maggee Добавено Декември 10, 2008 Доклад Share Добавено Декември 10, 2008 REUTERS - Снимки на годината, 2008 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Snoopoff Добавено Декември 15, 2008 Доклад Share Добавено Декември 15, 2008 Темата както виждам е доста дълга, а това е първия ми пост във форума. Искам да споделя с вас моите снимки, някой от които съм ползвал много фотошоп но смятам, че той помага за израза на чувствата ми. Ето = ЦЪК . Благодаря на всички! :) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Декември 16, 2008 Доклад Share Добавено Декември 16, 2008 (edited) Snoopoff, без да имам претенции, че съм спец в Изкуството на фотографията, определено си мисля, че си, ако не професионален фотограф, то поне голям маниак на тема фотография. За мен предложените от теб снимки са си художествена фотография и ти благодаря, че ни предлагаш възможност да се докоснем до твоето изкуство! Редактирано Декември 16, 2008 от Моника13 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Snoopoff Добавено Декември 16, 2008 Доклад Share Добавено Декември 16, 2008 Благодаря ти Моника13, но съм само любител с идея да уча фотография, но да видим кога ще го бъде! Поздрави Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Декември 16, 2008 Доклад Share Добавено Декември 16, 2008 Snoopoff, чудесни са! Благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Януари 23, 2009 Доклад Share Добавено Януари 23, 2009 Нещо, което много ми хареса и ме докосна. Интересно е много, поне за мен Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Milena Добавено Януари 23, 2009 Доклад Share Добавено Януари 23, 2009 ...красиви са Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Февруари 14, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 14, 2009 Нямам много опит ,но обичам да снимам и обичам да ме снимат ... Никъде не отивам без апарата си особено когато е тъмно , понякога олавям едни такива невидими ,но това е друга тема ! Ето нещо красиво специално поне за мен ... ако се загледате или увеличите снимката ще видите изрисувана 2-ка на небето Често снимам облаците,залеза,небето ... и ноща ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
bee_bg Добавено Февруари 15, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 15, 2009 link Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
добрина Добавено Февруари 16, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 16, 2009 (edited) Неуспях http://lh6.ggpht.com/_x2Z_tUzNA1s/SMglk_x2...12/IMG_0342.jpg Не-е-е-е-е Успях Редактирано Февруари 16, 2009 от добрина Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Март 28, 2009 Доклад Share Добавено Март 28, 2009 Родих се! Къде съм? Утрото на живота.... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Март 29, 2009 Доклад Share Добавено Март 29, 2009 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Май 10, 2009 Доклад Share Добавено Май 10, 2009 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Май 11, 2009 Доклад Share Добавено Май 11, 2009 (edited) На това му викам аз да уловиш мига. Редактирано Май 11, 2009 от nina7705 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
doe Добавено Май 11, 2009 Доклад Share Добавено Май 11, 2009 Здравейте, може би съм една от най-новите членове в този форум. От дни го разглеждам и чета. Браво много ми харесва, всеки може да открие оговор за себе си и то компетентно. Темата за фотографията, ми е много присърце. Но за съжаление, рядко ми се отдава възможност да практикувам. Или по-точно от времето когато я изучавах, като предмет в гимназията. Тогава за първи път се сблъсках с тази материя. Тогава нямаше цифрови апарати и всичко се снимаше на лента. Усещането е невероятно, когато извадиш лентата от апарата и я проявиш, тогава виждаш какво си сътворил. Когато прекарваш часове в тъмната стаичка и от белите листове започват да се появяват образи. Много е красиво, чувството е неописуемо. Тогава вече може да се твърди че фотографа е снима със сърцето си, улавя момента, всичко изцяло зависи от неговия талант. Не одобрявам днешните цифрови системи, въпреки че и те си имат своите предимства. Почти всеки ден ми се налага да обработвам цифрови снимки, но някак си в тях липсва, емоцията, няма я историята... Иначе обичам да се ровя из нета и да си колекционирам красиви фотографии. Случвало ми се е с часове да разглеждам и да не намеря фотографията която излъчва чувства. Наистина има красиви снимки, но малко са, тези които ти говорят, тези които те карат да мечтаеш.... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Май 11, 2009 Доклад Share Добавено Май 11, 2009 Нина, страхотно снимки! това е повече от уловен миг, а тази с котките - думи нямам!!! това е то Царица Котка кой е фотографът? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Май 11, 2009 Доклад Share Добавено Май 11, 2009 (edited) Нина, страхотно снимки! това е повече от уловен миг, а тази с котките - думи нямам!!! това е то Царица Котка кой е фотографът? Радвам се ,че и в теб предизвикат подобни емоции. Съжалявам,но името на автора ми е неизвестно. П.п Знам само ,че се е подписал като Павел. Редактирано Май 11, 2009 от nina7705 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Май 13, 2009 Доклад Share Добавено Май 13, 2009 ... това е то Царица Котка кой е фотографът? Царица котка значи Не са много добре защото са правени с телефон, но нали все пак важен е мигът ))) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Milena Добавено Май 14, 2009 Доклад Share Добавено Май 14, 2009 снимка: Май; автор: lina Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Май 27, 2009 Доклад Share Добавено Май 27, 2009 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Юли 23, 2009 Доклад Share Добавено Юли 23, 2009 И така... да посъживя малко темата. Не знам дали орнитологът в мен проговаря,но много харесван фотографиите с птици на този автор. Вагелис Фрагиадакис Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Vespertine Добавено Август 28, 2009 Доклад Share Добавено Август 28, 2009 Много харесвам фотографията и красивите снимки на моменти, които няма да се повторят никога Но понякога ми се струва, че е прекалено статичен този момент на снимане,губя време докато настроя апарата,докато реша да снимам и така моментите сякаш изпускам и не са станали част от мен, а преминават през обектива.Даже понякога съм се хващала, че не се наслаждавам истински на това което виждам, а само го консумирам. Преди много снимах, но сега съм в почивка... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деанна Добавено Септември 1, 2012 Доклад Share Добавено Септември 1, 2012 Фотографията ми е страст, понякога дори не мога да се насладя на нещо красиво, от потребност да го запечатам, но се опитвам да се смиря и да се въздържа и да го запечатам на по-сигурно място в сърцето си. Фотоапарата улавя неща, които ни се изплъзват от вниманието или просто защото нещо се случва прекалено бързо за да може да различим едно единствено движение. Често намирам на снимките, които снимам неща, които не знаех, че са там. Обичам да снимам вода, невероятна е във всичките си форми. Обичам да правя експерименти със светлината, цветовете формите, с различни материали, различни ъгли и т.н. С фотоапарата може да се снимат несъществуващи неща, зрителни илюзии, може да се улови емоция, невероятни неща могат да се правят... Донка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Юли 4, 2013 Доклад Share Добавено Юли 4, 2013 (edited) Тези снимки може да ви се сторят резултат от Фотошоп, но в действителност това са реални фотографии, където истински модели плуват редом с истински китови акули. Фотографите Shawn Heinrichs и Kristian Schmidt наричат своята фотосесия "революционна", защото те са се старали да създадат нещо, което не е правено до момента С пълна увереност може да се каже, че им се е отдало. Heinrichs - подводен фотограф, и Schmidt, фешън-фотограф, са обединили своите усилия през ноември 2012 година, за да реализират необикновената си идея за подводни снимки с акулите. След подбора на модели, сред които са били и професионални дайвери, и след подбора на стилист, те се отправили към малкото село Ослоб - отдалечена част на Филипините. За изпълнение на това необичайно и достатъчно рисковано начинание, им е била нужна една седмица. Редактирано Юли 4, 2013 от mvm Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Viva Caselli Добавено Юли 9, 2013 Доклад Share Добавено Юли 9, 2013 На тази снимка много ясно е уловена емоцията на наша Маша. Снимката придава чувство на дълбоко щастие. Годината е 2004, събието — финал на Уимбълдън. Тогава едва 17-годишна, успява да срази Серина Уилямс! Още един паметен миг от историята на Уимбълдън! Линк към двубоя Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts