Креми (късметче) Добавено Август 20, 2010 Доклад Share Добавено Август 20, 2010 Днес се зарадвах на едно голямо благоволение - това е възможността да излекувам (и по-скоро да предотвратя още при първи симптоми) грипа на детето си за 20 минути. Благодаря на Бог и Всемирното бяло братство за тази възможност. Благодаря на вас, моите приятели, за подкрепата и посочването на Пътя. Наистина е голям дар да полагам родителски грижи по толкова лек и свободен начин. Време и сили, спестени, за да бъдат пренасочени... Благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Роси Б. Добавено Август 21, 2010 Автор Доклад Share Добавено Август 21, 2010 Радвам се (тия дни) на музикалните теми и музиката, която открих в сайта. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eshavt Добавено Август 21, 2010 Доклад Share Добавено Август 21, 2010 радвам се че си купих петаграм, от няколко години не мога да си намеря и случайно го открих ) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Август 24, 2010 Доклад Share Добавено Август 24, 2010 радвам се че си купих петаграм, от няколко години не мога да си намеря и случайно го открих ) Къде?И аз търся. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Август 24, 2010 Доклад Share Добавено Август 24, 2010 Днес се зарадвах на едно голямо благоволение - това е възможността да излекувам (и по-скоро да предотвратя още при първи симптоми) грипа на детето си за 20 минути. Благодаря на Бог и Всемирното бяло братство за тази възможност. Благодаря на вас, моите приятели, за подкрепата и посочването на Пътя. Наистина е голям дар да полагам родителски грижи по толкова лек и свободен начин. Време и сили, спестени, за да бъдат пренасочени... Благодаря! Късметче,моля сподели! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Август 24, 2010 Доклад Share Добавено Август 24, 2010 Днес намерих това: http://www.shekinaspeaks.com/Blue_Ray.html Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Роси Б. Добавено Август 24, 2010 Автор Доклад Share Добавено Август 24, 2010 "Е хе хе хе е е е, и замириса на море...."Имаше такава песен. Мисля, че я изпълняваха братя Аргирови. Ами радвам се, че утре отивам на море, това е. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Рассвет Добавено Август 31, 2010 Доклад Share Добавено Август 31, 2010 Днес се зарадвах на детска песничка Ани, Пламъче, Mindfield и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Това е популярно мнение. Роси Б. Добавено Септември 22, 2010 Автор Това е популярно мнение. Доклад Share Добавено Септември 22, 2010 Днес се радвах на красивия есенен пейзаж в красивата ми любима планина, на прекрасните и топли лъчи на есенното слънце, до които сякаш се докоснах в деня на есенното равноденствие. Бях ето тук. Mindfield, Пламъче, Рассвет и 5 others 8 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Септември 23, 2010 Доклад Share Добавено Септември 23, 2010 http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=10259&pid=126345&st=0&#entry126345 Постът на Вал в темата за Аскетизма в духовното развитие. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ris_78 Добавено Октомври 12, 2010 Доклад Share Добавено Октомври 12, 2010 Ох днес забирах дъщеря си от деската градина.Случи се така ,че ме оставиха за малко с децата.Толкова хубаво преживяване не зная от кога не съм имала.Като накацаха около мен като пиленца,душици мънички, та котенца били ,измисляха си разни неща...и аз разбирасе .След това вече два часа се усмихвам. Диляна Колева, Роси Б., Креми (късметче) и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Октомври 12, 2010 Доклад Share Добавено Октомври 12, 2010 На това че успях да зарадвам самата себе си. Просто помислих за себе си. Направих подарък на себе си. mochito и Роси Б. 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mochito Добавено Октомври 12, 2010 Доклад Share Добавено Октомври 12, 2010 Днес се зарадвах на това, че успях да спра едно отрицателно чувство, или по-скоро реакция, която се надигаше в мен. В момента в който я спрях (или по-скоро трансформирах), и отсрещната страна смекчи своята реакция и начинът по-който говореше! В крайна сметка не се получи спор, заради "глупост", а просто разговор! Така в крайна сметка си спестих отрицателни емоции, които биха изразходвали много от енергията ми! Иво, Роси Б., stanislava63 и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Роси Б. Добавено Октомври 12, 2010 Автор Доклад Share Добавено Октомври 12, 2010 Днес се зарадвах на това, че успях да спра едно отрицателно чувство, или по-скоро реакция, която се надигаше в мен. В момента в който я спрях (или по-скоро трансформирах), и отсрещната страна смекчи своята реакция и начинът по-който говореше! В крайна сметка не се получи спор, заради "глупост", а просто разговор! Така в крайна сметка си спестих отрицателни емоции, които биха изразходвали много от енергията ми! Браво! Радвам се за теб! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
hanize Добавено Октомври 12, 2010 Доклад Share Добавено Октомври 12, 2010 (edited) днес ме зарадва гласът му... : )) Редактирано Октомври 12, 2010 от hanize Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Октомври 16, 2010 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2010 (edited) На едно момиче Редактирано Октомври 16, 2010 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
KirilChurulingov Добавено Октомври 16, 2010 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2010 Всякога, когато съм буден, ще поздравя светлината . Всяка сутрин тя е засмяно, аз я поздравя и тя ме поздравява.. Креми (късметче) 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
KirilChurulingov Добавено Ноември 8, 2010 Доклад Share Добавено Ноември 8, 2010 Рассвет, Латина, Креми (късметче) и 2 others 5 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Ноември 8, 2010 Доклад Share Добавено Ноември 8, 2010 И аз се възхитих на това! Прекрасно е! Пламъче, Креми (късметче), KirilChurulingov и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
НелиТ Добавено Ноември 9, 2010 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2010 На топлия югозападен вятър. Възприех го като празник край морето, защото "делничният" вятър при нас е североизточен . Чувствах се лека, феерична и радостна като танцуващите кестенови листа. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Декември 17, 2010 Доклад Share Добавено Декември 17, 2010 Вчера вечерта "Левски" би Спортинг (Лисабон) в декемврийския студ. Днес сутринта научих, че се освобождавам от един тежък изпит. Почти сто процента съм сигурен, че ще се освободя от още един изпит, очаквам само един резултат и ще кажа дали съм съгласен да ми се впише една оценка или ще ходя на изпит. И така за след нова година ми остава само един изпит. Това е най - якият ми семестър дотук. Пей сърцееее. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Миротворка Добавено Декември 17, 2010 Доклад Share Добавено Декември 17, 2010 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Декември 17, 2010 Доклад Share Добавено Декември 17, 2010 ...На чудния зимен пейзаж и на топлото слънце и на едно малко черно кученце което притичваше покрай един дувар . Рассвет 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Илен Добавено Декември 17, 2010 Доклад Share Добавено Декември 17, 2010 На зимното слънце и моите малки приятелчета-около десетина врабчоци,на които оставям просо и трохи на прерваза.Днес се събраха повече и започна едно много забавно боричкане и пърхане.Наистина ме развеселиха.Лек ден на всички. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Декември 22, 2010 Доклад Share Добавено Декември 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CMv1JXuI4d8&feature=player_embedded Аделаида 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts