Пламъче Добавено Май 2, 2010 Доклад Share Добавено Май 2, 2010 - Кой е по-умен,кучето или котката? - Котката естествено. - И защо мислиш така? -А ти някъде да си виждал десет котки в тундрата да теглят впряг с чукчи! Злинчо и mochito 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Май 3, 2010 Доклад Share Добавено Май 3, 2010 Радио Ереван попитало Радио София коя е най-масовата професия в България.Отговорът бил - всичкомог... Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Май 4, 2010 Доклад Share Добавено Май 4, 2010 Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Май 4, 2010 Доклад Share Добавено Май 4, 2010 Забранявам да ме цензурирате. Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Май 5, 2010 Доклад Share Добавено Май 5, 2010 (edited) Който от каквото го е страх все го застига да му се не знае. Мен например много ме е страх от мишоци и затова дори не смея да погледна към мазетата. Стане ли въпрос за мазето всичко мога да направя само и само да не ме карат да влизам там, а неизбежно ли е гемиите ми потъват тотално. Та такааааа, слизам си аз преди малко най- спокойно от асансьора и един див мишок с такъв спринт слезе от втория етаж и мина покрай мен при което въздуха така се разцепи от бойния ми крясък че ако посмея (всъщност то ми се налага) да изляза отново ще трябва да поогледам мазилките наоколо дали не са се разцъфнали като майски рози. Много съм бърза в отстъплението да знаете, въобще не разбрах как съм се озовала отново у дома... П.П. Ще трябва да хвана кварталната котка Рута, да си я вържа на сиджимка и да си я водя с мен като куче пазач. Редактирано Май 5, 2010 от Eлф Ани, Злинчо и Пламъче 3 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Май 5, 2010 Доклад Share Добавено Май 5, 2010 Robbie Williams - Sin sin sin http://www.vbox7.com/play:2ac160cb Бай ви Роби Уилямс в ролята на гуру забременител, обграден от жени. Sin,sin,sin Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Май 5, 2010 Доклад Share Добавено Май 5, 2010 да ви споделя любимите си бисери от тестове по музика за 6-8 клас: "символичен оркестър" инструменти: "дървесин","главесин","кавалайда","тарамбитка" инструментите, които били типични за пътуващите музиканти: пиано, орган и др.(жалко,че няма по-тежки,иначе отговорите щяха да са по-разнообразни) композитори от епохата на "класифицизма": "Чивковски", "Черковски", "Шобен","Шубер" и "Шумен" кой е солиращият инструмент в "Годишни времена" на А.Вивалди: "Зима" и/или "Гайда" Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Май 5, 2010 Доклад Share Добавено Май 5, 2010 (edited) Може и да напишат, че Шопен е от шопско. Нас пък почти нищо не ни учиха по музика, въпреки че бяхме музикална паралелка. По музика си пеехме, с теорията много малко са ни занимавали. Редактирано Май 5, 2010 от hrisko_89 Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Май 6, 2010 Доклад Share Добавено Май 6, 2010 По-скоро ще срещнете рогата котка или бяла врана,отколкото постоянна жена. А.П.Чехов "Мечка" Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Май 6, 2010 Доклад Share Добавено Май 6, 2010 Може и да съм го споменавал в тази тема, не помня. Като бях малък ( може би на 6-7 години), баща ми поиска да му дам лъжица за компота. Аз нарочно извадих една малка лъжичка от шкафа и му я подадох, той ми направи забележка и каза, че иска по - голяма. Тогава аз нарочно чу дадох много голяма и за малко щях да си изям боя. Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Май 6, 2010 Доклад Share Добавено Май 6, 2010 направиха ми забележка да попълня "репертоара" с традиционото: "родобската фолклорна област се намира в северна България" Eлф 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Май 6, 2010 Доклад Share Добавено Май 6, 2010 Странни неща се случват напоследък. Вчера например се разминах с мишок, днес с мачарок т.е. много мъжествен мъж който мина покрай мен с котешка фръц походка като нощно привидение облечен в в розова риза. Мъжка все пак, но розова . Питам се, откога розовото е навлязло в мъжката мода!? Явно не съм в крак с времето. Хмммм Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Май 6, 2010 Доклад Share Добавено Май 6, 2010 направиха ми забележка да попълня "репертоара" с традиционото: "родобската фолклорна област се намира в северна България" Може би планират териториално разширение на България на юг. Наскоро както си вървя и пред мен изниква едно куче. Двамата се спиреме. То вървеше точно срещу мен, та се спря за да не се блъснем. Застанахме кучо и аз неподвижно. Аз пробвам да го заобиколя отдясно и то в същия момент пробва от там, пробвам отляво и то пробва от там, така няколко пъти. Накрая се разминахме мирно и тихо и всеки продължи по своя път. Едно момче случайно ни видя и му стана смешно. И на мен ми стана смешно де, сигурно и кучо се е засмял. Злинчо 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Май 6, 2010 Доклад Share Добавено Май 6, 2010 "Питам се, откога розовото е навлязло в мъжката мода!? Явно не съм в крак с времето. Хмммм " Да, вече е модерно розовото за мъжки дрехи. Но на мен лично не ми допада, предпочитам да съм старомоден. За бала абитуриентски, родители и продавачка ме навиваха да взема по - свеж цвят риза ( май розовка... или лилава, не помня), но аз устоях на натиска им и заложих на по - делови цвят. Eлф и Злинчо 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Май 6, 2010 Доклад Share Добавено Май 6, 2010 (edited) Евалата, честно ти казвам, някак розовото хич не им върви на мъжкарите. Може и старомодно да звуча но...така ми се струва. Сега, ако е човек с различна сексуална ориентация ще го разбера, наистина, но истински мъжага да ми се носи с розовко някак хич не върви, незнам... Традициите не са това което бяха... Редактирано Май 6, 2010 от Eлф Пламъче и Злинчо 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Май 6, 2010 Доклад Share Добавено Май 6, 2010 ама ако, да речем, така,че,понеже, обаче защото е например... мургав испанец? може пък... да му отива? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ирина - Horus - Чебурашка Добавено Май 6, 2010 Доклад Share Добавено Май 6, 2010 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Май 7, 2010 Доклад Share Добавено Май 7, 2010 (edited) ама ако, да речем, така,че,понеже, обаче защото е например... мургав испанец? може пък... да му отива? Е то по принцип всичко може . То и ние сме мъжки момичета а не жени, свят се изметна вече човек трудно може да определи пола на отсрещния, не се знае кое е мъжко и кое женско, никое не може да си намери еша...Симпатяги, сложиха обички, направиха си кичури, облякоха се в розовко, половин метър след тях въздухът благоухае наистина много приятно...Няма да се учудя ако тръгнат по роклета и по полички по улиците, ама хич. Нищо чудно някой ден да ми звънне някой комшия на вратата по ролки и по пеньоар и да каже - Абе комшийке, може ли да ми услужиш с епилатора че моя се развали и докато чакам жената да се върне от работа да го поправи няма да мога да си облека роклята и да мина да напазарувам щото много са ми обрасли балдърите пък в тази жега не ми се нахлузва панталона. То от хигиенична гл. точка знам че мъжете се обезкосмяват и аз съм ЗА това, но някак човек като си представи подобва ситуация и го напушва леко . Е, няма лошо де хихихих П.П. Сутринта се кикотихме с колежката представяйки си шефа да се пусне по розова ризка ахахаххаххаахааа. И двете сме убедени че това няма как да се случи никога но знае ли човек . А той е точно такъв, леко мургав с атлетична фигура и е голям чистофайник. Мирише приятно от далече, но мирише на мъж, това е то. П.П.П. Продължавам да си разсъждавам по въпроса. Значи при испанците незнам как е, може и да е така, но за нашия регион малко леко не върви, поне според мен, но всичко е въпрос на вкус. Сега, ако някоя жена си пада по контета които са вечно в крак с модните тенденции то е друг въпрос, но от моя гледна точка (не казвам че съм последна инстанция на истината), мъжете които аз познавам са облечени традиционно по мъжки в съответните типично мъжки цветове и едва ли биха изменили някога на естеството си. Такива са си, каквито са си но зад грубата мъжественост в себе си крият много искреност, дълбочина на чувствата и изживяванията, интелигентност, човечност и т.н... И ние за това си ги обичаме и уважаваме нашите мъжки момчета Редактирано Май 7, 2010 от Eлф Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Май 7, 2010 Доклад Share Добавено Май 7, 2010 добре!!! посмях си се чудно!!! ама си ни е хубава темичката,а? (скромно каза тя ) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Май 7, 2010 Доклад Share Добавено Май 7, 2010 "Евалата, честно ти казвам, някак розовото хич не им върви на мъжкарите. Може и старомодно да звуча но...така ми се струва." А на женкарите какво им отива ? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Май 7, 2010 Доклад Share Добавено Май 7, 2010 Ами да са мъжкари . Наистина стана весело Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Май 7, 2010 Доклад Share Добавено Май 7, 2010 http://vbox7.com/play:e20a6805 Ани, Ирина - Horus - Чебурашка, Пламъче и 1 other 4 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Май 7, 2010 Доклад Share Добавено Май 7, 2010 (edited) "Питам се, откога розовото е навлязло в мъжката мода!? Явно не съм в крак с времето. Хмммм " Да, вече е модерно розовото за мъжки дрехи. Но на мен лично не ми допада, предпочитам да съм старомоден. За бала абитуриентски, родители и продавачка ме навиваха да взема по - свеж цвят риза ( май розовка... или лилава, не помня), но аз устоях на натиска им и заложих на по - делови цвят. хе хе хе, розовото за мъже в България е на мода от поне 40-50 години...... ама некои си мислят, че модата опира до техните съзнателни години само...от 5 до 10 Редактирано Май 7, 2010 от БожидарЗим Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Май 7, 2010 Доклад Share Добавено Май 7, 2010 Божидаре, само дето нещо се бъркаш. Ето това изречение : " Питам се, откога розовото е навлязло в мъжката мода!? Явно не съм в крак с времето. Хмммм " Това не е мое, а е на Елфа. А Елф е поне на 34-35 години. Да не би да намекваш, че съзнателните и годинки са 5-10 ? Дори и за мен да става въпрос, моите са поне 15. Помня си сънища от детската градина. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Май 7, 2010 Доклад Share Добавено Май 7, 2010 Ами може само че аз и хората около мен не сме поклонници на това и за това ни е странно и далечно. Аз поне не съм от хората които оставят така нещата когато нещо ме е впечатлило затова го обсъдих и поразпитах от тук от там, така че вече съм си изградила мнение. Да, разбрах че има розово и при мъжете но не чак това което така ми се наби в очите все едно мина среднощна фея покрай мен, другото което разбрах т.е. ми се потвърди е че въпреки това мъжете които на мен ми допадат в общуването нямат склонност да носят този цвят. Това ми е достатъчно, човек се учи докато е жив. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts