещо тъкмо ще събере бойни сили за следващият рунд с кварталната котка - Рута . П.П. Пък дали помощта е напълно безвъзмездна това само един Господ знае т.е. само пред Него са явни скритите мотиви и потайните мисли на хората. На нас бедните и обикновени божии раби не ни е дадено това да знаем в пълнота . ~~~ P.S. Приеми моите съболезнования за кошмарните сънища които те спохождат. Те вече наистина не са забавни . Милата... Елфиозке,с удоволствие щях да ти хвърля малко палячинки по транзита,но не мога да ги направя - комшийката ми приватизира тигана! Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Май 29, 2010 Доклад Share Добавено Май 29, 2010 (edited) На това вече му се вика бИзОбРаЗиЕ ще ти прехвърля моя заидно с ляпачотките . )) ~~~ Сега сериозно, аз лично бих предпочела да те поздравя по този начин - Редактирано Май 29, 2010 от Eлф Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Май 29, 2010 Доклад Share Добавено Май 29, 2010 На това вече му се вика бИзОбРаЗиЕ ще ти прехвърля моя заидно с ляпачотките . )) ~~~ Сега сериозно, аз лично бих предпочела да те поздравя по този начин - Благодаря ти!Много ми харесва! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Май 30, 2010 Доклад Share Добавено Май 30, 2010 Тази сутрин ме събуди вкусен аромат на палачинки.Помислих си:"Блазе му на комшията,работна булка си е взел...докато аз спя и сънувам гробища, тя работи,жената... " Направих си едно голямо ГМО кафе,сипах го в пластмасова чаша,седнах и взех да мисля:"Какво е призванието ми в този живот? " Тъкмо да усетя че само седя,една мисъл влетя в мозъчето ми:Миротворец!!!"Денонощно помагам на кучето и котето си да решат слажните си взаимоотношения.При това,напълно безплатно! Е,как да не ти порастне Егото?! Добро утро на всички съфорумци! Ха така, ласкай се, ласкай се! Докато някои на ранина посвършат това онова е добре човек да се поразмисли върху важните житейски въпроси . Добър ден е вече )). Ммммм уханието на пАчОлИнКи ме докосна нежно и ефирно долитайки до мен чрез благоуханните ти мисли. Чудя се дали няма да се смилиш над бедната ми душа и ако все пак си решила така от немай къде да опечеш някоя и друга да хвърлиш една насам през транзита. Аз ще ти се отблагодаря с някоя и друга точица, обещавам . Обаче ако все пак ми откажеш отрязвайки ме с думите - Направи си сама! Тогава искам не искам ще запретна набързичко ръкавки, ще повикам на помощ неволята и тя ще се отзовае на минутата пък и кутрето ще намаже нещо тъкмо ще събере бойни сили за следващият рунд с кварталната котка - Рута . П.П. Пък дали помощта е напълно безвъзмездна това само един Господ знае т.е. само пред Него са явни скритите мотиви и потайните мисли на хората. На нас бедните и обикновени божии раби не ни е дадено това да знаем в пълнота . ~~~ P.S. Приеми моите съболезнования за кошмарните сънища които те спохождат. Те вече наистина не са забавни . Милата... Елфиозке,с удоволствие щях да ти хвърля малко палячинки по транзита,но не мога да ги направя - комшийката ми приватизира тигана! И аз най-после овладях ораторското майсторство!-прави палачинки по... готварска книга Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Май 30, 2010 Доклад Share Добавено Май 30, 2010 (edited) Ааааа сега пък книга и за едните палачинки . Правя ги едно към гьотура пък к'вото стане Редактирано Май 30, 2010 от Eлф Пламъче 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Май 30, 2010 Доклад Share Добавено Май 30, 2010 (edited) Елф,като стана дума за жени в мъжки костюми ... ... Оффффф, напоследък е много тежко в службата. Не мога да се концентрирам от толкова жени. Няколко пъти падам докато чистя пода. Не ми обръщат и внимание. Това което остава е да продължавам да мечтая. Пожелах си да съм заобиколен от дългокраки мадами и ми се сбъдна. Сега съм чистач в офиса на "Визаж". Така че приятели, внимавайте какво си пожелавате ! Но поне част от желанието ми се сбъдна; за повече трябва по - голяма прецизност в пожелаването ! http://www.vbox7.com/play:31ad6094 Това сега го видях . Ще търкаш без да мъркаш и ще си щастлив от създалото се положение. Я какъв си ми един такъв порозовял и сладък. Щип - щип Редактирано Май 30, 2010 от Eлф Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Май 30, 2010 Доклад Share Добавено Май 30, 2010 Елфиозка- Гранат взема целия сет! Пламъче 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Май 30, 2010 Доклад Share Добавено Май 30, 2010 (edited) Не ще и дума Граната И Фритюрник http://vbox7.com/play:4ba373f6 Редактирано Май 30, 2010 от Eлф Пламъче 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Май 30, 2010 Доклад Share Добавено Май 30, 2010 това ми напомни два стари лозунга: луд умора нема, само се поти и всеки луд с номера си,а някои с цяла програма а аз- мога и на турне да заминааа фук-фук Пламъче 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Май 30, 2010 Доклад Share Добавено Май 30, 2010 И още нещо -" На някои им хлопа дъската на други цялото дюшеме" )) На турне ама не без мен. Чакай да си т поздравя и теб с нещо приказнопреди да изчезна, че ще ми се разсърдят сериозно вече - http://vbox7.com/play:494f7d30 ~~~ Чао до скив а Злинчо и Пламъче 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Май 30, 2010 Доклад Share Добавено Май 30, 2010 Поздрав за Елфче,Мошитчо,Аля(414),Чебурашчо и всеки друг, който обича истории в музика и картинки http://www.youtube.com/watch?v=VUUruo0XF6g http://www.youtube.com/watch?v=4Cs_lCBodjA&NR=1 много обичам тези песнички! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ирина - Horus - Чебурашка Добавено Юни 5, 2010 Доклад Share Добавено Юни 5, 2010 "Изпращам Ви два билета за първата постановка на новата ми пиеса, доведете и приятел... ако имате такъв" Джордж Бърнард Шоу към Уинстън Чърчил Отговор от Чърчил: "Вероятно няма да мога да присъствам на първата, но ще дойда на втората... ако има такава." Пламъче, Inseparabile и Злинчо 3 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Тесаракт Добавено Юни 5, 2010 Доклад Share Добавено Юни 5, 2010 (edited) Един габровец отива до съседа и му казва: - Комшу, голям проблем. Имам 15 гости ама само 10 стола, ти имаш ли свободни столове. - Да. - Идеално, значи ще ти ги пратя ония петимата. *** На едни габровци им дошли гости, обаче им сервирали само хляб и домакина казал. - Яжте хляба, че да донесем кокошката после. Така ги подканял няколко пъти. Яли гостите хляба и когато го изяли домакинът се провикнал. - Жена, донеси кокошката да изкълве трохите. *** Влиза габровец с дете във фризьорски салон и му казва: - Седни тук, първо ще се подстрижа аз, после ти. Подстригват го и той казва на фризьорката: - Подстрижете сега и детето, а аз ще отскоча за вестник. Подстригва и детето, стоят, чакат, чакат... По едно време фризьорката казва: - Баща ти нещо не се връща? - Това не беше баща ми! Този човек дойде при мен на улицата и ми предложи да се подстрижа безплатно... *** Едно габровче се похвалило на баща си: - Тате, тате, днес не се качих в автобуса, а бягах след него от училище до вкъщи и така спестих 40 ст. Баща му вместо да се зарадва му теглил един бой, като нареждал: - Цял живот ли ще те уча! Другият път да бягаш след някое такси да спестиш повече! Редактирано Юни 5, 2010 от Тесаракт Злинчо и Пламъче 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Дъгата Добавено Юни 6, 2010 Доклад Share Добавено Юни 6, 2010 Как се прави крос-овър (cross-over cable) за връзка между 2 компютъра? Ето една незабравима схема за свързване на кабелчетата: Още ли мислите за кабели? Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Тесаракт Добавено Юни 6, 2010 Доклад Share Добавено Юни 6, 2010 Какво е ЛЮБОВТА? ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ: И така, уважаеми господа, любовта е болест, защото за нея се изисква режим и легло! ЛЕКАРЯТ: Аз съм против! Каква болест е това, щом се изразходва толкова допълнителна енергия! Това е работа! ИНЖЕНЕРЪТ: Каква работа е това, щом главният агрегат работи само три минути! Това е кратък процес! АДВОКАТЪТ: Не, извинете! Какъв процес е това, щом един дава, а друг взема! Това е подкуп! ПРОКУРОРЪТ: Какво говорите? Какъв подкуп е това, щом и двете страни са удовлетворени! Това е изкуство! АРТИСТЪТ: Аз не бих казал това! Що за изкуство е това, щом няма зрители! Това е наука! ПРОФЕСОРЪТ: Не мога да мълча! Каква наука е това, щом и най-слабият ми студент може, а аз не мога! Това е сделка! ТЪРГОВЕЦЪТ: Извинете ме, но каква сделка е това, щом слагаме повече, а вадим по-малко? И в крайна сметка, какво тогава е ЛЮБОВТА?! Пламъче, Злинчо и Pokahontas 3 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Тесаракт Добавено Юни 6, 2010 Доклад Share Добавено Юни 6, 2010 (edited) РЕЦЕПТА за ЛЮБОВ 4 ч. любов, 2 ч. търпение, 1 ч. вяра, 3 ч. доброта, 4 ч. разбиране, 5 л нежност, 1 л хумор Вземате любовта и търпението и ги смесвате с вярата. Отделно разбъркайте добротата, разбирането и нежността. Смесете всичко. Разтворете добре в хумора и изпечете на слънчеви лъчи. Поднасяйте всекидневно с щедра душа. Да ви е сладко! Редактирано Юни 6, 2010 от Тесаракт B__, Злинчо, Лъчезарна и 1 other 4 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Юни 10, 2010 Доклад Share Добавено Юни 10, 2010 Опитах се да любя и не случих: финалът беше: "Дървен философ", и оттогаз,наплашен и напарен, аз вече не играя на любов. Това е мойто житие греховно, о,братие,четете "Шантеклер" и смисляйте, познати и незнайни, святий великомученик АМЕР. Д.Дебелянов Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Юни 14, 2010 Доклад Share Добавено Юни 14, 2010 да! интересна схема за крос -оувър, и за някои предполагам незабравима ето какво значи интерактивен подход в обучението А сега... историята на Гранд Каньон Колорадо: някога по тези места имало червена, безбрежно пуста земя и слънцето огрявало безучастната равнина. веднъж оттам минал един габровец и си изтървал в една пукнатина 10ст. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юни 14, 2010 Доклад Share Добавено Юни 14, 2010 (edited) Злинке привет! Реших да си те поздравя с това което слушах преди малко по радиото http://www.youtube.com/watch?v=XbChs5majVY Редактирано Юни 14, 2010 от Eлф Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts