Inatari Добавено Април 21, 2008 Доклад Share Добавено Април 21, 2008 (edited) Това са художествени обекти , триизмерни както забелязвате , направени от ръчна хартия . Гледайте , коментирайте ,интересувайте се от изкуство , то ще промени света . Тези специално неща имат много от японската стилистика , от японското изкуство , разработени са по един напълно авторски и уникален начин . Редактирано Април 21, 2008 от Ина Трифонова Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Април 21, 2008 Автор Доклад Share Добавено Април 21, 2008 Това са работи на мои ученици , от миналата година , техниката се нарича колаж. Ето вижте разликата между скулптурната работа на професионалист и плоскостната , тип картина на ученици от езикова гимназия , 9 - ти клас. Хартията е изключително благодатна като материал . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Април 21, 2008 Доклад Share Добавено Април 21, 2008 На мен тия неща ми въздействат,страхотни са. Внасят една нетипичност. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Април 21, 2008 Автор Доклад Share Добавено Април 21, 2008 А ето и едни мои неща , които направих преди 2 години по Еньовден . Повечето са с листа от рози. "Какво ми разказаха розите ",стана цикул ,от който за жалост ми останаха много малко снимки и екземпляри , подарявам , продавам и така се озовах само с тези няколко ,от 15 работи . http://images25.snimka.bg/005658810.jpg А последните няколко работи , Вальо ги е виждал , те се наричат "Сърце " Исках да предам едва ли не какво се случва в сърцето ,като процеси, мисля ,че това е най- важния орган от човешкото тяло ,а и най- голяма връзка има с духовния свят на човека. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Април 21, 2008 Автор Доклад Share Добавено Април 21, 2008 На мен тия неща ми въздействат,страхотни са. Внасят една нетипичност. Радвам се ,nina7705 ,че ти въздействат . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Април 21, 2008 Доклад Share Добавено Април 21, 2008 Поздравления, Ина!Поздравления!!!Работите ти са прекрасни!Особено силно ми въздейства четвъртата картина отдолу нагоре, която разбрах, че наричаш "Континент"...Морето, тревата, земята и онази жена със загадъчна усмивка...Навярно Гея...Какви топли очи , какви цветове и каква хармония...Майчице, каква хармония...!Стоя безмълвна, като хипнотизирана и се прекланям пред ръцете ти, които сам Бог е целунал! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Април 22, 2008 Доклад Share Добавено Април 22, 2008 Ина, прекрасни са! Благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Април 22, 2008 Доклад Share Добавено Април 22, 2008 Много въздействащи! От ученическите се загледах в слънцето. Ако човек застане по-дълго и започне да прави асоциации с думите, които случайно са попаднали върху картината ... много интересно. А и тази животворна праскова в центъра на слънцето...! Поздрави специално от мен младия автор / авторка! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
pcheliza Добавено Април 22, 2008 Доклад Share Добавено Април 22, 2008 (edited) Поздрави и от мен Ина! Много обичам колажа и аз известно време се занимавах с тази техника и ми е от любимите! А нещата са ти много силни и въздействащи..продължавай в същия дух!!! Редактирано Април 22, 2008 от pcheliza Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Април 22, 2008 Автор Доклад Share Добавено Април 22, 2008 Поздрави и от мен Ина! Много обичам колажа и аз известно време се занимавах с тази техника и ми е от любимите! А нещата са ти много силни и въздействащи..продължавай в същия дух!!! Благодаря , ти Пчелица ! Ценя много поздравленията на всички . Чувствайте се свободни да коментирате нещата и техниките , които разглеждаме . Въпроси ,които ви вълнуват от света на изкуството и по - специално техниката на колажа и ръчната хартия . Пчелица , ако имаш някакви твои неща ,с удоволствие ще се радвам ги видя . И да коментирам , разбира се ,ако би ти било интересно . Можеш да поместиш тук в тази тема , снимки на твои неща , изпълнени в тази техника. И разбира се да разкажеш как си ги създала , какво те вълнува , докато твориш . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
pcheliza Добавено Април 23, 2008 Доклад Share Добавено Април 23, 2008 (edited) Привет това е моят скромен сайт,но за съжаление не съм поместила колажи,може би само в плакатите присъства тази техника. www.denica.page.tl За съжаление рядко рисувам особено в последно време т.к.работата с която се занимавам в момента е доста и свободно време почти не ми остава. Ина много благодаря за вниманието! /адреса на сайта го има като линк в профила ми/ Редактирано Април 23, 2008 от pcheliza Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Април 23, 2008 Доклад Share Добавено Април 23, 2008 Ина, не казваш тези хартиени лампи да са направени от тебе? Така ли е, или не съм разбрала. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Април 23, 2008 Автор Доклад Share Добавено Април 23, 2008 Ина, не казваш тези хартиени лампи да са направени от тебе? Така ли е, или не съм разбрала. Здравей , МВМ ! НЕ на колежка са . И са много добри работи , поне за мен . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Април 24, 2008 Доклад Share Добавено Април 24, 2008 Така си и мислех Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
НелиТ Добавено Април 24, 2008 Доклад Share Добавено Април 24, 2008 Привет това е моят скромен сайт,но за съжаление не съм поместила колажи,може би само в плакатите присъства тази техника. www.denica.page.tl За съжаление рядко рисувам особено в последно време т.к.работата с която се занимавам в момента е доста и свободно време почти не ми остава. Ина много благодаря за вниманието! /адреса на сайта го има като линк в профила ми/ Наистина жалко, че рисуваш рядко в последно време. Бих искала да видя рисунките ти "на живо". На монитора се губи част от топлината на материала. Харесва ми, че не подражателстваш. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Април 24, 2008 Доклад Share Добавено Април 24, 2008 Всичко което видях в темата ме остави без дъх. Възхитена съм, много живот има в тези творби, много са красиви-нямам думи. Браво, аплаузи. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Валентин Петров Добавено Април 24, 2008 Доклад Share Добавено Април 24, 2008 (edited) Чудесни работи Най много ми харесва ~ Редактирано Април 24, 2008 от Валентин Петров Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Април 24, 2008 Автор Доклад Share Добавено Април 24, 2008 (edited) Деница ,здравей ! Много е симпатично твоето интернет пространство . Харесват ми всичките ти неща . Значи предстои да пуснем тема за Рисунката , графиката и графичните техники , и ако искаш там може да пуснем и няколко твои снимки . Разбира се ,ако искаш . Плакатите , които си направила също много ми харесаха . Драматични са . Но най много се развълнувах от линеарните ти рисунки . Просто ,чудесни . Редактирано Април 24, 2008 от Ина Трифонова Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
pcheliza Добавено Април 25, 2008 Доклад Share Добавено Април 25, 2008 Привет Ина Благодаря за хубавите думи! Нямам нищо против да участвам със снимки. Светли празници от мен! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Юни 26, 2014 Автор Доклад Share Добавено Юни 26, 2014 "Инверсия I", ръчна хартия, 100/100, Ина Трифонова детайл Донка и Eлф 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Февруари 1, 2015 Автор Доклад Share Добавено Февруари 1, 2015 (edited) Поствам тук едно видео от първата от поредицата изложби от конкурса на фондацията "Йордан Парушев", "Хартията в съвсеменното изкуство". За съжаление снимки на самите неща не могат да се ползват без изричното съгласие на авторите, заради това мога като инфо да дам само този мейкинг по експонирането на първата от изложбите в галерия "Сирак Скитник" в Сливен и награждаването на номинираните. Редактирано Февруари 1, 2015 от Inatari Донка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts