Аделаида Добавено Октомври 13, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 13, 2008 Красива и тъжна, стайла мъка, болка и мъдрост в очите си. Хареса ми, но е някак малко затворена в себе си... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Октомври 13, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 13, 2008 Много ми хареса, много живо, много истинско! Нина, наистина ли никога не си учила рисуване? Ако да, то явно в миналия живот си била някой мноооого добър художник Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Октомври 14, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 14, 2008 (edited) Много ми хареса, много живо, много истинско! Нина, наистина ли никога не си учила рисуване? Ако да, то явно в миналия живот си била някой мноооого добър художник Благодаря Ви момичета за милите коментари. Истината е ,че дори на кръжоци не съм ходила като дете.Конкретно портретната работа винати ме е респектирала и първите ми опити са от два-три месеца насам .Много се радвам,че това лято започнах отново да рисувам след почти осем годишно прекъсване.Общо взето майчинството и отглеждането на децата ми заеха основната част от живота ми и мислех ,че това усещане ме е напуснало завинаги.Липсваше ми оная свобода ,която преди притежавах и бях загубила безвъзврато с раждането на децата ми.Оная свобода ,която ти дава сили да летиш и която може само една майка да загуби когато е отдадена само на децата си. Не зная дали точно тая свобода се е върнала при мен,но се случи чудо.Факта ,че аз отново изживявам тези чувства и емоции чрез рисуването ,сам по себе си говори за това.Не знам също дали в минал живот съм рисувала,но определено думите на Аделаида все едно описват самата мен.Когато видях за пръв път този портрет -работа на един израелски фотограф,аз замръзнах,защото разпознах себе си в нейните очи. По някакъв начин времето и пространството изчезнаха,разтвориха се и частица от мен се припозна в нея.Не мога да го обясня звучи нелогично,но чувството на увереност ми е толкова познато. Радвам се ,че успях са пренеса невидимите неща върху листа,това за мен е голям успех наистина. Сърдечно Ви благодаря за искрените коментари. Нина Редактирано Октомври 14, 2008 от nina7705 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Октомври 14, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 14, 2008 Спонтанно реших да споделя с вас едно от последните си неща.Ще се радвам на коментарите ви. Поздрави! Нина Ашколсун! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Ноември 2, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 2, 2008 Снощи без да искам по погрешка съм предрекла собственото си настриение за днес преди да го редактирам де: аман/амин казват мъдрите.... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Ноември 8, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 8, 2008 (edited) Редактирано Ноември 8, 2008 от Атлантида Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Ноември 8, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 8, 2008 (edited) "Music Should be so Beautiful" by ~Windcharmer at Deviant art Редактирано Ноември 8, 2008 от Венцислав_ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Ноември 8, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 8, 2008 Спонтанно реших да споделя с вас едно от последните си неща.Ще се радвам на коментарите ви. Поздрави! Нина Изчетох и следващите постове. За мен тази жена гледа и вижда някъде далеч - където нашият поглед не стига. А относно поизгубената свобода през майчинството - тя се връща. Когато децата пораснат и станат наши равностойни приятели. Усещането е велико и не може да се сравнява със свободата, когато си била млада и сама. Сега съм пак млада, с още две до мен, като мен. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Ноември 9, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2008 Браво Нина, ти имаш безспорен талант! Не спирай да рисуваш, картините ти са много силни послания. Клод Моне/Импресия.Изгрев слънце отражение на моето настроение днес. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Февруари 14, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 14, 2009 Много,много благодаря за темата ! Ето нещо и от мен СВОБОДАТА ДА ИЗБИРАШ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Февруари 15, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 15, 2009 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest valentinus Добавено Септември 3, 2009 Доклад Share Добавено Септември 3, 2009 --- Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
zlatnia56 Добавено Септември 3, 2009 Доклад Share Добавено Септември 3, 2009 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
infinity1305 Добавено Октомври 21, 2009 Доклад Share Добавено Октомври 21, 2009 Лъчезарна 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Октомври 28, 2009 Автор Доклад Share Добавено Октомври 28, 2009 (edited) Сцена от филма на София Копола "Мария Антоанета",напълно ме изразява днес.като настроение . Редактирано Октомври 28, 2009 от Inatari Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Декември 26, 2009 Доклад Share Добавено Декември 26, 2009 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Януари 2, 2010 Доклад Share Добавено Януари 2, 2010 Италианско утро Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Януари 2, 2010 Доклад Share Добавено Януари 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-UgcH6IziNo...feature=related Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Дъгата Добавено Януари 2, 2010 Доклад Share Добавено Януари 2, 2010 (edited) С пожелания за прекрасна Нова Година, лично щастие, любов и красиви очи, които ви гледат нежно и страстно като в този клип от филм: http://www.vbox7.com/play:df838e58&al=1&vid= Редактирано Януари 2, 2010 от Viki3 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Януари 2, 2010 Доклад Share Добавено Януари 2, 2010 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Януари 2, 2010 Доклад Share Добавено Януари 2, 2010 Новата Година! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Milena Добавено Януари 22, 2010 Доклад Share Добавено Януари 22, 2010 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ирина - Horus - Чебурашка Добавено Януари 28, 2010 Доклад Share Добавено Януари 28, 2010 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Януари 28, 2010 Доклад Share Добавено Януари 28, 2010 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mochito Добавено Януари 28, 2010 Доклад Share Добавено Януари 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=D-i8UVa1Piw Светлина и Хармония 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts