Olq3 Добавено Юли 15, 2009 Доклад Share Добавено Юли 15, 2009 Браво и на двама ви! Диана, чудесен коментар, съгласна съм с теб. Този Сатурн в първи дом вещае и доста трудности, пред които ще бъде изправен парламентът. Господарят на хороскопа и на МС е Меркурий в 11 дом - дотук добре, може да се очаква диалог, осъществяване на плановете, макар че АС и МС са в квадрат. Принципно рибите са слабото място в един хороскоп, зона на промени. При нас той попада в 7 дом. Много е възможно да има разногласия с партньори, промени в настроенията на ЕС и останалите страни-партньори на страната ни. Агресивната Луна в овен говори и за бурни страсти, които ще бушуват в парламента ни. Има обаче един много хубав стелиум, който Кабала много сполоучливо беше нарекла "Отвори очи!" Имайки предивд картата, се надявам този парламент да е по-работещ от предишния. Но нека изчакаме и правителството на 27. И да му пожелаем успешна и плодотворна работа! Солар 69, дай данните, картата не излиза. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Юли 15, 2009 Доклад Share Добавено Юли 15, 2009 Има обаче един много хубав стелиум, който Кабала много сполоучливо беше нарекла "Отвори очи!" Не кабала, а аз. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Юли 15, 2009 Доклад Share Добавено Юли 15, 2009 (edited) Извинявай, азбуки, грешка. Много сполучлива формулировка! И още нещо искам да добавя във връзка с бъдещия ни парламент - куинкосът между Меркурий и Юпитер. Можем да очакваме доста неизпълнени обещания, планове, договори (за кой ли път!). Струва ми се, че ще трябва да се внимава при подписване на документи, съставяне на закони и пр. Редактирано Юли 15, 2009 от Olq3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ambbra Добавено Юли 20, 2009 Доклад Share Добавено Юли 20, 2009 (edited) Привет на всички! Бих искала и аз да се включа в тази интересна тема-истинско предизвикателство за любители астролози с много добри познания като Вас.Понякога човек следва и завършва специалност.която в последствие не работи.Аз съм в период на неориентиране относно професионалното ми развитие и в мен се прокрадва любопитство.макар и сама да се опитвам да разбера нещо по въпроса.дали планетите не показват друго.....различно занимание от това.което ми е дадено като талант от Господ.Ще се радвам.ако някой ми помогне да разбера всъщност с какво ми е писано да се занимавам и къде бих се реализирала най-добре. Ето и моята карта: http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=hdv...7&syr=20098 Редактирано Юли 20, 2009 от ambbra Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
princessa Добавено Юли 20, 2009 Доклад Share Добавено Юли 20, 2009 здравей,амбра ти си изключително концентрирана ,аналитична и целенасочена,с хладен ум.Мисля,че най-голямата ти сила са обществените финанси.Това съвсем набързо Ще разгледам картата по-подробно по-късно-интересна карта Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ambbra Добавено Юли 21, 2009 Доклад Share Добавено Юли 21, 2009 чакам с нетърпение твоето мнение по въпроса princessa,благодаря за отделеното внимание Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Юли 21, 2009 Доклад Share Добавено Юли 21, 2009 Привет на всички! Бих искала и аз да се включа в тази интересна тема-истинско предизвикателство за любители астролози с много добри познания като Вас.Понякога човек следва и завършва специалност.която в последствие не работи.Аз съм в период на неориентиране относно професионалното ми развитие и в мен се прокрадва любопитство.макар и сама да се опитвам да разбера нещо по въпроса.дали планетите не показват друго.....различно занимание от това.което ми е дадено като талант от Господ.Ще се радвам.ако някой ми помогне да разбера всъщност с какво ми е писано да се занимавам и къде бих се реализирала най-добре. Ето и моята карта: http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=hdv...7&syr=20098 Здравей, ambbra! Повечето хора (е, далеч не всички) постъпват по следния начин - тръгват да се занимават с това, което им се струва някак лесно, познато, за което имат някаква дарба, на това поприще се чувстват някак сигурни ... Ако ги запитаме защо, няма да получим особено смислен отговор. Много често обаче се оказва, че дарбата е недостатъчно силна или човекът някак го примързява и не я развива достатъчно, на всичко отгоре животът непрекъснато го тласка (по всевъзможни начини и чрез всевъзможни обстоятелства - липса на желаната работа, конфликт с колеги или шефове на желаната работа, недобро заплащане, а някаква неотложна нужда за високо възнаграждение и т.н.) към други сфери. Какво имам предвид - човек е бил някакъв в свой предишен живот и именно това му е лесно, именно за това има дарба (но някак не особено силна и която някак все не успява да развие сега, в този живот), но ... не за това е дошъл този път на Земята. Сега е нужно да се реализира в друга сфера, да усвои други неща, да научи други уроци при други обстоятелства и среда. Та наистина се получава така - тръгваме да ставаме еди какви си, обучаваме се за такива, дори поработваме малко и ... после преминаваме на друго поприще. Обикновено какъв е бил - информация за това дава асцендента, а какъв е добре да бъде сега - слънчевия знак + МС. При теб - предишния път професията ти е била или нещо артистично, или нещо свързано с психология може би. Много вероятно и сега да те привлича нещо, свързано с изкуство или психология, но ... какво ще кажеш за преподавателското поприще? Това не означва непременно да си учител (например Евгени Минчев също учи хората как да проведат едно светско парти, как да се облекат за него и т.н. ) Също желателно е сама да си бъдеш работодател или поне да ръководиш някакъв местен клон на дадена школа. Между другото можеш да учиш хората пак на нещо, което е свързано с някакво (МС в Лъв) сценично изкуство или примерно школа за манекенки - така направо става две в едно: хем се впрягат твоите предишни знания и опитности в сегашната ти професия, хем ще си работиш това, което е нужно в сегашния ти живот. С тази Венера в 11 дом определно ще имаш връзки и познанства в артистичните среди. При теб всичките ти планети са струпани в източната полусфера - това означава, че не си зависима от другите (хора и обстоятелства). 6 дом е в Овен, 10 дом - Лъв, Слънцето е в 10 дом, нищо, че слънчевият знак е Дева, сигурна съм, че ще можеш успешно да организираш и ръководиш някаква дейност, свързана с обучение на други хора (въпреки евентуалната хладност у дома и липсата на ентусиазъм и подкрепа от страна на родителите ти относно твоята реализация). П.П. Езиците също са ти силна страна, можеш да обучаваш чужденци или да създадеш езикова школа. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts