Алекс Добавено Декември 24, 2004 Доклад Share Добавено Декември 24, 2004 Весела Коледа на всички! Да се възродят любовта и вярата, добротата и надеждата. С пожеляние всеки да намери своя път и да продължи по него, да открие хармонията и баланса и да ги задържи. Да учи и най-вече да прилага наученото. Обич, усмивки и топлота! За мен - пожелавам си цинизма на времето да не ми се отрази. И отново да повярвам в нещата, в които вярвах и които наруших. Вие какво си пожелавате в навечерието на светлите празници? veselinvalchev1981 и slance111111 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надежда Добавено Декември 24, 2004 Доклад Share Добавено Декември 24, 2004 Весела Коледа на всички! Желая много щастие, късмет и вяра! veselinvalchev1981, slance111111 и Мария-София 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Декември 25, 2004 Доклад Share Добавено Декември 25, 2004 Честито Рождество Христово! Желая на всички много любов, здраве и късмет! Нека да имаме повече топлина в сърцата, да си помагаме и да се обичаме. Светлина в житейския път на всички добри хора по лицето на земята. Мария-София, slance111111 и veselinvalchev1981 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Зара_ Добавено Декември 25, 2004 Доклад Share Добавено Декември 25, 2004 slance111111 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Елина Добавено Декември 29, 2004 Доклад Share Добавено Декември 29, 2004 Щастлива Нова 2005 година на всички! Нека всеки намери хармонията в себе си и силата да я види в другите, радостта и красотата във всичко! Поздрави! Елина Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Дина Добавено Декември 24, 2007 Доклад Share Добавено Декември 24, 2007 Весела Коледа на всички! Да се възродят любовта и вярата, добротата и надеждата. С пожеляние всеки да намери своя път и да продължи по него, да открие хармонията и баланса и да ги задържи. Да учи и най-вече да прилага наученото. Обич, усмивки и топлота! За мен - пожелавам си цинизма на времето да не ми се отрази. И отново да повярвам в нещата, в които вярвах и които наруших. И на теб ти пожелавам обич, усмивки и топлина - където и да си! Дано си намерил това, което си изгубил! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
bee_bg Добавено Декември 24, 2007 Доклад Share Добавено Декември 24, 2007 Да помечтаем ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Декември 24, 2007 Доклад Share Добавено Декември 24, 2007 ... и да отворим сърцата си за Чудесата! Весела Коледа и нека мечтите ни станат реалност! slance111111 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Декември 24, 2007 Доклад Share Добавено Декември 24, 2007 Да се роди Христос в сърцата и умовете ни! Любов, Светлина, Мир и Радост! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Декември 24, 2007 Доклад Share Добавено Декември 24, 2007 ...тази година ми се сбъднаха дори повече добри неща, отколкото си бях мечтала. Пожелавам го на всички вас и целия свят за идната година, а също и много красиви мечти, които да ни движат напред! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Роси Б. Добавено Декември 24, 2007 Доклад Share Добавено Декември 24, 2007 "Ой, коледо, мой коледо, родило се боже чедо, родило се боже чедо; Коладе ладе, Коладе ладе; Запей, бабо, като лани, на нас весело да стане, на нас весело да стане; Коладе ладе,Коладе ладе; Кравай скача на полица, ври в котлето кървавица, ври в котлето кървавица; Коладе ладе, Коладе ладе." (коледарска песничка) Весело изкарване на Бъдни вечер! "Щастлива Коледа аз мечтая, щастлива Коледа ви желая, щастлива Коледа пея аз за всички вас от сърце!" Весело изкарване на Коледните и Новогодишни празници! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Impulsa Добавено Декември 24, 2007 Доклад Share Добавено Декември 24, 2007 Весела Коледа на всички от сърце!Мноооого любов и здраве! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Декември 24, 2007 Доклад Share Добавено Декември 24, 2007 (edited) Свята Коледа! пожелавм ти Светлина по пътя ти и радост! http://www.youtube.com/watch?v=AN3uPrJR7IY...feature=related Редактирано Декември 24, 2007 от Еси Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Декември 24, 2007 Доклад Share Добавено Декември 24, 2007 ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest valentinus Добавено Декември 25, 2007 Доклад Share Добавено Декември 25, 2007 Весела Коледа! http://www.youtube.com/watch?v=lKg4g9zMeHI Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Декември 25, 2007 Доклад Share Добавено Декември 25, 2007 Щастлива и весела Коледа! Мир, Любов и щастие в сърцата на всички! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest valentinus Добавено Декември 25, 2007 Доклад Share Добавено Декември 25, 2007 Напълно съм съгласна с Кристиян - нещата се случват точно така, но при условие, че успееш да се отървеш от очакването. И най-бързо се случват, когато изобщо не мислиш кога и как ще се случат. Ако бях започнала да мисля как да изпълня желанието си, такъв вариант дори нямаше да ми хрумне като възможен Светът е пълен с възможности - само трябва да мислим добре, преди да си пожелаваме :feel happy: Реализацията на твоята мечта не се нуждае дори от пари или да кажем - от съвсем малко. Ако ги нямаш, защото има моменти, в които човек не може наистина нищо да си позволи, с удоволствие бих инвестирала в това твое начинание (и аз съм почитателка на глината) Купи си малко глина, няколко бои, лак - най-необходимото. Те не са скъпи. ... и не мисли кое и как ще стане - следвай сърцето си и остави нещата да се случат по най-добрия за теб начин Желая ти успех и наистина може да разчиташ на мен за всичко, с което бих могла да помогна http://www.youtube.com/watch?v=4hkjkTe5kZE весела коледа и на теб, приятелю от канада! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
chuchupei Добавено Декември 25, 2007 Доклад Share Добавено Декември 25, 2007 ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Валентин Петров Добавено Декември 25, 2007 Доклад Share Добавено Декември 25, 2007 (edited) Канада е хубава страна "Умът и Истината раждат Слово и Живот" гностикът Валентинус Весела коледа, и честито Рождество Христово! Редактирано Декември 25, 2007 от Валентин Петров Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Теодора Андреева Добавено Декември 25, 2007 Доклад Share Добавено Декември 25, 2007 Честита Коледа, Христос се роди! Пожелавам на всички много щастие, успехи и сбъдване на мечтите! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest valentinus Добавено Декември 25, 2007 Доклад Share Добавено Декември 25, 2007 Канада е хубава страна "Умът и Истината раждат Слово и Живот" гностикът Валентинус Весела коледа, и честито Рождество Христово! поздрав от един бивш културен аташе на Бг в Канада Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Impulsa Добавено Декември 25, 2007 Доклад Share Добавено Декември 25, 2007 Тази Коледа си пожелах ти да си щастлив! Да,точно ти,който четеш тези редове........цялото щастие да е за теб! slance111111 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Silviya Добавено Декември 26, 2007 Доклад Share Добавено Декември 26, 2007 Тиха и Свята Коледна Нощ! Първо Мъдрост, после Любов, а накрая Мъдрост, проникната от Любов! Хармония и Топлина нека споходят Вашия Дом! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Криси Добавено Декември 26, 2007 Доклад Share Добавено Декември 26, 2007 Ако бъдем хора, вместо победители, Ако бъдем честни, вместо безразлични, Ако сме толкова сърдечни, колкото интилигентни, Ако притежаваме толкова обич, колкото и съмнения…. Поздравявам Ви с Коледните и Новогодишни празници! Разтоварете сърцата си от всичко останало освен от прошка и доброта! slance111111 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest valentinus Добавено Декември 26, 2007 Доклад Share Добавено Декември 26, 2007 Ако бъдем хора, вместо победители, Ако бъдем честни, вместо безразлични, Ако сме толкова сърдечни, колкото интилигентни, Ако притежаваме толкова обич, колкото и съмнения…. Поздравявам Ви с Коледните и Новогодишни празници! Разтоварете сърцата си от всичко останало освен от прошка и доброта! Тиха и Свята Коледна Нощ! Първо Мъдрост, после Любов, а накрая Мъдрост, проникната от Любов! Хармония и Топлина нека споходят Вашия Дом! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts