Людмила К Добавено Юли 18, 2004 Доклад Share Добавено Юли 18, 2004 Здравейте! Знаете ли, че има нов български сайт посветен на вегетарианството? Препоръчвам ви го: http://vegetarianstvoto.hit.bg/ Какво мислите за него? Смятате ли, че на български език има достатъчно информация за вегетарианството? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Калоян_ Добавено Юли 18, 2004 Доклад Share Добавено Юли 18, 2004 Чудесен сайт!!! Чуден! Направо нямам думи да го изхваля! Пратих го на всичките си приятели Много хубаво! Незнам как някой човек със сърце, който прочете това, как ще продължи да слага в устата и в тялото си мъртва плът! Но както и да е... Искам още веднъж да се опитам да изразя чувството си на възторг от сайта! Браво! Браво! Браво! Прекрасно! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Юли 19, 2004 Доклад Share Добавено Юли 19, 2004 Много добър сайт Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Велина Добавено Юли 19, 2004 Доклад Share Добавено Юли 19, 2004 можем само да благодарим за този чудесен сайт ) и да помогнем да се разпространява информацията в него) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Сона Добавено Юли 21, 2004 Доклад Share Добавено Юли 21, 2004 Чудесин сайт.Хареса ми Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Даниела_ Добавено Юли 21, 2004 Доклад Share Добавено Юли 21, 2004 Чудесен сайт! Много ми хареса!Препоръчвам го на всички вегетарианци Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Румен_ Добавено Октомври 31, 2004 Доклад Share Добавено Октомври 31, 2004 Възхитен съм от многообразието на съдържанието по вегетарианството. Сайтът предлага уникалната възможност да разубеди закоравелостта на месоядеца, като даде възможност на съзнанието на човека да прояви загриженост от една страна към свойто здраве-физическо и духовно и от друга страна загриженост към животните. Моят апел е хора предоставяйте този сайт на всички, за да се промени облика на нашата Планета Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Добромир Добавено Ноември 17, 2006 Доклад Share Добавено Ноември 17, 2006 Много е мислено и много е работено, има и какво още да се добави, но за мащабите на България и сега това си е постижение! Ние сме аграрна страна, при нас в миналото само богатите са прекалявали с месото, само където от средата на миналия век нещата се пообъркаха, ама този сайт е едно от свидетелствата, че духът на предимно расдтителното хранене продължава да живее с пълна сила у нас! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
marinkov Добавено Септември 10, 2008 Доклад Share Добавено Септември 10, 2008 Здравейте! Сайтът на БВИО е възстановен и продължава да се развива. Имаме си и чисто нов форум: http://www.vegebg.org/forum. Ще се радвам да се видим и там Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
laoshih Добавено Януари 9, 2009 Доклад Share Добавено Януари 9, 2009 Здравейте, от скоро време на български език има сайт, посветен на зеленият начин на живот и вегетарианството. Адресът е: http://ecovege.org В него може да намерите съвети за по-устойчив начин на живот, който да е в хармония с природата; интересни новини, интервюта, видеоклипове, практични съвети, справочник с веге заведения и магазини, изпитани рецепти и други полезни. Надявам се сайта да ви хареса и да ви е полезен. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest НиколаДамянов Добавено Януари 9, 2009 Доклад Share Добавено Януари 9, 2009 Чудесен сайт ! Попрегледах го набързо и определено ми хареса... Надявам се, че ще го развивате и усъвършенствате непрекъснато. Вече е във фаворитите ми ! Желая Ви много успехи. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Pavelchy Добавено Януари 10, 2009 Доклад Share Добавено Януари 10, 2009 Прекрасен сайт с полезна информация и хубав дизайн Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
laoshih Добавено Януари 10, 2009 Доклад Share Добавено Януари 10, 2009 Чудесен сайт ! Попрегледах го набързо и определено ми хареса... Надявам се, че ще го развивате и усъвършенствате непрекъснато. Вече е във фаворитите ми ! Желая Ви много успехи. Благодаря за прекрасните отзиви. Разбира се, с всеки ден ще се подобрява и ще става още по-полезен, това е нашият стремеж Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
shivani Добавено Декември 29, 2009 Доклад Share Добавено Декември 29, 2009 (edited) един сайт "Магията на суровата храна" http://www.recipemagician.com/ приятно разглеждане и приготвяне на вкусните и питателни рецепти от този сайт! Редактирано Декември 29, 2009 от shivani Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Август 2, 2010 Доклад Share Добавено Август 2, 2010 (edited) http://www.zemianaza...egory/soul_body Сайт на суровоядците,много приятен. Пречистване,рецепти за вкуснотийки и козметика-как да си направим сами от еко продукти. Редактирано Август 2, 2010 от Мария-София Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts