Орлин Баев Добавено Април 10, 2011 Доклад Share Добавено Април 10, 2011 Днес се зарадвах на добрия си сън - оценявам го високо! Зарадвах се на една хубава марулена салата преди да тръгна на обучението си в поредната школа по психотерапия. Зарадвах се на добрите си колеги и добрия обучител! После се зарадвах на случайната ми среща с Ники от портала и гаджето му ! Предстои ми след малко да се радвам на йога на смеха, а след това на йога нидра :) ! Радвам се целия ден на аромата на цъфналите джанки - прелестни парфюми се носят навсякъде из въздуха! Радвам се на пролетното слънце, което поглеждам и то ме поглежда ! Радвам се, просто се радвам, просто така! wonderful и Vespertine 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ариел Добавено Април 11, 2011 Доклад Share Добавено Април 11, 2011 Току-що над Варна имаше две дъги Рассвет, wonderful и Vespertine 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Vespertine Добавено Април 11, 2011 Доклад Share Добавено Април 11, 2011 (edited) Знаех си!!! Редактирано Април 11, 2011 от Vespertine neoscanner, Рассвет, wonderful и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Април 11, 2011 Доклад Share Добавено Април 11, 2011 На Слънцето в себе си! wonderful и Рассвет 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Emmy Добавено Април 11, 2011 Доклад Share Добавено Април 11, 2011 Днес циментирах част от стената в стаята си! (= Имах възможност да науча много интересни и полезни неща, за което страшно се радвам и съм благодарна. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Април 11, 2011 Доклад Share Добавено Април 11, 2011 днес се зарадвах на една салата от печени чушки с чесън veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
НелиТ Добавено Април 12, 2011 Доклад Share Добавено Април 12, 2011 (edited) Великолепен изгрев и прекрасна хармонична Паневритмия. Не само аз, но и другите приятели, имахме усещането, че с нас наи стина танцуват Светлите... Редактирано Април 12, 2011 от НелиТ neoscanner, wonderful, Рассвет и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Рассвет Добавено Април 14, 2011 Доклад Share Добавено Април 14, 2011 Днес много се зарадвах на среща на живо с български и руски приятели. Пламъче, Латина, Мария-София и 3 others 6 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
wonderful Добавено Април 18, 2011 Доклад Share Добавено Април 18, 2011 Преди малко видяхме в парка две катерички, майка и детенце. Много мило ми стана. Малкото бягаше след майка си. А ако нещо се стресне и отдалечи, тя се връщаше за него. Много ме зарадваха! Попяхме, полюляхме се, радвахме се на теменужките в най-различни цветове. Галатея, neoscanner и Рассвет 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
wonderful Добавено Април 18, 2011 Доклад Share Добавено Април 18, 2011 На цветовете. Светът ни е станал много цветен. И във порталът има все повече цветове! neoscanner 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Април 18, 2011 Доклад Share Добавено Април 18, 2011 Днес сънувах един страхотен следобеден сън !Трябва по- често да го правя. ХАххахахх! Пламъче 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Това е популярно мнение. Латина Добавено Април 18, 2011 Това е популярно мнение. Доклад Share Добавено Април 18, 2011 Вчера на именния ми ден Съдбата ми изпълни едно желание. Излязохме с дъщеря ми да се разходим и си пожелах да видим уличния музикант, който свири вълшебно класически парчета на китара. Нямаше го и се натъжих... На връщане какво да видя?! Той е там и свири! Почувствах, че съм получила много специален подарък! Много съм благодарна! Vespertine, wonderful, Пламъче и 4 others 7 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Emmy Добавено Април 18, 2011 Доклад Share Добавено Април 18, 2011 На част от беседа на Учителя (= Аделаида и wonderful 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
wonderful Добавено Април 19, 2011 Доклад Share Добавено Април 19, 2011 (edited) Зарадвах се на беседата за сродните души! На ябълковата семчица! На Светлите Души , които бдят над нас и ни закрилят в Пътя ни! На Любовта! Редактирано Април 19, 2011 от wonderful Светлина и Хармония, Рассвет, Аделаида и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Април 19, 2011 Доклад Share Добавено Април 19, 2011 Зарадва ме ето тази новина: От днес започва да функционира Българска линия за онлайн безопасност. Така въпросите на родителите относно рисковете за децата им, докато са пред компютрите, ще могат да получат отговори. Екип от специалисти ще отговаря на питанията по телефона, на имейл или по скайп. Линиите ще бъдат отворени и за всички малчугани, които са почувствали някаква заплаха за сигурността си, докато са в интернет. Консултанти и психолози ще отговорят на всички питания на мобилен телефон 124 123, който ще работи всеки ден от 10 до 16 часа. Цената на разговора е 15 стотинки за всички мобилни оператори, без значение от продължителността на разговора. Екип от професионалисти ще поема обажданията. Те ще предлагат подкрепа и помощ за справяне с трудна или опасна ситуация в интернет, в която е попаднало детето. Гарантирана е поверителността на информацията, която се споделя. Според общоевропейско проучване, поръчано от ЕК 77 % от децата между 13 и 16-годишна възраст и 38 % от 9 до 12–годишните деца имат профил в сайт за социални контакти. Една четвърт от тях посочват, че техният профил е публично достъпен. Много от тях са посочили своя адрес и телефонен номер. изт. Светлина и Хармония, Латина, Аделаида и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest alma9 Добавено Април 19, 2011 Доклад Share Добавено Април 19, 2011 http://vbox7.com/play:47456e49#commentTop wonderful, Латина и Vespertine 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Дриада Добавено Април 20, 2011 Доклад Share Добавено Април 20, 2011 Тази сутрин срещнах изгрева на слънцето, събудих и малкото слънце да му се порадва и да е жизнено и енергично през деня.Прочетох една лекция от Учителя от "Трите родословия".На път хванах една цъфнала черешова клонка и я помирисах, беше вълшебно ухание.Под вълнение съм за предстоящ концерт, довечера.В училището ни посрещна детска великденска изложба с великолепни сувенири. neoscanner, Пламъче, wonderful и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Април 20, 2011 Доклад Share Добавено Април 20, 2011 Тази сутрин си подадох документите за подмяна на старата ми лична карта. Бях приятно изненадана от отношението на младите усмихнати жени в паспортното,които обслужваха бързо и без напрежение хората,които никак не бяха малко. Ще ми се всеки ден да виждам усмихнати хора,които си вършат работата с желание. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
pass_to Добавено Април 20, 2011 Доклад Share Добавено Април 20, 2011 (edited) на това пожелавам на всички днес да се зарадват на нещо подобно ето още нещо, което ме зарадва днес http://www.youtube.com/watch?v=SUf5v0VySw0 Редактирано Април 20, 2011 от pass_to Пламъче, neoscanner, wonderful и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ris_78 Добавено Април 20, 2011 Доклад Share Добавено Април 20, 2011 Зарадвах се на предстоящото изпитание........зареди ме с енергия и настроение.Никога до сега не съм се чувствала така и на това се зарадвах. Пламъче 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
wonderful Добавено Април 20, 2011 Доклад Share Добавено Април 20, 2011 (edited) Днес пускахме хвърчила с децата. Три малки деца и едно голямо , почувствах се дете. Имаше вятър и хвърчилото се понесе много, много високо. Исках и аз да литна като птичка под слънцето. Да съм толкова свободна, лека и волна, че да полетя в синьото небе! Редактирано Април 20, 2011 от wonderful Рассвет, Пламъче, neoscanner и 2 others 5 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Emmy Добавено Април 21, 2011 Доклад Share Добавено Април 21, 2011 (edited) Макар, че денят тепърва предстои и ще има доста неща, които ще зарадват.... До сега се зарадвах на красивите розово-белезникави линии, които видях над къщите когато слънцето изгряваше ^___^ Иии... едизод на едно от любимите ми детски качен в интернет: Редактирано Април 21, 2011 от Sybilla Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Emmy Добавено Април 23, 2011 Доклад Share Добавено Април 23, 2011 На щастливото изживяване на най-добрата ми приятелка! Просто страхотно! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Дриада Добавено Април 24, 2011 Доклад Share Добавено Април 24, 2011 ХУБАВИЯ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО ВНАСЯ МНОГО СВЕТЛИНА В ДУШИТЕ НА ВСИЧКИ!Поздравих наши приятелски семейства от Словакия с празника!Очаквам днес да се срещна с интересни хора! Рассвет 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Антон Каро Добавено Май 5, 2011 Доклад Share Добавено Май 5, 2011 Тази сутрин се зарадвах на жена си и зарадвах жена си... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts