Guest Мона Добавено Юни 18, 2011 Доклад Share Добавено Юни 18, 2011 Има ли някакви константни съчетания за направена магия? Ще се върна на този въпрос с конкретен отговор, понеже всички се вълнуват от магии Константното съчетание е Дяволът със Справедливостта. За направена магия. Само, че има едно голямо НО. Картите говорят затова, че такова действие умишлено е извършено, като злонамерен акт. И тук следва големият смях - то дори и да е извършено, не може да има магически последствия. В България по-скоро се говори за магии, отколкото такива реално се осъществяват като последици за живота на някого. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
adina Добавено Юни 18, 2011 Доклад Share Добавено Юни 18, 2011 Има ли някакви константни съчетания за направена магия? Ще се върна на този въпрос с конкретен отговор, понеже всички се вълнуват от магии Константното съчетание е Дяволът със Справедливостта. За направена магия. Само, че има едно голямо НО. Картите говорят затова, че такова действие умишлено е извършено, като злонамерен акт. И тук следва големият смях - то дори и да е извършено, не може да има магически последствия. В България по-скоро се говори за магии, отколкото такива реално се осъществяват като последици за живота на някого. Хубаво казано! Ако пропуснем темата за магията и погледнем тази комбинация като израз на емоционалност или на определени чувства към някого, тогава константността пак остава. Просто говори за обладаване, омайване или просто обсебване. Само по себе си това действие си е магия, но все пак бяла. То, любовта какво е? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Май 17, 2012 Доклад Share Добавено Май 17, 2012 Дявол и Жрицата. Питам дали ще се разреши конфликт между мъж и жена. Цялата комбинация е Смърт, Дявол и Жрица! Смятам, че промяна няма да има и все така ще си продължат. Имам да добавя още но ще го направя след вас! Много ще ми е интересно да прочета мненията ви! Какво мислите? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Май 18, 2012 Доклад Share Добавено Май 18, 2012 Добре. Явно ще трябва аз да започна! Става въпрос за мъж и жена, които имат връзка, но мъжа е много ревнив и обсебващ. Личи си че се обичат, но този проблем създава много други такива между тях. Мисля си че тази комбинация точно показва зависимостта на мъжа към жената. Отровна ситуация в която и двамата се измъчват. Въпреки, че по-горе съм написала, че промяна не е възможна си мисля всъщност, че е! Това обаче няма как да стане ако не виждаш по-далеч от носа си. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
adina Добавено Май 30, 2012 Доклад Share Добавено Май 30, 2012 Дявол и Жрицата. Питам дали ще се разреши конфликт между мъж и жена. Цялата комбинация е Смърт, Дявол и Жрица! Какво мислите? Картите отразяват много точно ситуацията. Зависимостта им и безнадеждността, болестния процес....Като моментна снимка от скенер е. Висшата жрица само усилва проблема. Прилича ми на някой, който прекарва дълги безсънни нощи и търси бягство от реалността, във фантазиите..... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Май 31, 2012 Доклад Share Добавено Май 31, 2012 (edited) Благодаря за отговора. Така са нещата Искам да попитам какво мислите за комбинацията Кралица меча и 10 чаши? На два, три пъти ми се пада и историята е била горе-долу същата. Първият път гледах на жена, която ражда детенце от мъж, които по-късно я изоставя. Вторият път ставаше въпрос за любовен триъгълник. Чувствата не бяха споделени. Винаги съм си мислила, че 10 чаши до някаква степен успокоява Кралица меча, но напоследък виждам, че тази комбинация не носи нищо друго освен тъга по неосъществена мечта. Отдавна изгубен бряг. Споделете мнение ако искате Редактирано Май 31, 2012 от Деяна Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
adina Добавено Май 31, 2012 Доклад Share Добавено Май 31, 2012 10 чаши е началото на изпитанието. След моментна заблуда и блянове по един друг живот, идва осъзнаването. Няма избор - трябва да се превърне в самостоятелна, силна и борбена жена...... да стане Кралица мечове..... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Вятър* Добавено Юни 1, 2012 Доклад Share Добавено Юни 1, 2012 (edited) 10 чаши е началото на изпитанието. След моментна заблуда и блянове по един друг живот, идва осъзнаването. Няма избор - трябва да се превърне в самостоятелна, силна и борбена жена...... да стане Кралица мечове..... моето мнение не е никак поетично проблемът е, че е "захапала" като кралица мечове, а е добре да стане на чаши- да поплаче, да се излее, да не е толкова самокритична и да не е важно да става винаги, когато и както иска. Много е "demanding" тая кралица и затова 10 чаши е мъка.. всички знаем,че 10 чаши е непостоянна и често нерална карта, но е удоволствие, ако не е спешно Редактирано Юни 1, 2012 от Вятър* Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts