Eлф Добавено Юли 14, 2012 Доклад Share Добавено Юли 14, 2012 А лелеееее, аз нали съм си щурейзия съм отворила в Портала и тема за стари градски песни, но нали и тези въпроси трябва да се нищят.... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Юли 14, 2012 Доклад Share Добавено Юли 14, 2012 Ами хубаво бе, Елф лошо няма в старите градски песни. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юли 14, 2012 Доклад Share Добавено Юли 14, 2012 (edited) Това е любимата музика на майка ми. Казвала съм и че най- великите рокаджии на всички времена са на нейната възраст, но тя си обича тази музика и дори си има някакво предаване което си го следи редовно по една от телевизиите. Между другото, като не отварям тема за това ме изненадва много приятно. Напоследък е хванала радио Пловдив и всеки ден по обяд слуша едно предаване - " Стари, но златни" по което пускат най- великите хитове на всички времена. Тя се кефи и аз покрай нея п.п. http://www.radioplov...stari_no_zlatni Редактирано Юли 14, 2012 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Юли 14, 2012 Доклад Share Добавено Юли 14, 2012 Това беше любимата музика на дядо ми, а на баба ми все- още е .Тя пее в градския и църковен хор на католическата църква, защото тя е католичка в град Малко Търново. Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ICE 56 Добавено Март 4, 2013 Доклад Share Добавено Март 4, 2013 Една малка анкета върху поп фолка. МОЛЯ БЪДИТЕ ПО ИЗЧЕРПАТЕЛНИ. Кога за последно бяхте на голям чалга концерт? С какви впечатления останахте от него? Успяхте ли да доближите отблизо своя фаворит Имали място чалгата в нашето ежедневие? Ходите ли често по чалга купони или обичате да и се наслаждавате в домашна обстановка? Събирате ли с останалиет членове от форума или предпочитате да останете анонимни? Кои са вашите поп фолк идоли? Само чалга ли слушате или има и друга музика? Дайте точно определение каво е за вас чалгата? Можеу ли да бъде наречена етно музика ил това е нещо различно? Избройте топ 10 на поп фолк хитовете от последните години? Кои според вас са вечните поп фолк хитове ? Какви чувства предизвикват те увас? Ще се радвам да получа вашите прекрасни отговори възможно най-скоро Усмивки и до скоро. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ICE 56 Добавено Март 24, 2013 Доклад Share Добавено Март 24, 2013 Кои са героите на чалгата.? :3d_146: :3d_146: Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ICE 56 Добавено Март 24, 2013 Доклад Share Добавено Март 24, 2013 Кои е първият който направи чалгата популярна у нас? Поздрави с Камелия и Огън момиче. http://youtu.be/6zfguuhSiNU Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ICE 56 Добавено Април 9, 2013 Доклад Share Добавено Април 9, 2013 Що за музика е чалгата. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Viva Caselli Добавено Юли 24, 2013 Доклад Share Добавено Юли 24, 2013 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tihata 567 Добавено Май 19, 2014 Доклад Share Добавено Май 19, 2014 Здравейте виждам че сте запознати добре с чалгата. А запознати ли сте дали тук в София има фен клубове на любимите чалга звезди? Посещавали ли сте ги? Поздрави с Ивана "шампанско и сълзи" Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tihata 567 Добавено Май 22, 2014 Доклад Share Добавено Май 22, 2014 Разбрах че една от емблемите на поп -фолка у вас има фен клуб София Става дума за Емилия някой бил ли е там? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tihata 567 Добавено Май 28, 2014 Доклад Share Добавено Май 28, 2014 Мола рразкажете за фен клуб на харесван от вас изпълнител-поп фолк изпълнител. Стига да има такъв и да реален. Много ще ви бъда благодарна за дадената информация НУЖНИ СА МИ ВАШИТЕ МНЕНИЯ. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tihata 567 Добавено Май 29, 2014 Доклад Share Добавено Май 29, 2014 Мола рразкажете за фен клуб на харесван от вас изпълнител-поп фолк изпълнител. Стига да има такъв и да е реален. Много ще ви бъда благодарна за дадената информация НУЖНИ СА МИ ВАШИТЕ МНЕНИЯ. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
molly69 Добавено Юни 19, 2014 Доклад Share Добавено Юни 19, 2014 Едно от малките негови парчете който ми харесваhttp://www.youtube.com/watch?v=n2V7tHSB5nI Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts