Камелия_ Добавено Септември 13, 2004 Доклад Share Добавено Септември 13, 2004 Привет на всички във форума, Аз съм "нова" тук и се надявам да намеря съмишленици, може би приятели тук. Сега имам един въпрос, който е важен за мен, понеже не съм в БГ и не мога да си купя касети или CD-та. Може ли някой да ми каже къде в интернет има mp3 на музика на Учителя? Всъщност имам и друг въпрос: какво можем да направим българите в чужбина за да подпомогнем разпространението на учението на Беинса Дуно? Може би не случайно се пръснахме така по света.... всичко най-добро Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Септември 13, 2004 Доклад Share Добавено Септември 13, 2004 Здравей Камелия, Ето няколко линка от където можеш да си изтеглиш музика от Учителя. Песни от Учителя - с възможност за теглене и търсене по ключова дума Паневритмията - ТУК Различни песни / музика от Учителя - ТУК Още песни - ТУК Няколко песни в този портал - ТУК Относно въпроса за разпространение учението на Учителя, мисля че темата е много голяма и би могла да отвориш нова тема по въпроса. Основния метод според мен е с личен пример. Ако може и да се превеждат лекциите на Учителя на чужди езици - също би било добре. Но трябва да се говори на хората така, че да разбират според средата. Успех по Пътя. Поздрави, Иво Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Камелия_ Добавено Септември 14, 2004 Автор Доклад Share Добавено Септември 14, 2004 Здравей Иво, Много благодаря за линковете! А темата за разпространението на учението ще я отворя може би по-нататък. Засега ще започна четене на беседите на английски, за да мога да говоря на такива теми с хората около мен...Мисля и за преводи. Успех и на теб! Камелия Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Август 5, 2005 Доклад Share Добавено Август 5, 2005 http://store3.data.bg/ananda/Beinsa%20Duno/ това знаеш ли го? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
gracy Добавено Август 11, 2005 Доклад Share Добавено Август 11, 2005 Здравей Камелия, Ето няколко линка от където можеш да си изтеглиш музика от Учителя. Паневритмията - ТУК Различни песни / музика от Учителя - ТУК Още песни - ТУК Няколко песни в този портал - ТУК Много бих искала да изтегля тези песни или поне ги чуя. Обаче как да стане това? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Август 14, 2005 Доклад Share Добавено Август 14, 2005 Чували ли сте за центърът на Братството "Идеал" - в Скалистите Планини - Канада? Знаете ли колко много дискове с музиката на Учителя имат вече записани, включително на МП3. Знаете ли как хубаво пеят всяка сутрин на чист български? Как смятат езика ни за свещен и божествен? За контакт с тях: idealsociety.org Има телефони за контакт говорят френски и английски! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Януари 3, 2006 Доклад Share Добавено Януари 3, 2006 Нови аранжименти на музиката на Учителя http://paneurythmix.free.fr/fichierspaneuryt.html http://groups.yahoo.com/group/Paneurhythmy Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Януари 9, 2006 Доклад Share Добавено Януари 9, 2006 Много ми харесват двата диска: "Химни на Слънцето" и "Божията Любов ме озари" в изпълнение на Спаска Панайотова - сопран и аранжимент Анна Каралашева. Както и музика за медитация "Сила Жива" на Здравка Баръмова, Ина Дойнова и Радосвета Хъркова, както и новия диск на Огнян Николов. Любов + Светлина + Мир + Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Багира Добавено Януари 30, 2006 Доклад Share Добавено Януари 30, 2006 Немалко дискове с музика на Учителя човек може да си купи от къщата на Братството на изгрева. Там има книжарски щанд и доста дискове. Има и в книжарница "Елрид". Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kirau Добавено Февруари 7, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 7, 2006 A има ли музика на Учителя, която не е песни, а само мелодия? Нали е свирил на цигулка- дали има записи на негови изпълнения на цигулка? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
lekota Добавено Януари 9, 2014 Доклад Share Добавено Януари 9, 2014 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts