Мария-София Добавено Март 6, 2012 Доклад Share Добавено Март 6, 2012 (edited) Най-красивото нещо което сте виждали - HD http://www.videoclip...eto-ste-vijdali Редактирано Март 6, 2012 от Мария-София Лъчезарна, Латина, Роси Б. и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диан Георгиев Добавено Март 8, 2012 Доклад Share Добавено Март 8, 2012 Наградиха младежа разнасял хляб и лекарства през зимата в планината с 300 лв., по btv казаха че за пръв път виждал толкова пари накуп http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=222&newsid=4919 Латина, Роси Б. и Диляна Колева 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Март 10, 2012 Доклад Share Добавено Март 10, 2012 Eлф и Латина 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Март 10, 2012 Доклад Share Добавено Март 10, 2012 Латина и Eлф 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Март 13, 2012 Доклад Share Добавено Март 13, 2012 Латина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Май 17, 2012 Доклад Share Добавено Май 17, 2012 (Offline) 15c782b5f15bfbf9c7545eb87981e084 Пламъче, Рассвет и mecholari 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юни 13, 2012 Доклад Share Добавено Юни 13, 2012 Днес сутринта в един от късите ми панталони намерих 2лв., които са стояли там поне около месец. След това спестих около 3,70 лв. от пътуване, защото се уредих с един служебен превоз. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
vorfax Добавено Юни 13, 2012 Доклад Share Добавено Юни 13, 2012 Eлф и Ivelina 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ivelina Добавено Юни 13, 2012 Доклад Share Добавено Юни 13, 2012 Днес се зарадвах на мой Приятел, с когото имах много ползотворен разговор. Чувствам се чудесно от това, че ме разбира и мога да споделя с него най-съкровените си мечти и стремежи. Благодарна съм, че съществува толкова позитивен, разумен и точен Човек. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Юни 13, 2012 Доклад Share Добавено Юни 13, 2012 Doide Baba Meca... Sun Bear Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Август 18, 2012 Доклад Share Добавено Август 18, 2012 Зарадвах се, че има добри и честни млади хора. Прибирах се от работа много уморена. Телефонът звънна, непознат номер. Забравила съм си портмонето на една детска площадка, а в него всичките ми важни документи, банкови карти, служебни пари... нищо не липсваше. Знаете ли каква радост е за мене да виждам добри и честни хора! Бог да ги благослови! vorfax, Eлф и Донка 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Август 18, 2012 Доклад Share Добавено Август 18, 2012 Днес се зарадвах два пъти - много! На Паневритмията сутринта неочаквано за всички пристигна едно прекрасно хармонично младо семейство - мъжът е хасковлия, но живеят и работят в София. Имат невероятно излъчване на щастие, мир и радост - зареждат целия кръг с благостта и чистотата си! После много се зарадвах на мъжа, който писа в темата за паневритмията - толкова вълнение, трепет и решимост - спомних си първите си влизания в кръга и първата Паневритмия на Рила... Латина и vorfax 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Февруари 19, 2014 Доклад Share Добавено Февруари 19, 2014 (edited) Роден във Варна скулптор създаде най-бързият велосипед в света Редактирано Февруари 19, 2014 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Юни 22, 2015 Доклад Share Добавено Юни 22, 2015 (edited) Днес , постепенно ми се изясни мисълта : Че съм здрав , че близките ми са здрави , че нещата се подреждат както трябва , че може да се живее и работи , без да бъдеш подмятан . ..Сърцето ми се изпълва с благодарност за светлината ...за разбирането и помоща ... Редактирано Юни 22, 2015 от АлександърТ.А. Иво 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts