Льона Добавено Август 16, 2005 Доклад Share Добавено Август 16, 2005 Вярвам,че след всичко лошо идва и добро!Вярвам,че любовта ще спаси света и че хората рано или късно ще се осъзнаят,което ще рече:МИР и вяра в най-съкровеното,в БОГ!Добродетелите са заложени във всяко човешко същество. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Виктор Добавено Август 25, 2005 Доклад Share Добавено Август 25, 2005 Здравейте! Ето една идея за това в което вявраме. Възможно ли е следното? Християнина вярва, в това, че когато приключи със земния живот отива в рая, а други в ада, но при условие ,че не само вярва, а и работи върху тази вяра. Привържениците на Буда, вярват в прераждането, но не само вярват, а и работят върху своята вяра и съответно се прераждат или, ако са достигнали до съответното духовно съвършенство спират да се прераждат и се сливат с цялото. Атеистите не вярват, че има живот след смъртта и съответно им се сбъдва вярата в единсвеността на земния живот и окончателно умират. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Телемах Добавено Август 25, 2005 Доклад Share Добавено Август 25, 2005 Здравейте! Вярвам , че винаги всичко е за наше добро. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Невенна Добавено Ноември 16, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 16, 2005 Вярвам, че няма нищо случайно в живота и във Вселената...... Вярвам, че Бог съществува със сигурност ........... Вярвам, че Той е дал сила на хората да променят.............. Вярвам, че всички заедно можем да променим бъдещето.......... Вярвам, че молитвите ни са чути винаги............ Вярвам, че не съм сама.................. Вярвам , че всички ние сме ЕДНО.............. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Ноември 16, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 16, 2005 Вярвам, че устройството на света и законите, които го движат, са независими от моите персонални вярвания. Затова съм спокойна, понеже персоналната ми неприобщеност, неосъзнатост и глупост не могат да повлияят на изявлението на глобалната любов, мъдрост и истина. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Таня Добавено Ноември 16, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 16, 2005 Колко сте прави във вярата си момичета и момчета! И аз вярвам, че Бог е този , който се грижи за всичко и ако трябва да направим нещо, Той ще ни постави в ситуацията да проявим своите добродетели. Вярвам също, че всички ги имаме в изобилие и по един или друг начин ги проявяваме. Вярвам също, че хората са по- добри, отколкото изглеждат на пръв поглед и когато се наложи всички могат да проявят състрадание. Вярвам също, че всички се намираме на Пътя- кой като старозаветен, кой като новозаветен, кой като праведен , а някои и като ученици/нали сме част от Бога/. Вярвам също, че нещата, които ни се случват са именно тези, които най- силно желаем /дори и да не го осъзнаваме/,с цел осъществяване на нашата еволюция. Вярвам също, че винаги трябва да знаем какво искаме най- силно, за да ни се случи. Таня Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Ноември 17, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 17, 2005 Вярвам, че устройството на света и законите, които го движат, са независими от моите персонални вярвания. Затова съм спокойна, понеже персоналната ми неприобщеност, неосъзнатост и глупост не могат да повлияят на изявлението на глобалната любов, мъдрост и истина. Аха, ама като говорим за абсолютната истина, а ние щото сме невежи не сме много наясно с нея. И субективната е по реалност за нас значи, и значи, и от нас зависи и вярванията ни... И къде отива квантовата механика иначе? Изказаното по този начин неповлияване не обрича ли това "въпреки" на неучастие?! А пък аз ще подходя враждебно и напук ще ти пожелая дейно участие в изявлението на глобалната любов, мъдрост и истина. И на всички! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Ноември 17, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 17, 2005 Е-ех, всичките ми "врагове" да бяха като тебе! Благодаря за пожеланието! И аз искам същото. Ама докато разбера какво всъщност се иска от мене, колко време ще мине, колко грешки ще допусна ... Понякога хората не правят разлика между възмущение от нещо и възмущение от човек. Приемат несъгласието с идеите им като лична нападка, а пък то не е така, не е така... /Дюлите не са ли вече сякаш мънички слънца... извинявайте за лиричното отклонение!/ После отвръщат на въображаемия удар и се оказват в положение на удрящи първи. Такива ми ти работи. Е, не мога да бъда толерантна към всичко. Примерно да погаля едно дяволче по главицата и да му кажа: Стой си, не ми пречиш, прави каквото си щеш, няма да ти преча! Такава толерантност не търси у мене! Що се отнася до хората, обичам и тези, които имат различни от моите възгледи за нещата от живота. Любов+Светлина+Мир+Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Ноември 19, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 19, 2005 Вярвам, че всички ние, с течение на времето ще съумяваме да преодолеем проблемите от този сорт, а след това и от по-фините сортове! Ние сме част от цялостния непрекъснат процес на развитие и поне що се отнася до земното му проявление, трябва да сме тези, които теглят, а не теглените. Вярвам, че в скоро време и това ще стане, толкова, доколкото в момента е в зародиш проявата му! Вярвам, че не съм сам в тази си вяра! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Ноември 19, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 19, 2005 Блажени верующите.... Вярвам, че всички ние, с течение на времето ще съумяваме да преодолеем проблемите от този сорт, а след това и от по-фините сортове! едва ли е възможно да са всички..и..няма проблеми има ситуацийки за израстване в морална/етична чистота-така си мисля..сега Прав си, добре е да сме тези, които теглят, а не теглените....но мисля че се процеса"теглене" е ...на смени ...на ротационен принцип...един друг се теглим ... много много е трудно ...да теглиш себе си Вярвам, че в скоро време и това ще стане, толкова, доколкото в момента е в зародиш проявата му! Вярвам, че не съм сам в тази си вяра! Ни си сам...самуилови войни винаги е имало... Любов + Светлина + Мир + Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Ноември 20, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 20, 2005 много много е трудно ...да теглиш себе си ohmy.gif Съгласна съм. Но... Вярвам, че у всеки от нас има заложена достатъчно Любов, светлина и сила, за да тегли себе си. Вярвам, че всеки от нас е длъжен да събира мъдрост, търпение, воля и крепен от Вярата си да "почиства" себе си за Любовта и Истината (бих предпочела за тях вместо за морал или етика...) - като в притчата за девиците... Сам... Свободен... И така да сме заедно... свързани, но не обвързани... и си мисля сега...Христос лекувал (?"изтеглял" ) ли е онези, които не са носели Вяра или онези, които са търсели щастието си встрани от Любовта...? А дали една душа "изтеглена" от по-силната от нея не изпада в зависимост от теглещия и не забравя да вярва, че "Господ е в самата нея"? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Ноември 23, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 23, 2005 Не здравите имат нужда от лекар! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Ноември 25, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 25, 2005 Вярвам в ПРЕРАЖДАНЕТО! Любов + Светлина+Мир+Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Ноември 25, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 25, 2005 Вярвам в прекъсването на прераждането! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Ноември 27, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 27, 2005 Вярвам, че звездите нареждат...а ние с пробудената си Душа и Духа - пренареждаме. Има и въплъщаване.Прераждането може да се прекрати. Любов + Светлина + Мир+Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Виктор Добавено Ноември 28, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 28, 2005 Знам и усещам, че в мен (че съм) има нещо неуловимо и незримо ... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Ноември 28, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 28, 2005 Тогава го хвани здраво за врата, че да то видиш от близо! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Виктор Добавено Ноември 28, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 28, 2005 това си е чисто самоубийство ... хе, хе, хе ... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Таня Добавено Ноември 28, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 28, 2005 Аз вярвам, че ще дойде времето, когато всички хора ще станат добри ученици. "Последователност се иска от човека, да не спира вниманието си върху отделни процеси, но да ги обобщава, да образува от тях нещо цяло и тогава да ес произнася. Умен трябва да бъде ученикът, но същевременно той трябва да бъде добър и силен. Способният ученик трябва да притежава следните качества:да бъде умен, добър и силен". Беинса Дуно (“Езикът на Любовта” рил. б.,) Вярвам още, че и питащите и отговарящите ще вибрират на еднакна честота. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Ноември 29, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 29, 2005 Обаче ако вибрират на еднаква честота, значи питащите питат не отговарящите и отговарящите не отговарят на питащите... Стана малко като назованото неназовано от вчера..... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Декември 10, 2005 Доклад Share Добавено Декември 10, 2005 Вярвам в силата на Въздуха + Светлината + Водата + Хляба Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
sahib Добавено Декември 15, 2005 Доклад Share Добавено Декември 15, 2005 Позволявам си да отговоря отново без да прочета другите отговори... Вярвам в Господ Вярвам в Любовта Вярвам в доброто начало на хората Вярвам в себе си Степенуването не е случайно... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Декември 16, 2005 Доклад Share Добавено Декември 16, 2005 Вярвам в обединението на всички истински здрави души в името на тържеството на Живота. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Таня Добавено Декември 16, 2005 Доклад Share Добавено Декември 16, 2005 Вярвам, дори чувствам, че всеки ден прибавяме по нещо добро в себе си. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Милкана Добавено Декември 16, 2005 Доклад Share Добавено Декември 16, 2005 Вярвам, че хората могат да преработват навиците, които спъват тяхното развитие, да се променят към по-добро, да са толерантни и верни Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts