Геро Добавено Април 14, 2003 Доклад Share Добавено Април 14, 2003 Здравейте! Преди време четох една брошура на Френското братство , отнасяща се за разпространението на книгите. Те са избрали един много прост метод. Когато някой пътува до някоя друга страна, той проверява дали в библиотеките на тази страна има книги за Учението , ако няма, взима няколко книги и ги подарява на градската библиотека. Резултатат до сега – библиотеките над 130 страни в света притежават книги свързани с Учението. Това е постигнато за около 15 години. Смятам ,че и ние можем да ползуваме този метод. Дори книгите да са на български. Колкото и рядко да е това, българският език се учи в чуждите Университети. Поздрави Георги Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Април 16, 2003 Доклад Share Добавено Април 16, 2003 Здравей Георги, идеята е прекрасна. И на мен ми се въртеше нещо подобно в главата, и като прочетох темата ми светна . Почивните дни в началото на май ще ходя в Гърция - Солун и Метеора. Смятам да посетя Солунската Библиотека ...С монасите на манастирите в Метеора ще е по-трудно ... Ако някой има идея за Гърция - ще се радвам да я сподели . Поздрави, Ради Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts