Guest Fut Добавено Март 16, 2009 Доклад Share Добавено Март 16, 2009 http://www.vbox7.com/play:2ccf852c Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Март 16, 2009 Доклад Share Добавено Март 16, 2009 А дали това сме ние или такива искаме да сме? С малко закъснение (от около година близо защото сега го видях ). Повярвай това наистина е тя Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
iti Добавено Март 17, 2009 Доклад Share Добавено Март 17, 2009 "Demon Speeding" Hey, do ya love me. I'm untouchable darkness A dirty black river to get you through this Hey, do ya love me I'm a devil machine (hey do ya love me I'm a devil machine) Get into my world all american dream In the mouth of madness down in the darkness no more tomorrow down in the hollow Hey do ya love it when the kids are screaming Wrecking on the road violate their dreaming Hey, do ya love to see the filth in the clean (hey do ya love to see the filth in the clean) get into the gone all american dream In the mouth of madness down in the darkness no more tomorrow down in the hollow i'm demon speeding i'm demon speeding i'm demon speeding i'm demon speeding get it on, get it on, get it on, get it on come alive Hey, do ya love me elevating the madness (Hey, do ya love me elevating the madness) a super death rising to get you through this (a super death rising to get you through this) hey, do ya love me like a beautiful fiend get into my world all american dream Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Март 17, 2009 Доклад Share Добавено Март 17, 2009 А дали това сме ние или такива искаме да сме? С малко закъснение (от около година близо защото сега го видях ). Повярвай това наистина е тя добре, че го видях навреме Аделаида, ... ми и аз толкова нещастно гледах изад книгите които така и не прочетох, а се трупаха, трупаха, като снежинки. Fut, маанах сичкиии книги ... разчистих ги ... приключих с тях ... разбрах, че няма да поумнея с тях. Избрах това Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Март 17, 2009 Доклад Share Добавено Март 17, 2009 (edited) Оооооо сменила си цвета хахаха. Най- дълбокото и свещено писание по- дълбоко от този дори и от онзи свят това е твоята Любов. Душата ти...Така е приятелче любимо, всяка човешка душа е по- дълбока от всички свещени писания на света взети заедно . Те са само вход към това всеки да осъзнае своята Божественост...и да се завърне у дома . Редактирано Март 17, 2009 от Fut Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
dimitar Добавено Март 17, 2009 Доклад Share Добавено Март 17, 2009 Аз виждам себе си чрез теб, ти виждаш мен, когато вгледаш се във себе си. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Роси Б. Добавено Март 17, 2009 Доклад Share Добавено Март 17, 2009 Може би това съм и аз? Не зная, все още се опознавам. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Март 17, 2009 Доклад Share Добавено Март 17, 2009 Оооооо сменила си цвета ... a не , "боята" не сменям. това е новото ми "палтенце" Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Март 17, 2009 Доклад Share Добавено Март 17, 2009 (edited) Оооооо сменила си цвета ... a не , "боята" не сменям. това е новото ми "палтенце" Поздрави на Чингис хан ~~~ Роси Б. това е част от тебе. Прекрасно е а себепознанието няма край... Редактирано Март 17, 2009 от Fut Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Cveta5 Добавено Ноември 17, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 17, 2009 "Листът прераства в цвят,когато люби.Цветът прераства в плод,когато се прекланя."Р.ТАГОР Искам да кажа "това съм аз",но...казвам-опитвам се и полагам усилия да бъда това. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Ноември 17, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 17, 2009 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
shining_star Добавено Ноември 24, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 24, 2009 Преди време по повод интервю за работа описах себе си с една дума - "търсеща". Това е оптимистичният поглед. Към днешна дата в това си настроение бих казала - "заблудена". Това е песимистичният поглед. Реалистичният е някъде по средата. Двете страни на една монета. аз съм скала, аз съм остров Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Март 15, 2010 Доклад Share Добавено Март 15, 2010 Обикновена жена,която поради своята недалновидност и ред обективни обстоятелства не работи това,за което има диплома. Жена,която се стреми към нови знания,които ще и помогнат да разбере това,което я вълнува. Лоша жена! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Март 25, 2010 Доклад Share Добавено Март 25, 2010 Опитвам се да разбера коя съм... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Март 25, 2010 Доклад Share Добавено Март 25, 2010 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Март 25, 2010 Доклад Share Добавено Март 25, 2010 вие? вие сте най-добрите, най-силните,най-смелите,най-грижовните, най-красивите,най-талантливите. вие сте диаманти - никой не може да ви надраска или нарани. вие сте злато-толкова слънчеви и благородни. това сте вие. Пламъче 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Август 16, 2010 Доклад Share Добавено Август 16, 2010 (edited) ~~~~ Редактирано Август 16, 2010 от Eлф Пламъче и Креми (късметче) 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Август 16, 2010 Доклад Share Добавено Август 16, 2010 Креми (късметче) и Пламъче 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
smehy Добавено Декември 16, 2010 Доклад Share Добавено Декември 16, 2010 Силно се затруднявам да изразя себе си. Защото не се познавам... Каква съм? И коя съм? - не зная... Аз имам много лица, слагам различни маски, имам богат репертоар от роли... Но коя съм аз? - Не зная... За мен животът е сцена, а хората - публика, макар да не желая този театър. Когато съм сама, може би съм истинска? - не, гримът стои на лицето ми, а аз съм затворена в сценичният си костюм от последното представление. Опитвайки се да го сваля, осъзнавам че отдолу е друг костюм. Не познавам свободата да си без дрехи, да усещаш с кожата си вятъра и слънцето... Гримът ми е перманентен, сложен незнайно кога и са безплодни опитите ми да го премахна... Не умея да съм естествена и непринудена, макар добре да играя тези състояния - ролите са безброй, а може би във всяка една от тях има частица и от мен самата... Не знам коя съм... и как да изразя себе си... Пламъче 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts