Guest BlueHawaii Добавено Май 1, 2008 Доклад Share Добавено Май 1, 2008 Aventura - Si me dejas me muero Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Май 1, 2008 Доклад Share Добавено Май 1, 2008 Всъщност, под "странни плодове" в случая се имат предвид обесените и висящи по дърветата тела на група тъмнокожи от американския юг. Преди време. Ако сте във весело и закачливо настроение, по-добре не слушайте Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Май 1, 2008 Доклад Share Добавено Май 1, 2008 За selsal - най-умният мъж, пишещ в този сайт! И най-благородният! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Май 1, 2008 Доклад Share Добавено Май 1, 2008 за всички практикуващи: http://mbox6.com/video/sharing/clips/47838/clip.html Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Май 2, 2008 Доклад Share Добавено Май 2, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Май 2, 2008 Доклад Share Добавено Май 2, 2008 Малко е рано за това парче, но ... ви поздравявам Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Май 2, 2008 Доклад Share Добавено Май 2, 2008 MADONNA HEY U Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Май 2, 2008 Доклад Share Добавено Май 2, 2008 (edited) За всички вас: Редактирано Май 2, 2008 от Olq3 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Май 2, 2008 Доклад Share Добавено Май 2, 2008 Към Мона: Ще направя аз сега едно самопризнание - как е възможно жена като теб да се шашка от музикален боклук като МАДОНА? Как е възможно една слънчева индивидуалност да отстъпва пред блясъка на такова музикално менте като Мадона, ощетявайки собстветната си самооценка- тази жена не обича музиката, тя обича само и единствено себе си и собствените си фантасмагории - много са онези, които вярват в това. ТИ, ОБАЧЕ - ЗАЩО? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Май 2, 2008 Доклад Share Добавено Май 2, 2008 Това може да се вмести в темата за осъзнато/и не съвсем/ сънуване, преди 15-20 дни се събудих с парче. Не съм слушала Флойд от 25 години, заслушах се в текста и го попреведох, но най-много ми хареса от 02:00 до 03:00 мин. enjoy the music Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Май 3, 2008 Доклад Share Добавено Май 3, 2008 (edited) Колкото и безобразно да е произношението на ключовата фраза, не мога да не съглася с Джон и мескиканеца, който му приглася китарно. Намирам десена на чорапите за особено хармониращ с цвета на лимозината. За вратовръзката ще си замълча. Винаги идва момент, когато терзанията ни се прекратяват - ти си знаеш, разбирането винаги е накрая, когато качиш върха. Важно е да се помни това, че things gonna change - да, ще се променят нещата! П.П. А когато неща тръгват да се променят устремно, обикновено ги навестяват дискретно две симпатични котенца, а именно - Буба & Мара. Редактирано Май 3, 2008 от aorhama Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Май 3, 2008 Доклад Share Добавено Май 3, 2008 http://youtube.com/watch?v=8VqHorjSMA8 За Вас избрах... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Май 3, 2008 Доклад Share Добавено Май 3, 2008 с усмивка Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Май 4, 2008 Доклад Share Добавено Май 4, 2008 ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Май 4, 2008 Доклад Share Добавено Май 4, 2008 Queen,GMichael, L.Stansfield These Are The Days of Our Lives http://youtube.com/watch?v=whomA6R1OGk Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ники_ Добавено Май 4, 2008 Доклад Share Добавено Май 4, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Май 4, 2008 Доклад Share Добавено Май 4, 2008 (edited) Уаааауууу! За теб, който са влюбен в танца, наречен живот: Редактирано Май 4, 2008 от Силвия СД Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Май 4, 2008 Доклад Share Добавено Май 4, 2008 За теб. Едно, две, три И - скачай По покрива е по-красиво Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Май 4, 2008 Доклад Share Добавено Май 4, 2008 (edited) Но от целувки няма време да отговорим и затуй мълчим. ........................... Които може да изгубим, но аз без тебе и без мене ти. Учудени, ще чуем скоро. И само вятърът ни пита. На покрива е по-хубаво. А на вятъра е още по! Защото вятърът няма да пропусне влюбен... Поздрав за Мона и за всички, всички богати с любов: Редактирано Май 4, 2008 от Силвия СД Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
infinity1305 Добавено Май 5, 2008 Доклад Share Добавено Май 5, 2008 ...избродих стоновете, ласките, копнежа... и търсих те до премаляване в онази неродена нежност и в допира насън изпил телата ни и думите, и вярата. В душата ми... Измолих те в сърцето на безкрая, изписах те в очите на сълзите... За да те има... Нека ти си края... И нека си пороя и реките и истината, и словата ми... И онзи дъх, изпълнил сетивата ми... И нека тихо е... Аз цяла съм когато в моя стих си... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Май 5, 2008 Доклад Share Добавено Май 5, 2008 ...избродих стоновете, ласките, копнежа... и търсих те до премаляване в онази неродена нежност и в допира насън изпил телата ни и думите, и вярата. В душата ми... Измолих те в сърцето на безкрая, изписах те в очите на сълзите... За да те има... Нека ти си края... И нека си пороя и реките и истината, и словата ми... И онзи дъх, изпълнил сетивата ми... И нека тихо е... Аз цяла съм когато в моя стих си... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Май 5, 2008 Доклад Share Добавено Май 5, 2008 http://youtube.com/watch?v=mT6EVIIcLLo Rob Thomas - Little Wonders Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Дина Добавено Май 5, 2008 Доклад Share Добавено Май 5, 2008 Специално за MVM /от страничката, която ти отвори за нас жените/Благодаря и аз за поздрава. http://www.vbox7.com/play:7bd26bf5 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Май 5, 2008 Доклад Share Добавено Май 5, 2008 За всички: Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Май 5, 2008 Доклад Share Добавено Май 5, 2008 Поздравявам всички с утрешния празник! http://www.vbox7.com/play:e4bd82f5 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts