Рассвет Добавено Октомври 16, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2011 На детска песничка ... 1. Где ты, где ты, милая осень, Целый год тебя мы ждем. В лес осенний по тропинке Мы тебя встречать пойдем. Припев: Ах, какая осень, ах, какая, Вся из желтых листьев, золотая. И дождя серебряные капли Песенки поют. 2. В паутинках меж березок Прячет солнышко лучи. Ягоды, грибы, орешки Ты для нас прибереги. 3. Разноцветные листочки В вальсе радостном кружат. Ветер с осенью танцует И кружится листопад. Eлф, Пламъче, Ани и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Светлата Добавено Октомври 23, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 23, 2011 http://www.donothingfor2minutes.com/ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Рассвет Добавено Октомври 27, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 27, 2011 На изложба на художника Константин Коровин Eлф и Пламъче 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Октомври 27, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 27, 2011 На сладкото от смокини, наистина много му се зарадвах, страхотна наслада! Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Канел Добавено Октомври 27, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 27, 2011 На математиката. Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Октомври 27, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 27, 2011 (edited) На математиката. Браво на теб Редактирано Октомври 27, 2011 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Октомври 27, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 27, 2011 Последния уикенд се зарадвах да се видя "случайно" с двама участници на портала: Лекота и Божидар Зимников. Беше на едно обучение по бахова цветотерапия - да се бяхме уговаряли, нямаше да е същото. Сякаш съдбата ни постави на едно място! Благодаря. Беше важно за мен да ви видя Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Октомври 28, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 28, 2011 (edited) На вечерята, която приготвям за един приятел.А и на новата си рокля.Хах. Редактирано Октомври 28, 2011 от Inatari Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Октомври 28, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 28, 2011 На себе си Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Октомври 31, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 31, 2011 (edited) Нещо от facebook: Рецепта за Вълшебство Днес ще забъркам страхотно вълшебство! (Включвам котела на степен „Забързаност”) Сложих престилка, така, за кокетство, че ми писна от необвързаност. Трябват ми продукти за тази магия – нали съм си вещица, без съмнение – всички готварски книги ще скрия и ще карам на въображение. И така: Целувки набрани в най-тъмната нощ, топлият дъх на светулките, обич и нежност – (това за разкош), може и снежни висулки, няколко стихчета – ще стане по-вкусно, и захар – да са ми сладки мечтите, ето, сега ме избива на чувства – изтървах без да искам сълзите... Стана внезапно каквато тя стана – забърках пак недомисленки!!! Някакъв мъж изпълзя от казана! Хубав е. Дано да е истински.... След време: PS: Рецептата се оказа съвсем сполучлива – с доброто лесно се свиква! Съвсем си е истински. (И си го бива ) Само да не стане на тиква.... irini Редактирано Октомври 31, 2011 от Слънчева Роси Б., Eлф, Латина и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Октомври 31, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 31, 2011 На това, че прочетох 20 стр. от беседите на Учителя. Латина и Слънчева 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Октомври 31, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 31, 2011 (edited) Слънчева irini А аз се зарадвах на теб, защото търсех нещо от доста време насам и то точно днес чрез теб попаднах, а в същност е и отговор на нещо за което приказвахме днес с един приятел. Много оплетено стана и няма как да го разкажа, но благодаря . Честит Празник! Ще те запазя. Знам, че ще те имам. Ще те скрия в най-дълбкото си джобче. И няма да ме спрат лета и зими, и времето да ме обрули... Няма още. Със две ръце докрай ще те притискам – дори и да приличат на юмруци. И нищо друго, нищичко не искам, освен да скачам в твоите капчуци, от локвите ти океан да правя, да бъда смела – колкото умея, под някоя дъга да се забравя, но просто да усещам, че живея – такава мъничка и толкова голяма – в мечтите си да стигам небесата! Да, детство, ще те имам. Зная само, че този свят е жив зарад децата. irini Редактирано Октомври 31, 2011 от Eлф Пламъче, Роси Б., Латина и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Роси Б. Добавено Ноември 27, 2011 Автор Доклад Share Добавено Ноември 27, 2011 Зарадвах се на този млад мъж с български корен: http://www.youtube.c...d&v=GUBB9Tl_lkA Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Ноември 28, 2011 Доклад Share Добавено Ноември 28, 2011 На тази песничка :) :) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Viva Caselli Добавено Декември 1, 2011 Доклад Share Добавено Декември 1, 2011 Цяла нощ високата температура не ми позволи да дишам дори. Уж пих някакви хапчета, но ефект никакъв. Понеже телевизора ми се включва автоматично всяка сутрин. И в просъница чувам как щял да се прави специализиран детски съд. Слушам с едното ухо и дрема. Заинтересува ме темата, но след като отвотих очи тя беше изчезнала. Знаех си, че не беше сън! После си направих кафе и слушам, но и гледам. Свещеник и гражданин с дружни усилия хващат обирджия на апартаменти. И се замислих. Никуму не е нужен отец в черни одежди и кадило в ръка, ръсещ светена вода. Но някак си много нужен е поп, който гони престъпник. Толкова е нужно, че видиш ли нещо толкова " дребнаво " се чувстваш ... Пих два аналгина и треската ми поотшумя, от хапчетата или от човешката постъпка, така и не разбрах! Латина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Nickelangello Добавено Декември 1, 2011 Доклад Share Добавено Декември 1, 2011 хах тва с попа е яко.аз пък днес се зарадвах на 4 палета гипсокартон от най-едрия,ееййй радост голяма,ръцете ми цъфнаха от кеф ,има ли нещо по- хубаво от дъждовен английски зимен ден , 4-5 палета гипсокартон(от най-едрия) и неколцина нещастни намусени икономически емигранта Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Декември 1, 2011 Доклад Share Добавено Декември 1, 2011 Днес се порадвах на една красива късноесенна разходка в морската градина, стреса от последните няколко дни остана някъде из алеите Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
val68z Добавено Декември 7, 2011 Доклад Share Добавено Декември 7, 2011 Да ни е честито ,новото 3333-то мнение на Хриско. и само 35-тото за днес Мария-София, Латина, Илен и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
val68z Добавено Декември 7, 2011 Доклад Share Добавено Декември 7, 2011 предлагам по този повод ,въвеждане на бонус система , за стимулиране на особено активни потребители. Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Роси Б. Добавено Декември 26, 2011 Автор Доклад Share Добавено Декември 26, 2011 http://www.btv.bg/sh..._hodi_pesh.html Честито Рождество Христово! Лъчезарна 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Роси Б. Добавено Януари 6, 2012 Автор Доклад Share Добавено Януари 6, 2012 Днес се зарадвах се на това: http://www.dariknews...ticle_id=833802 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Viva Caselli Добавено Януари 10, 2012 Доклад Share Добавено Януари 10, 2012 Нека Съдиите носят в себе си честност, безпристрасност. Нека внимателно претеглят фактите, обстоятелствата. Да бъдат прецизно нивелирани стожери. Нито да таят неприязън и омраза към подсъдимите, нито приятелство и симпатии. Нека работят съвместно с всички институции, а от другата страна на бариерата да бъде подкрепата на обществената непримиримост. Честит Специализиран съд! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Януари 13, 2012 Доклад Share Добавено Януари 13, 2012 http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1180613 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
papin4o Добавено Януари 13, 2012 Доклад Share Добавено Януари 13, 2012 Аз пък днес се зарадвах на Мария -София Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Роси Б. Добавено Февруари 25, 2012 Автор Доклад Share Добавено Февруари 25, 2012 Лъчезарна и veselinvalchev1981 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts