Eлф Добавено Декември 13, 2011 Доклад Share Добавено Декември 13, 2011 За домашна процедура са подходящи гладките морски камъни. http://krasota.rozali.com/prirodni-sredstva/p444.html СПАСЕНА СЪМ! ОТ ТОВА ИМАМ В ИЗОБИЛИЕ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Декември 13, 2011 Доклад Share Добавено Декември 13, 2011 Елфче, работила съм за кратко в салон за масажи. Имаше две масажни кушетки, а в едната стая бяха пригодили нещо като маса. Слага се дюшече, чисти чаршафи и готово. По-важно е височината да ти е удобна, като застанеш изправена до масажното легло, да поставиш с изпъната ръка дланта си върху нея без напрежение. Важна е също ширината на масажното легло, защото ако е твърде широко, човекът ще се намести по средата, а ти ще трябва да се навеждаш, за да го стигаш. Една мацка от курса беше работила в Турция и ни показа техники на пода, каквито не влизаха в програмата. Направо правеше чудеса, много атрактивно. На всичкото отгоре сякаш беше свалена от корица на списание, с тези дълги коси, ръце и крака... Това ми се струва по-трудно от работата на масажно легло. Пък и ако се заиграем върху дюшек на пода, как ще бягам, не знам... Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Декември 13, 2011 Доклад Share Добавено Декември 13, 2011 (edited) Права си! Така е! Аз си имам вече масажна кушетка и ми е много удобна, сега искам да си сглобя комплект с камъни, а може и един с мидени черупки и да го приложа това което го чета, поне има на кого, а и ми е интересно Редактирано Декември 13, 2011 от Eлф Латина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Декември 13, 2011 Доклад Share Добавено Декември 13, 2011 Елфче, ако някога имам възможност, непременно ще дойда да си покажеш уменията върху мене, да видя какви чудеса си стъкмила. Стана ми съвестно, че не правя често масаж на дъщеря си, а тя все иска, милата. Ентусиазмът ти е заразителен! Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Декември 13, 2011 Доклад Share Добавено Декември 13, 2011 Ооооо ще се радвам да ме посетиш и вземи да намачконтиш дететоооо да е здраво и щастливо Латина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
joni12 Добавено Декември 29, 2011 Доклад Share Добавено Декември 29, 2011 Здравейте на всички , изчетох цялата тема на един дъх,много полезна информация има при вас,благодаря ви!! Аз искам да се занимавам професионално с мазажи,нямам изкаран курс сега ровя и търся някой лицензиран център ,държа да имам редовен кетап ,курсовете са толкова скъпи,че е недупостимо (за мен) да си хвърлям парите и после да не мога да намеря работа (всички искат лецензирано удостоверение) . Искам да ви помоля за съвети ,всичко ще ми е от нужда,аз съм от Варна и за сега съм се спряла на УЦ "ЕЛВИС" ако някой знае във Варна друг Учебен Център,моля да сподели! Та въпроса ми е къде въвВарна мога да изкарам курс за масажист с редовно удостоверение и добри преподаватели?И всичко на тема професия масажист ще ми е от полза. Благодаря ви предварително Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
joni12 Добавено Януари 29, 2012 Доклад Share Добавено Януари 29, 2012 Аз започнах курса (на 5.01) ,много съм доволна Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
rosica dimitrova Добавено Март 3, 2012 Доклад Share Добавено Март 3, 2012 Здравейтее! наистина мн интересна тема , мн се радвам , че има форуми с които можем да си помагаме..та аз да ви споделя нещо много полезно и ужасно приятно! ходих тези дни в едно ново студио за масажи и съм изумена! ходила съм по много масажи-всякакви , даже и на морето са ме мачкали уж под формата на тайландски масаж,ноо сега разбрах какво е наистна е той. момичетата са тайландки и са такива професионалистии,личи си че са работили в едни от най-добрите студия в Тайланд. Бях ужасно схваната и момичето веднага ме напипа и не ме остави докато не ми отпусна всяка една жилка,после ми сложи една топка с билки, която била лечебна.Просто не исках да свършва.като станах бях все едно не съм била 12 часа на работа, а 12 дни на почивка в планината! и изобщо не е скъпо! горещо ви го препоръчвам !! http://thaispa.bg поздрави Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Теодора Андреева Добавено Март 4, 2012 Доклад Share Добавено Март 4, 2012 Може ли някой да препоръча добър масаж във Варна? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ники_ Добавено Март 5, 2012 Доклад Share Добавено Март 5, 2012 Да, но завии какво точно търсиш. За да не се прави реклама, пиши на лични. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Март 17, 2012 Доклад Share Добавено Март 17, 2012 Масаж с горещи камъни у дома Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Март 17, 2012 Доклад Share Добавено Март 17, 2012 (edited) http://vbox7.com/play:f06d213a Невероятна е... и е права, за месец - два само с курсчета не се става масажист, добър масажист, иска си доста сериозно образование и се учи цял живот... Но пък тук можем да си отсяваме много ценни неща които да ни помагат когато не можем да си позволим нито обучението нито посещението на спа центрове. Споделяйте приятели, аз се радвам на всяко ценно зрънце на което попадам . Поздрави! Редактирано Март 17, 2012 от Eлф АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Март 18, 2012 Доклад Share Добавено Март 18, 2012 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юли 9, 2014 Доклад Share Добавено Юли 9, 2014 (edited) Рефлексен масаж 1 от 3 ~~~ Рефлексен масаж 2 от 3 ~~~ Рефлексен масаж 3 от 3 Редактирано Юли 9, 2014 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Теодора Андреева Добавено Октомври 6, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 6, 2014 Може ли някой да препоръча добър масаж във Варна? Самоцитирам се и прецизирам - търся добро място във Варна, където да има парна баня/сауна и където се прави лечебен масаж, но без СПА глезотии. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
gargaretti Добавено Октомври 13, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=2gn5Qvez0D8 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
btrend Добавено Ноември 10, 2016 Доклад Share Добавено Ноември 10, 2016 Едно от най-любимите ми неща в този живот е масажа!!!! Просто толкова много се схващам и толкова много ме боли гърба и врата в края на седмицата, че едва ли не вече не мога да пропусна ходенето на масаж... За мое голямо щастие от скоро открих тайландския масаж. Много ми допада. центъра се намира в Лозенец. Имат няколко вида масажи и сега съм ги подкарал по ред това е сайта им, за който иска да разбере малко по-подробно www.thaimassage.bg Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts