Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Recommended Posts

Условията на играта са прости!

Желаещите да играят разполагат с радикс, целта е да се познае каква е професията на линността.За помощ на участниците ще се изброят няколко отговора като един от тях ще е верен.

Обосновете отговора си!

Натална карта

Аспектрариум

А) Адвокат

Б) Военен

В) Преподавател

Г) Чиновник

Д) Пожарникар

Е) Полицай

Успех!

Редактирано от Вендор
Линк към коментар
Share on other sites

  • Отговори 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Военен

Слънце,управител на асцендента в 10 дом- за него кариерата и авторитета са много важни.

Уравновесен и стабилен характер - Слъвце в Телец

С напредничаво мислене и обичащ риска - Уран в 1 дом, в тригон с Венера и Меркурий и МС,

Разположението на планетите Луна в 11,секстил с Венера и Меркурий,които са в съвпад в МС, той е твърде умен и интелигентен , обичащ работата си.

Юпитер в Козирог в 6 дом -дипломатичен, с обективно мислене и действия, отговорен в ежедневната си работа

Плутон-в Дева във 2 дом- аналитичен и критичен;

добре печели

Голям тригон между Слънце, Юпитер и Плутон - предпоставка за лесна изява на всичко гореказано

Изпълнителен и стриктен в работата си - Сатурн на трон и в 6-дом , в секстил с Марс-8 дом, което е свързано и с предприемане на рисковани действия и макар, че Марс е в Риби, това показва, че действията му ще бъдат продиктувани с известна доза грижа за другите и понеже Нептун, управителя на Марс, е в 4 дом и в опозиция на Слънце - другите могат да бъдат Родината;

умеещ да командва - Сатурн квадратура с Меркурий и Венера в Овен

Линк към коментар
Share on other sites

Браво, Таня!

Анализа ти е отличен, само заключението е на една крачка от правилния отговор!

Ще дам малък жокер.

11-ти дом съдържа Луната, господари на същия дом са Меркурий и Венера в съвпад с МЦ, и понеже Слънцето се намира в Телец то е подчинено на Венера, съуправител на 11-ти дом.

Редактирано от Вендор
Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря за играта, Вендор!Мисля, че професията е полицай.Към изброеното от Таня, бих прибавила и отговорност към другите-Сатурн на трон в 6 дом и Луна в 11/другите/.Сатурн е законът, което подкрепя разсъжденията в тази посока.Не е адвокат,тъй като имаме овен на МС ,т.е. действе, борба.

Линк към коментар
Share on other sites

За професията би трябвало да се обърне сериозно внимание и на 6-ти дом,не само на десети. От там поне 2-3 пъти се казва преподавател или адвокат. Така ми изглежда на мен де, с този изгряващ Юпитер, който е съуправител на Марс- господаря на МЦ, на Венера и Меркурий. И преподавател и адвокат биха били много удачни. От 6-ти дом в Козирог, където попада и Сатурн,при това на трон- клоня към учител. Учител се подкрепя и от Меркурий на МЦ.Там, обаче е и Венера, тя би била твърдо за адвокат.

Струва ми се , че на този състрадателен Марс от Риби ще му хареса да бъде борец за човешките права и свобода, както и във всички случаи на Уран. Май трябва да хвърлям боб между преподавател и адвокат.Но пък има много добре аспектиран втори дом, предполагащ добро финансово положение.Поради това отхвърлям преподавател -несъвместимо е предното изречение. Така че съм за адвокат.

Накрая може да се окаже и съвсем друго. Вендор, смятам тези игри за много интересни и полезни.Хубаво е да се включи и друг, преди да ни кажеш верния отговор, но все пак, не ни дръж дълго в напрежение.

--------------------

http://store2.data.bg/delmar/MP3/Best%20of...Works/Alpha.mp3

Линк към коментар
Share on other sites

И на мен ми се наложи да хвърлям боб между полицай и адвокат.Сатурн, Юпитер и Меркурий говореха, че става въпрос за адвокат.Има лъв на АС, а лъвът обича публикатаНо 6 и 10 дом попадат в кардинални знаци.Освен това Плутон-подземния свят -е една от планетите в големия земен тригон , който засяга 2, 6 и 10 дом.Но като се замисля, и полицаят, и адвокатът имат работа с подземния свят.

Линк към коментар
Share on other sites

Мисля,че Линда дава пример с Козирог-полицай като много подходящо избрана професия. Полицай си е вероятност. Малко не пасва Марс в Риби.

По-горе Вендор казва, че военен е на крачка от верния отговор-полицай и пожарникар са най-близко. :rolleyes:

Линк към коментар
Share on other sites

Атлантида, Вендор дава и друга подсказка-Луна в 11 дом-другите, обществото.Но тя е и в близнаци.Понякога хора с Луна в близнаци могат да имат повече от една професия.Но Меркурий в 10 в съвпад с Венера и тази Луна в 11 в близнаци ме навеждат на мисълта за адвокат.От друга страна обаче, Марс в риби и Луна в 11 може да се приемат като грижа за обществото.А ако намесим и Сатурн-грижа за спазване на закона за благото на обществото-полицай.Само че Марс и Луната нещо "се карат".Освен това са в подвижни знаци.Май наистина заприлича на хвърляне на боб.Идеята за чиновник я отхвърлям, тъй като мисля,че става въпрос за деен човек.Преподавател-също, заради финансовата част.Пожарникар?Възможно е, макар че Венера малко не ми се вписва.Но не го изключвам. :hmmmmm:

Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте!

Вендор - чудесна идея!

Аз се включвам малко късно, защото съм прекомерно много ангажирана последните две седмици (а така се очертават и следващите два месеца :( ), обаче поогледах картата и макар на прима виста, но съм твърдо за адвокат!

Няма да се мотивирам, че ще ми отнеме много време, а дъщеря ми притропва зад гърба ми да отидем на разходка, че и на децата определено им липсвам с тази моя служебна заетост :rolleyes: .

Чакаме отговора на задачката от Вендор!

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря за подаръка, Вендор! :dancing yes: Но аз също имах колебания-разумът казваше адвокат, интуицията-полицай.Май по-често трябва да и се доверявам.Имам една молба-ако имаш подобна игра, пусни я.

Линк към коментар
Share on other sites

:thumbsup2: Заинтригувахте ме! Хайде да открием заедно каква е моята работа?

Жена, родена в 3 ч 15 м на 8 август 1970 година в град Шумен.

Или каква е определената за мене работа - защото още не съм намерила мястото си в този свят, според мене. Захващах се с различни неща, но... все още търся, макар и в тази възраст. Едно определено нещо съм работила най-много.

Редактирано от latina
Линк към коментар
Share on other sites

Честно казано Вендор ме изненада с отговора - този Марс в Риби и съответни аспекти нещо хич не ми се връзва с полицай :huh: , но ... сигурно е прав, може би другите неща натежават повече (нямах време да разгледам обстойно картата :( ).

Латинче, днес съм решила да не поглеждам въобще към работата си (е, почти, имам нещо съвсем малко да свърша) и ще мога да отделя време за твоя случай! :)

Линк към коментар
Share on other sites

Ето моето предположение относно професията на Латина.

Струва ми се, че в началото са те привлекли професии, чрез които да се грижиш за хората - например да ги храниш, лекуваш и т.н. (т.е готвач, мед.сестра/лекар и др.)

След това обаче, се е появил импулс за по-динамична работа, свързана евентуално дори с пътуване или поне щъкане насам-натам по задачи (не ти се иска да стоиш по цял ден затворена в някой офис например :) ), с възможност да контактуваш с хора, да ги убедиш или посъветваш кое е хубаво и кое не (т.е визирам и някакъв вид консултантска дейност), обаче всичко това свързано с материята, материалните форми (едва ли те привличат подобни дейности, но в сферата на нещо по-абстрактно, имагинерно, дето не може да се пипне - като идеи, реклама, медии...)

Най-добрата професия за теб според мен е тази, която ще те кара да се чувстваш свободна и самостоятелна: и от към липса на фиксирано работно време, и откъм срокове и обеми; предвид и това, което казах в предишния абзац - може би търговски пътник? :hmmmmm: на неща, които ти се струват полезни и практични?

Линк към коментар
Share on other sites

Съвсем точно ме улучи, но за да поясня повече ще изчакам отговора на Вендор и на някой още вещ в тази област, ако има желание и време за това. Благодаря ти, наистина точни попадения! :thumbsup2:

Линк към коментар
Share on other sites

Все пак ще трябва сама да открия каква работа е наистина подходяща за мене и ще има приключения проба-грешка, което не е лошо, а забавно. :)

Да дам потвърждение на казаното от Диана.

Първата ми професия е медицинска сестра и предимно това съм работила.

Учих доста - едното ми образование е компютърна физика, с практическа насоченост, а второто - социална педагогика, в сферата на помагането, най-общо казано.

Опитах да работя в сферата на имагинерните неща, но не особено успешно. Оказва се, че ми се удава повече да намирам работа на хората. Опитах да работя като консултант на една козметична фирма, направих няколко поръчки с не много труд, но това не ме привлича и изоставих тази работа.

В момента работя в агенция за недвижими имоти, но едва ли ще остана дълго там, ако не се промени начина на работа.

Искам от една страна да имам някаква сигурност, от друга в работата ми да има разнообразие, движение и творчество.

Нямам идея каква ще е тази работа, по-скоро ще се занимавам с няколко дейности, имащи връзка помежду си, но има очарование в това да търсиш.

Наистина искам да се чувствам полезна, да помагам с нещо на другите, да имам добри отношения в работата, но същевременно и да печеля достатъчно.

Диана, събеше много точна, само това да добавя, че искам да имам и сигурност, а на търговските пътници плащат обикновено на процент. Освен това сама се грижа за децата си и не мога да отсъствам вечер и в почивните дни.

Благодаря ти от сърце за отделеното време и съвета! Ще потърся подобна работа и ще я приема, ако има гарантирано минимално заплащане и приемливо за семейството ми работно време.

:feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

Латина, тъкмо щях да ти пиша, доста време отделих на твоя хороскоп.

Огнените знаци са разположени на 2-ри, 6-ти и 10-ти дом, което ти дава енергия за градеж и преследване на поставените цели.Това се поркрепя и от съвпада на Слънцето с Марс и то във 2-ри дом, естествения господар на този дом, Венера е в 3-ти, което ти дава способността да с лекота да общуваш с хората с които си създала отношения, убедителна си.Във 3-ти дом е й неаспектиран Меркурий, което подтвърждава това.

Имаш много натоварен 4-ти дом, което още от самото начало ми даваше идеия свързана с дома, сгради.Тук е и господаря на Асц-Луната, както и Юпитор, господаря на 6-ти дом, а господаря на 8-ми дом(парите на другите) също е тук.

Затова аз бих те посъветвал да работиш в областта на недвижимите имоти.

Линк към коментар
Share on other sites

Вендор, много ти благодаря!

Съзнавам, че моето запитване ви е отнело много време и труд и засега не съм наясно как да се реванширам.

Днес шефката ми предложи подарък. Аз съм назначена като секретар и получавам заплата, но искат да ме пробват и като брокер, за което ми дадоха 30 лева за разговори, да поема някои клиенти и да видим какво ще излезе. Аз наистина не се въздържах и й казах на два пъти, че не издържам толкова дълго в офиса седнала на един стол, да ме праща някъде навън да върша нещо... както каза Дияна, сякаш е слушала някъде отстрани. Аз наистина се нуждая от повече свобода, понеже искам да се занимавам и с други неща, застраховки. Радвам се, че днес ми поотпуснаха каишката, като при това запазвам сигурността на заплатата си.

Може пък наистина тук да ми е късметът. Само не си се представям с години седнала на един стол от 9 до 17.30ч...

Астрологията ми е прекалено сложна, тези аспекти не разбирам от рождение ли са ми така или се отнасят за настоящия момент.

Благодаря ви още веднъж!

:feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

latina доста ни затрудни, но се надявам че сме помогнали с каквото можем!

Новата задача!

Този път картата е на студент.Целта е да се разбере какво следва, което се вижда от пръв път:-)!

Натална карта

Аспектрариум

Успех!

Линк към коментар
Share on other sites

Вендор, можеш ли да напишеш данните, защото с тази програма ми е трудно да работя, а и не мога да ги прочета .

Първите ми впечатления са на студент от Военноморското училище във Варна :)

Линк към коментар
Share on other sites

Разбира се, Таня!

18.01.1988 10:50 сутринта

а и съм забравил да дам възможни отговори, ето няколко:

А) Икономика

Б) Международни отношения

В) Медицина

Г) Право

Д) Философия

Е) Психология

Линк към коментар
Share on other sites

Браво, Таня, имаше колебания между военното училище във Велико Търново и това което учи сега.

Милена, вече сложи водата да се загрява, но може би ще е хубаво да се обоснове.

Линк към коментар
Share on other sites

Този човек притежава нещо много ценно-тригонът на Юпитер към МС.Освен това Юпитер управлява МС и се намира в овен в първи дом/затова не се учудвам, че е имал намерение за Военното училище/.Но има и един тригон към Сатурн, което дава организационна сила, способност да материализира идеите си, но и семийни традиции.Има риби-най-грижовният знак в зодиака на АС.Господарят на хороскопа е в 10 дом.Слънцето и Луната са в 11 дом-другите.Медицината е професия с традиции в семействата.Такаче това е едното ми колебание.От друга страна стрелецът изисква справедливост, откритост, откровение.При съвпадът на Сатурн с Уран, Сатурн е по-високо поставената планета.Това дава самодисциплина, но и новаторство.Венера е в 12 дом в риби.А тя разкрива това, което харесваме.Така че психологията е другото ми колебание.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави...