breeze Добавено Май 7, 2008 Доклад Share Добавено Май 7, 2008 А какво ще кажете за повръщането и въобще цялостния дискомфорт, който изпитват някой жени по време на първите месеци на бременност. Имате ли някакво обяснение от езотерична гледна точка на какво може да се дължи? При кои жени е по-вероятно да се получат такива неприятни ефекти? Въобще наблюдава ли ли сте някаква закономерност? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Май 7, 2008 Доклад Share Добавено Май 7, 2008 Според мене тук езотериката няма никакво значение, а имат значение кръвните групи на майката и детето. Аз съм нулева, но не знам на децата. Мога само да предполагам, че първото и то е нулева, защото с първата си бременност не разбрах, че съм бременна, в смисъл, че нямах никакво гадене и повръщане. Обаче с втората ..............въобще незнам как съм оцеляла, от първия ден до последния,,.....,дори през първите 4 месеца ми се гадеше не само от всичко, но дори и вода не можех да пия, а си купувах Фанта. После поне това с водата се оправи, но гаденето си остана до последно. Спомням си, че толкова ми беше гадно, че исках да умра по едно време и да се отърва от това мъчение. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
gpg Добавено Ноември 19, 2010 Доклад Share Добавено Ноември 19, 2010 (edited) Възможно е да става дума за чистене. При мен повръщането беше особено - почти никога не повръщах храна, а някаква слузеста маса, подобна на слузта, която се изхвърля при очистителни процеси. В този смисъл си мисля, че дискомфорт и повръщане е по-вероятно да има в случаите, когато вибрациите на майката и на детето са доста различни, т.е. детето е със значително по-висока честота на вибрация от тази на майката. Но разбира се, това е само хипотеза... Редактирано Ноември 19, 2010 от gpg Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts