jaltzver Добавено Април 28, 2008 Доклад Share Добавено Април 28, 2008 (edited) Какво мислите за шоуто на Азис, гледали ли сте го? Аз лично го гледам и много ме кефи шоуто и Азис, супеер е Редактирано Април 28, 2008 от Мона Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Април 28, 2008 Доклад Share Добавено Април 28, 2008 Честно казано не го следя, веднъж или два пъти съм го гледала (шоуто му). Иначе намирам Азис за много свеж образ, искрено се радвам като го гледам; разсмива ме и ме натъжава едновременно, защото е истински. Той може да бъде всякакъв, всъщност. Той е достатъчно и чувствителен, и уязвим, и неглиже - всичко в едно. Виждах го редовно, докато работеше ресторанта на Камелия "Залеза и зората" на улица "Хан Аспарух"; така слизаше по едни къси панталонки и по джапанки, усмихнат и махаше на хората весело. Не виждам "чалгата" у него, не виждам нито пошлост, нито цинизъм. И още нещо, той не страда от звездомания, съвсем естествен е в общуването си с непознати хора, особено с тези, които не го харесват. А шоуто му е супер издържано като стайлинг, като сложим в допълнение и Катето Евро, картинката става пълна:-))) Харесвам го много. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jaltzver Добавено Април 30, 2008 Автор Доклад Share Добавено Април 30, 2008 днес в шоуто на азис ще е гост стефан диомов и ще представи новата фамилия тоника Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
bran21 Добавено Юни 2, 2008 Доклад Share Добавено Юни 2, 2008 Ако зависеше от мене щях да го забраня.Нито мъж нито жена ,пълен ужас. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
maggee Добавено Юни 2, 2008 Доклад Share Добавено Юни 2, 2008 Съвсем нормален мъж, който е решил, че в името на успеха си заслужава да жертва някои неща. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Януари 1, 2009 Доклад Share Добавено Януари 1, 2009 Понякога се лигавя и не се изразявам много положително за него ( без да влагам чувства ), но е смешен, признавам му го. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts