Guest Fut Добавено Юни 21, 2008 Доклад Share Добавено Юни 21, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юни 21, 2008 Доклад Share Добавено Юни 21, 2008 Георги Станчев - Бъди Звезда До Края Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Юни 21, 2008 Доклад Share Добавено Юни 21, 2008 Някъде, някога, в далечното бъдеще Те... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юни 21, 2008 Доклад Share Добавено Юни 21, 2008 (edited) Някъде, някога, в далечното бъдеще Те... Ам да знаиш... нали си знаиш http://www.vbox7.com/play:ab721cff п.п. Редактирано Юни 21, 2008 от Fut Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Юни 21, 2008 Доклад Share Добавено Юни 21, 2008 (edited) ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Редактирано Юни 21, 2008 от Olq3 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Юни 22, 2008 Доклад Share Добавено Юни 22, 2008 Без криле Къде са ми крилете, изгубени,прекършени...или? Кажете ми, къде са ми крилете, защо без тях така боли? Може би не заслужавам да съм ,като ангелите, но защо... какво съм сторила, та не мога да летя? Кажете, къде са ми крилете? Защо наказана съм само да вървя? Върнете ми ги , моля Ви се искам поне за миг отново с тях да полетя! Виждал ли е някой мъката в очите на птиче не можещо да полети? Моля Ви! Кажете ми , къде са ми крилете...? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Юни 22, 2008 Доклад Share Добавено Юни 22, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Юни 23, 2008 Доклад Share Добавено Юни 23, 2008 Самота Всяка сутрин аз срещам във парка един старец със тъжни очи. Гледам как си запалва цигарка и след туй притеснено мълчи. Уморени нозе той повлича към сиротния есенен бряг. Необичан, но все пак обичащ, той ми става тъй близък и драг. Към обяд се прира във къщи. Там е пусто и няма уют. И разбира човекът, че всъщност булевардът е негов приют. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Юни 23, 2008 Доклад Share Добавено Юни 23, 2008 (edited) Дъжд Капчиците дъжд се стичат по далечен спомен от забравен сън, капчиците дъжд се стичат и обливат душата ми отвън. Едно стъкло дели ни, а всъщност - пропаст е между нашите съдби, стъклените точици забиват се - Това не са ли моите сълзи? Капчиците дъжд се стичат. Мокро е . А дъждът във мен вали,вали... и всякаш няма спиране. Протягам дланите си под дъжда пълня шепи с влажни спомени- ще ми се сянката ти там да уловя. На вън е сиво и не спира да вали. 24.06. П.П. По повод един забравен сън,но не съвсем . Редактирано Юни 24, 2008 от nina7705 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Юни 25, 2008 Доклад Share Добавено Юни 25, 2008 С такъв глас не може да си далеч от Бог, слушайки го се забравям. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юни 25, 2008 Доклад Share Добавено Юни 25, 2008 (edited) Снимки На Котенца И Кученца Редактирано Юни 25, 2008 от Fut Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юни 26, 2008 Доклад Share Добавено Юни 26, 2008 (edited) Редактирано Юни 26, 2008 от Fut Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Юни 27, 2008 Доклад Share Добавено Юни 27, 2008 http://nestinari.eu/video.html Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юни 27, 2008 Доклад Share Добавено Юни 27, 2008 Богомилска легенда " Ти си огледало, в което чертае своя многолик образ блянът на мъжа за вечна гиздост. Бог те е родил една, но палавата жад на мъжа вижда в Тебе много лица. И Ти дава много имена. А Ти си една. В игрите на облака и в трепета на морската пяна, в ромола на гората и в тъжния повей на безлистни стъбла мъжът вижда Тебе и слага Твоя престол над природата, в най-високото небе. А Ти не си царица. От деня, когато мъжкият поглед се спре на Тебе, Ти се преобразяваш: Ти ставаш такава, каквато си сега. До тогава си била само дете, човек, песен или мечта, а от този миг ставаш Жена. И Ти начеваш да търсиш от мъжа поклонство. А Ти не си божество. И в мига, когато разочарованият пръст посочи върху снагата Ти петно на грозота и на лицето Ти- бръчка на преструвка, Ти рухваш, като алмазна кула от сънища, която напуска душата, щом човек се сепне. Защото мъжът е направил от Теб своя лъжа - и Ти си повярвала в тази лъжа." Из книгата "Богомилски легенди" на Николай Райнов. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Юни 28, 2008 Доклад Share Добавено Юни 28, 2008 Вечно ли ще се завръща утрото? Няма ли властта на Земното да свърши? Нима злощастна суетня ще скърши Божествения полет на нощта? Защо навеки не пламти Невидимият жертвеник на любовта? На светлината и будуването Е отредено време - Ала надвременно е на нощта господството, Всевечно трае срокът на съня. О, сън свещен! Ощастливявай по-начесто Отдадените на нощта - В тоз земен всекидневен труд. Единствено глупаците не те признават И нищичко не знаят за съня, Освен за сянката, Която в оня мрак На истинската нощ Ти милостиво ще разстелеш върху нас. Не те усещат В златния поток на гроздето, В лечителното мàсло На бадема, Нито в кафеникавия сок на мака. Те не знаят, Че тъкмо ти облъхваш Гръдта на нежното момиче И в рай превръщаш скута - Не подозират, Че при нас пристигаш От древните сказания, За да разкриеш Дверите на небесата, Че носиш ключа Към жилищата на блажените - Ти, мълчалив вестител На безпределни тайни. 1799 Новалис Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юни 30, 2008 Доклад Share Добавено Юни 30, 2008 (edited) Нещо ме избива на танго по никое време. Tango Social Club The Best Tango Dance Редактирано Юни 30, 2008 от Fut Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юли 2, 2008 Доклад Share Добавено Юли 2, 2008 http://www.vbox7.com/play:1626a4a4 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юли 2, 2008 Доклад Share Добавено Юли 2, 2008 А бяхме млади... http://www.vbox7.com/play:b4307647 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юли 3, 2008 Доклад Share Добавено Юли 3, 2008 http://www.vbox7.com/play:614e7d4f Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юли 3, 2008 Доклад Share Добавено Юли 3, 2008 (edited) Това за настроение Редактирано Юли 3, 2008 от Fut Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Юли 3, 2008 Доклад Share Добавено Юли 3, 2008 http://youtube.com/watch?v=1O8oE5RHinA&feature=related Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юли 4, 2008 Доклад Share Добавено Юли 4, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
selsal Добавено Юли 5, 2008 Доклад Share Добавено Юли 5, 2008 Throne Room Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юли 5, 2008 Доклад Share Добавено Юли 5, 2008 (edited) Редактирано Юли 5, 2008 от Fut Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Юли 5, 2008 Доклад Share Добавено Юли 5, 2008 lotus feet Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts