_Маги_ Добавено Март 28, 2014 Доклад Share Добавено Март 28, 2014 (edited) Нещо немога да го цитирам, затова ще го напиша така: Написано от Лиула: 9 Пентакли, 5 Жезли, Страшен Съд За време може картата на цепене да го е показала , другото е че 9 Пентакли може да покаже 9 месеца или 9 години ... или ..... когато замени повтарящата си агресия с нещо друго ! Което ще се случи, защото Страшен Съд дава едно изчистване на нещо което се е натрувало в миналото. Но дава изчистване така или иначе. Този човек може би обича да спори да е агресивен , да спори за спорта, а спорът съм забелязала че кара човекът да задълбава и да се връща към проблемите си. 9 Пентакли не рядко дава замяна, така че според мен това е отговора. Доколкото разбирам 9 пентакли дава индикации за 9 месеца или 9 години? Голяма е разликата между двете. Как определяш кое е точно в случая? Всъщност, от това, което казваш, не става ясно какъв е периодът, търсен във въпроса. Откъде имаш информация за това определяне на сроковете? Би ли пояснила? За характера на човека, задал въпроса, не бих се съгласила с теб, още повече, че въпросът не касае лични отношения, ясно е дефинирано. Редактирано Април 12, 2014 от _Маги_ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest MEGGI Добавено Март 29, 2014 Доклад Share Добавено Март 29, 2014 (edited) Не знам дали може да има назоване на дата за сбъдване. Тук май е важно друго - как питащия си е отредил ,че нещото трябва да се случи. Итова не му дава покой,иска да стане,и ако сам той бъде съдника ще действа сега. Обаче има 9пентакли-СС Мога да греша,но така като вижда нещата питащия всичко е трябвало да стане на зад във времето... какво чака?защо чака? Защото тези две карти нямат време по часовник и календар. Не ги разбирам нещата но,може би питащия носи мъдростта,и усета,където аз с карта 5ж бих казала-по делата ще ги съдят,значи по действията,по семето... Та така ,къде ни пращат тези карти,и къде се праща(ме) ние,май е различно място и време. питащия се вслушва в себе си,според мен,не е първичен,не е съдник,дори е търпелив(хм последното сравнение за 5ж е това търпението,но така усещам комбинацията) когато тогава казват картите,на питащия му се иска да е станало,ако не то сега да почва да се случва...но дата,месец,не мога да дам за пример... Редактирано Март 29, 2014 от MEGGI Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
gali-mali Добавено Април 12, 2014 Доклад Share Добавено Април 12, 2014 Ще продадем ли нещото до края на април ? Колелото на съдбата , 6 жезли , Крал жезли , 5 чаши . Мисля че ще стане с помощ на мъж , но няма да е това което очакваме .Мисля че Колелото ще се завърти в наша полза . Сега се уча може и да греша , ще се радвам ако коментирате ... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Април 12, 2014 Доклад Share Добавено Април 12, 2014 Ще продадем ли нещото до края на април ? Колелото на съдбата , 6 жезли , Крал жезли , 5 чаши . Мисля че ще стане с помощ на мъж , но няма да е това което очакваме .Мисля че Колелото ще се завърти в наша полза . Сега се уча може и да греша , ще се радвам ако коментирате ... Защо гледаш с 4 карти? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
gali-mali Добавено Април 13, 2014 Доклад Share Добавено Април 13, 2014 От няколко дни се пробвам и с три . Четирите са отговор,коментар, съвет и резултат . Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Димитрина_ Добавено Април 13, 2014 Доклад Share Добавено Април 13, 2014 Аха, и нека позная откъде са се взели. Ти не ползваш истински карти, а онлайн издание. Няма да назовавам името му, има го в черния списък Пробвай и си купи истински карти, чети значенията им и опитай да тълкуваш. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
gali-mali Добавено Април 14, 2014 Доклад Share Добавено Април 14, 2014 Моите карти са на Jonathan Dee , тях ползвам , по трудни са за начинаещи , на малките аркани почти няма картини . В началото нямах собствени карти и някак си тая подредба ми хареса и така и остана . Повече от година си имам собствени , Ползвам сайтовете за да намеря повече информация . А картите на Ленорман сама си ги принтирах на фото хартия, но някак си те не ме вълнуват толкова като таро . Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Август 28, 2014 Доклад Share Добавено Август 28, 2014 (edited) Преди съм писала затова, но сега, вследствие на разни обстоятелства ще го напиша пак. Напоследък така се случва, вероятно синхроничност, че хора, на които съм гледала и прогнозирала сериозни промени в живота им (като заминаване в чужбина (преместване на друг континент) с цел установяване там, брак, раждане на дете, подобни неща), през изминалите месеци, това им се случва и сега ми го казват. Сега, вследствие на тези припомняния от хора, на които съм гледала, се сещам и за други случаи и то отпреди 10 години. Добре е, че хората помнят какво съм им била предвидила за след 4 или 5 години или повече години, в зависимост от конкретните им ситуации, аз обаче, като цяло не помня личните си прогнози, дори не ги и записвам, не виждам смисъл в това. Отварям скоба – помня само драматични случаи и то пак не всички. Искам да кажа следното – картите Таро рядко предсказват събития, които ще се случат за време, по-дълго от 3 години. Но в крайна сметка го правят, ако подобно събитие е заложено в схемата някъде напред в хрониките на човешката история. Защото Таро притежава необятна способност да има точна прогностика, дори и след дълги години, след много време. Стига човек да има достатъчно време пред себе си, но и време назад, което вече да е посветено на картите в сериозна работа. Редактирано Август 28, 2014 от Лиула Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts