Inatari Добавено Юни 12, 2013 Автор Доклад Share Добавено Юни 12, 2013 Препоръчвам ви да гледате "Хамлет" в Народния театър. Невероятна постановка на Явор Гърдев, изключителна сценография и актьорска игра. Получих съобщение във фейсбук, че ще гостуват във Варна, може би летния театър. Не знам как ще им се получи там, но сцената в Народния беше удивителна. По-съвременен прочит на Хамлет едва ли ще гледаме скоро. Много, много ми хареса, отново започвам да ходя на театър. А музиката и медиаарт-а е върха, супер, браво на Явор и целия екип. И не напразно имат 6 аскера, театралната академия хубаво е отсъдила този път.. Орлин Баев 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Октомври 16, 2013 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2013 (edited) Препоръчвам ви " Дуенде" с Татяна Лолова. Какво е Дуенде Редактирано Октомври 16, 2013 от Eлф Орлин Баев 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Август 13, 2018 Доклад Share Добавено Август 13, 2018 Стамболов не ми е любимец, но май е за предпочитане пред мнозина други... Определено е един от най - добрите ни политици в последните 140 години. Донка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Август 21, 2018 Доклад Share Добавено Август 21, 2018 Театърът е изкуство, за което си струва човек да се роди и го изживее. Целият живот е театър и сцена... АлександърТ.А. и Донка 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts