bran21 Добавено Май 31, 2008 Доклад Share Добавено Май 31, 2008 http://www.alexgrey.com/ - Погледнете тези картини, те са на художника Алекс Грей. Има какво да се научи от тях! Малко е съмнително че има какво да се научи.Видимисе малко сладникав,а и рисунките са му слабички. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Валентин Петров Добавено Юни 1, 2008 Доклад Share Добавено Юни 1, 2008 Rob Gonsalves, прекрасни са. http://ven.log.bg/article.php?article_id=2223 Благодаря Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юни 2, 2008 Доклад Share Добавено Юни 2, 2008 Светът е вълшебен - за този който използва не само лявата си мозъчна хемисфера, но и дясната, както и слуша СЪРЦЕТО си! Горната снимка на Вальо ме наведе на мисли за съвременната често бездушна наука, изследваща отраженията на нещата. А в същото време всяко дете или домакиня има повече връзка с онази вечна приказна наука на целокупния живот, която обхваща цялата вселена и носи приказност и свързаност с космоса! Светът е вълшебен, животът е приказен!!! Хари Ом !!! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Юни 2, 2008 Доклад Share Добавено Юни 2, 2008 http://www.alexgrey.com/ - Погледнете тези картини, те са на художника Алекс Грей. Има какво да се научи от тях! Aratron, много ти благодаря, че споделяш с нас тези вълшебни картини. На мен поне много ми въздействаха, може би защото много обичам да се опитвам да си представя( получи се доста глаголно изречение-отражение) как бихме изглеждали в 4 измерения, примерно, или нашите енергийни полета и т.н.- сега го видях в неговите картини. Мисля че Алекс Грей някак си стига до границите, които ни налага материята и успява да надникне леко отвъд... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Юни 2, 2008 Доклад Share Добавено Юни 2, 2008 Слънчево момиче - Вили Николов Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Октомври 19, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 19, 2008 (edited) Още нещо Поздрави за избора,dnes! И аз харесвам работите на този млад художник,има една приказност в тях,една вълшебност,която всеки човек придобива в ранна възраст от слушането на приказки... особенно на българските. Редактирано Октомври 19, 2008 от nina7705 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Октомври 22, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 22, 2008 Вчера в новините по БТВ видях деца снимали с GSM-а си облаци-бяха две ръце даващи светлина. Ако това не е вълшебство... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
dnes Добавено Ноември 17, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 17, 2008 Поздрави за избора,dnes! И аз харесвам работите на този млад художник,има една приказност в тях,една вълшебност,която всеки човек придобива в ранна възраст от слушането на приказки... особенно на българските. Да точно такъв е ефектът. Познаваш ли го. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Ноември 18, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 18, 2008 Поздрави за избора,dnes! И аз харесвам работите на този млад художник,има една приказност в тях,една вълшебност,която всеки човек придобива в ранна възраст от слушането на приказки... особенно на българските. Да точно такъв е ефектът. Познаваш ли го. Всъщност не познавам автора лично,но това съвсем не е нужно.Все пак творбите му говорят вместо него . В това винаги съм откривала едно особено очарование ,защото човек запечатва част от себе си в творбите си независимо в каква насока твори,а ние сме толкова многоизмерими същества направо необятни,че когато се докоснеш до определена творба все едно навлизаш в лабирин за който не се знае къде ще те отведе ... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
dnes Добавено Ноември 21, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 21, 2008 Точно като теб мисля и аз. Даже твърдя, че най-добре познават авторите 2 групи хора - страничните наблюдатели и най-близките им хора. Приятелите са една необятна група, която много често изкривява твореца от мимолетните си познанства с него. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Март 25, 2009 Доклад Share Добавено Март 25, 2009 Приятели искам да Ви покажа едни приятни изработки от дърво...приказни са...дано ви харесат: Още тук: http://prikol.i.ua/view/198553 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Март 29, 2009 Доклад Share Добавено Март 29, 2009 (edited) Приятели искам да Ви покажа едни приятни изработки от дърво...приказни са...дано ви харесат: Още тук: http://prikol.i.ua/view/198553 Чудесно, преди време една приятелка ми ги изпрати като слайдшоу. Може да си ги свалите от ТУК.Поздрави! Редактирано Март 29, 2009 от Fut Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
не... Добавено Март 14, 2011 Доклад Share Добавено Март 14, 2011 ....... ................... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Юни 12, 2013 Доклад Share Добавено Юни 12, 2013 Художникът Коллин Джордан предлага да се сменят мотаещите се на вратовете златни висулки, и украшения със скъпоценни и не толкова скъпоценни камъни, с по-ценни неща. Като такива могат да бъдат живите зелени растения, които дават живот на всичко на тази планета. източник Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
hristmm Добавено Юни 25, 2013 Доклад Share Добавено Юни 25, 2013 Ехе това последно е много добре. Чудесна импровизация браво! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Юни 26, 2013 Доклад Share Добавено Юни 26, 2013 (edited) Шедьоври от тикви от Мерилин Съндърланд Мерилин Съндърланд е американска художничка от Колумбия. Всяка нейна работа е произведение на изкуството. Мерилин създава от тикви удивителни скулптури. Тя е участвала в конкурси и международни изложби и за своето творчество е получила вече няколко награди. Тя украсява своите тикви с различни орнаменти. Плетениците от цветя, листа, плодове, пеперуди, птици покриват скулптурите като с интересни дантели, превръщайки обикновения плод в шедьовър. Редактирано Юни 26, 2013 от mvm Слънчева и Донка 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts