Guest jenny Добавено Октомври 8, 2005 Доклад Share Добавено Октомври 8, 2005 Здавейте вси4ки!!!На мен ми харесват разли4ни песни.... ... Мога най-спокойно да кажа, 4е настроението ми определя какво да слу6ам.... Наскоро запо4нах да слу6ам Greenday, The Rasmus, t.A.T.u, Tokio Hotel..... А по принцип слу6ах само Britney Spears:( Ве4е направо не знам Извинявам се много, 4е не пи6а на български, и 4е не отговарям ТО4НО по темата , но моля някой да ми каже(ако иска и знае) как мога да си тегля музика, без програма или ако бъде така добър да ми каже сайт за теглене на нови готини песни!!! Thanks!!! Пожелавам ви много хубави преживявания Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Tactic Mind Добавено Октомври 10, 2005 Доклад Share Добавено Октомври 10, 2005 Здраво На мене музиката ми е утехата за всякъкви несполуки Просто.ако не е тя ще съм иэвън строя за много по дълго. Влияе ми по добре от вси4ки наркотици взети заедно. Любимата ми psychedelic На пример преди 1 месец гаджето ми ме "изрита".след 1 година заедно. Ако не беше тая музика.която за мене е най-добрата.щях да се гръмна от мъка честно Музиката не е слу4аен факт.има някъква функция 100% Тя ни дава стимул за живот.както парите примерно Абе с 2 думи музиката е живот Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Октомври 31, 2005 Доклад Share Добавено Октомври 31, 2005 the doors - light my fire the doors - take it as it comes Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Виктор Добавено Ноември 5, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 5, 2005 http://photo.dkd.lt/U235/InterviewWithGodRU.swf Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Ноември 16, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 16, 2005 http://orthotracts.org/index.php?option=co...id=29&Itemid=40 http://rack7.free.evro.net/StRaTeG1/Music1/Morphine/ http://bible.netbg.com/bible/music/dlmp3.php?id=594 http://free.bol.bg/delion/Recycle%20Bin/UR..._-%20Platinium/ prince - musicology http://www.bg-mamma.com/site/content/view/409/57/ http://free.datacom.bg/dwnld/mamma/detski%...i/bg/Decata.mp3 това е хит! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Януари 9, 2006 Доклад Share Добавено Януари 9, 2006 Здравейте, приятели! Вдъхновена и божествено музикална да ни е 2006 година!Амин Много любими ми песни от песнарката на Учителя : БЛАГАТА ПЕСЕН Ти съзнавай, ти люби, безкрайно сей, гради и в живота всичко давай. Тази истина, Бога, ти познавай. Ти познавай, ти познавай, Бога ти познавай! БЛАГА ДУМА Блага дума на устата. Туй е ключът на сърцата, на сърцата, на сърцата, Туй е ключът на сърцата. Мили поглед на очите, Туй език е на душите, на душите, на душите, Туй език е на душите. Нежно чувство проявено, всяко зло е разтопено, разтопено, разтопено, всяко зло е разтопено. Силна воля увенчава всяко дело и проява, всяко дело, всяко дело, всяко дело и проява. Любовта със тях съгражда тоз живот що тук се ражда, Ражда, ражда, ражда, тоз живот що тук се ражда, тоз живот що тук се ражда, тоз живот що тук се ражда, тоз живот що тук се ражда, тоз живот що тук се ражда, БЛАГОСТ Благост, благост, благост Носи, носи, носи Светлината, Светлината, Светлината. Радост носи за живота, радост носи за живота, радост носи за живота, За живота тя, за живота тя, за живота тя. Стари вдига, млади вдига, Стари вдига, млади вдига, От леглото тя, от леглото тя, от леглото тя. Болни милва, здрави радва, Болни милва, здрави радва, Кога иде тя, кога иде тя, кога иде тя. И реки текат обилно, И цветя цъфтят красиво, Кога иде тя, кога иде тя, кога иде тя. Любов + Светлина + Мир + Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Януари 15, 2006 Доклад Share Добавено Януари 15, 2006 Свети над нас нова нощта С нова луна, с нови звезди Свърши се днес, вече е утре Утре живей, утре бъди Утре живей, утре бъди С нови очи, с ново лице С нова мечта, с нова надежда С нова Любов, с ново сърце Сутрин светло синя Сутрин детски чиста Сутрин ще ни срещне Със Теб Живот Сутрин пълна с нежност Сутрин пълна с вяра Сутрин пълна с обич Свети с безброй, безброй лицааааааааааа! http://www.data.bg/f.php?fid=1981746 Mrs. Robinson Jesus loves you more than you will know! Исус те обича повече от колкото някога ще узнаеш. Vespertine 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Януари 16, 2006 Доклад Share Добавено Януари 16, 2006 destiny's child - happy face I woke up this morning, The sunshine was shining I put on my happy face I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful To put on my happy face Woke up and realized This world's not So bad after all Looked at it through A child's eyes, and I saw these beautiful Things that you Never think about Like the ocean, moonlight, Stars and clouds It's amazing how We don't appreciate Our blessings There's plenty of people Who don't like me But there's ten times more Who love me and I love myself Sometimes, it gets tough, It gets tough But I can't give up, Can't give up Just take a deep breath, Close my eyes Feel the love and Give a smile I woke up this morning, The sunshine was shining I put on my happy face I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful To put on my happy face I woke up this morning, The sunshine was shining I put on my happy face I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful To put on my happy face It's me, I just wanna be happy Uh, just be happy, uh, Just be happy Today is the day I am willing to say I will put all the Past behind me, No more enemies Ready 'cause (Ready 'cause) I'm living in this world (Lving in this world) I wanna make a change (Wanna make a change) Gonna make a change (Gonna make a change) Put on my happy face Everything's gonna be all right, Everything's gonna be okay Everything's gonna be all right, Everything's gonna be okay Gonna be all right, Everything's gonna be all right Everything's gonna be all right, Everything's gonna be okay Gonna be all right, Everything's gonna be all right Everything's gonna be all right, Everything's gonna be okay Gonna be all right, Everything's gonna be all right Everything's gonna be all right, Everything's gonna be okay I woke up this morning, The sunshine was shining I put on my happy face I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful To put on my happy face I woke up this morning, The sunshine was shining I put on my happy face I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful To put on my happy face I woke up this morning With a happy face I'm flying, I'm flying, Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Януари 16, 2006 Доклад Share Добавено Януари 16, 2006 Don't worry, be happy! Bobby McFerrin Don't Worry, Be Happy Lyrics Don't Worry, Be Happy From the Movie "Cocktails" Performed by Bobby McFerrin Here is a little song I wrote You might want to sing it note for note Don't worry be happy In every life we have some trouble When you worry you make it double Don't worry, be happy...... Ain't got no place to lay your head Somebody came and took your bed Don't worry, be happy The land lord say your rent is late He may have to litigate Don't worry, be happy Lood at me I am happy Don't worry, be happy Here I give you my phone number When you worry call me I make you happy Don't worry, be happy Ain't got no cash, ain't got no style Ain't got not girl to make you smile But don't worry be happy Cause when you worry Your face will frown And that will bring everybody down So don't worry, be happy (now)..... There is this little song I wrote I hope you learn it note for note Like good little children Don't worry, be happy Listen to what I say In your life expect some trouble But when you worry You make it double Don't worry, be happy...... Don't worry don't do it, be happy Put a smile on your face Don't bring everybody down like this Don't worry, it will soon past Whatever it is Don't worry, be happy Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Януари 22, 2006 Доклад Share Добавено Януари 22, 2006 laid back - sunshine reggae Gimme gimme, gimme just a little smile, that's all I ask of you. Gimme gimme, gimme just a little smile, we got a message for you. Sunshine, sunshine reggae, don't worry, don't hurry, take it easy! Sunshine, sunshine reggae, let the good vibes get a lot stronger! Gimme gimme, gimme just a little smile, that's all I ask of you - is that too much? Gimme gimme, gimme just a little smile, we got a message for you. Join the- sunshine, sunshine reggae, let the good vibes get a lot stronger! Sunshine, sunshine reggae, don't worry, don't hurry, take it easy! Sunshine, sunshine reggae, let the good vibes get a lot stronger. get a lot stronger, let the good vibes get a lot stronger! Let the good vibes get a lot stronger, let the good vibes get a lot stronger! Let the good vibes get a lot stronger, let the good vibes get a lot stronger! Let the good vibes get a lot stronger, let the good vibes get a lot stronger! Vespertine 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Януари 22, 2006 Доклад Share Добавено Януари 22, 2006 Здравей,Петре! Много е хубава музиката,която предлагаш В момента по радиото ("Хоризонт") звучи разкошна мелодия-всяка неделя от 8.30 до 9ч. Обикновено музиката е нежна и приятна,но преди малко бяха пуснали огненият ритъм на фламенкото(май така се пишеше? ). Не знам дали ти харесва този род музика? Полезна ли е за духовното развитие или е само за душата? Питам,защото понякога такива ритми ми много харесват - струва ми се,че ги свързвам с червения цвят. Но аз съм лек случай - познавам човек ,който си оправя настроението само с чалга,при това пусната с максимална сила. Казва ,че му изчиствала полето -това е понятие взето от Маллахов-мисля,че става дума за изчистването на аурата от разни полепнали гадинки от астрала? При мен от такава музика се получава обратният ефект. А какво ти е мнението за метъла,техното,ъндърграунда и т.н? Влизайки в ArenaBG ми прави впечатление,че е пълно с тази музика и ме фрапира не толкова самата музика,колкото обложките на CD-та-разни ужаси Подледният ми въпрос е във връзка с работата ми-учителка съм.Учениците ми са на възраст от 16 до 19г.(работя в техникум) и са големи фенове на този род музика.Те пък с нея разпускат-но какво генерира тя в душите им,не ми е ясно? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Януари 24, 2006 Доклад Share Добавено Януари 24, 2006 Всеки си има любима музика в зависимост от потребностите си. Трябва да се уважава избора на музика на отделните хора. Слушането на музика е хубаво - помага да се обичаме. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Януари 24, 2006 Доклад Share Добавено Януари 24, 2006 По скоро да се проявява търпимост. Не мога да си представя как бих уважавала Азис и музиката, която прави Това е свръх силити ми, поне в този живот! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest sinoto Добавено Януари 24, 2006 Доклад Share Добавено Януари 24, 2006 За пръв път попадам тук, но темата ми хареса и бих искала да споделя с вас текста на една моя доста любима песен от многото, които ме вдъхновяват и развълнуват. Robbie Williams Feel Come and hold my hand I want to contact the living Not sure I understand This role I've been given I sit and talk to God And he just laughs at my plans My head speaks a language I don't understand I just want to feel real love Feel the home that I live in 'Cause I got too much life Running through my veins Going to waste I don't want to die But I ain't keen on living either Before I fall in love I'm preparing to leave her Scare myself to death That's why I keep on running Before I've arrived I can see myself coming I just want to feel real love Feel the home that I live in 'Cause I got too much life Running through my veins Going to waste And I need to feel real love And a life ever after I cannot give it up I just want to feel real love Feel the home that I live in I got too much love Running through my veins To go to waste I just want to feel real love In a life ever after There's a hole in my soul You can see it in my face It's a real big place Come and hold my hand I want to contact the living Not sure I understand This role I've been given Not sure I understand Not sure I understand Not sure I understand Not sure I understand Поздрави на всички Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Януари 26, 2006 Доклад Share Добавено Януари 26, 2006 I've been to London, seen seven wonders. I know to trip is just to fall I used to rock it, sometimes I'd roll it. I always knew what it was for. There can be no denyin' that the wind 'll shake 'em down And the flat world's flyin'. There's a new plague on the land If we could just join hands (X3) Traversed the planet when heaven sent me. I saw the kings who rule them all Still by the firelight and purple moonlight. I hear the rested rivers call And the wind is crying, from a love that won't grow cold My lover, she is lying, on the dark side of the globe If we could just join hands (X3) You got me rockin' when I ought to be a-rollin' Darlin', tell me, darlin', which way to go You keep me rockin', baby, then you keep me stolen Won't you tell me, darlin', which way to go... that's right Oh how I wonder, oh how I worry and I would dearly like to know I've all this wonder of earthly plunder will it leave us anything to show And our time is flyin' see the candle burnin' low Is the new world rising, from the shambles of the old If we could just join hands. (x3) Ако можехме просто да се хванем за ръце. http://free.bol.bg/zrx/Muzic/LedZeppelin/L...The%20Rover.mp3 хоро Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
irresistible Добавено Януари 26, 2006 Доклад Share Добавено Януари 26, 2006 Здравейте всички, първо искам да ви кажа че току що се регистрирах в този форум (първият наистина смислен, който съм виждала) и а иначе и аз слушам всякаква музика и не си правете изводи от песента, която ще ви предложа KORN - ALONE I BREAK Pick me up been bleeding too long Right here, right now I'll stop it some how I will make it go away can't be here no more Seems this is the only way I will soon be gone these feelings will be gone these feelings will be gone Now I see the times they change leaving doesn't seems so strange I am hoping I can find where to leave my hurt behind All this shit I seem to take all alone I seem to break I have lived the best I can Does this make me not a man? Shut me off I am ready, Heart stops I stand alone Can't be on my own I will make it go away can't be here no more Seems this is the only way I will soon be gone these feelings will be gone these feelings will be gone Now I see the times they change leaving doesn't seems so strange I am hoping I can find where to leave my hurt behind All this shit I seem to take all alone I seem to break I have lived the best I can Does this make me not a man? Am I going to leave this place? What is it I'm running from? is there nothing more to come? (am I Gunna leave this place?) Is it always black in space? Am I going to take it's place? Am I going to leave this race? (Am I going to leave this race?) I guess god's up in this place? what is it that I've become? is there something more to come? (more to come) Now I see the times they change leaving doesn't seems so strange I am hoping I can find where to leave my hurt behind All this shit I seem to take all alone I seem to break I have lived the best I can Does this make me not a man? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Януари 28, 2006 Доклад Share Добавено Януари 28, 2006 http://sikiru.com/one.htm Bringers Of Dawn Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Таня Добавено Януари 28, 2006 Доклад Share Добавено Януари 28, 2006 Здравейте приятели, Опитайте с песните на Учителя Беинса Дуно. Отлично средство за трансформиране на енергиите и за хармонизиране на душевното ни състояние. Предлагам ви една от неговите песни. Дори и без мелодия, ще ви подейства позитивно- само с четене и вникване в съдържанието. Любовта е извор Любовта е извор, тя живота ражда и пресвята длъжност в него кротко всажда. Все напред да ходи в стремеж към доброто, що е съвършено горе на небото. Припев: Работи със нея в милости желани, помощта носи й за души страдални. И туй непрестанно върши тя самата, като нежна майка всекиму в душата постоянно сади семенцата драги от които никнат добрините благи. Припев: Таз велика тайна кой добре разбира, свойта душа мила сутрина разкрива, както кринът бели, на роса небесна и на слънчевата светлина чудесна. Припев: Слънцето, което оживотворява, овреме човека топло озарява, буди и възраства в него семенцата и му пълни тайно с добрини душата. Припев: Плодове тъй сладки, в любовта узрели, най- блажен ще бъде тоз, който ги вкуси. В жилища небесни вечно ще живее, пред престола Божи песни ще да пее. Припев: Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Февруари 16, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 16, 2006 Любовта е извор Пиринска богиня http://www.iskcon.com.au/Audio_pages/Agnid...iveDwaraka.html http://www.iskcon.com.au/Audio_pages/Gaurangi_HKmantra.html http://www.chantandbehappy.com/bin/bhajans...sVol2-Track1.rm За последното ви трябва real player Това е запис на въпросният преданоотдаден, за който ми казаха че пее по цял ден. Детство мое Оранжева песен Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Добавено Февруари 17, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 17, 2006 For millions of years, In millions of homes A man loved a woman, A child it was born It learned how to hurt and it learned how to cry Like Humans Do I'm breathin' in I'm breathin' out Ohhhhhh! So slip inside this funky house Ohhhhhh! Dishes in the sink TV's in repair Don't look at the floor Don't go up the stairs I'm achin' I'm shakin' I'm breakin' Like Humans Do I'm achin' I'm shakin' I'm breakin' Like Humans Do I work & I sleep & I dance & I'm dead I'm eatin', I'm laughin', I'm loving myself We're eatin' off plates and We kiss with our tongues Like Humans Do I'm breathin' in I'm breathin' out Ohhhhhh! So slip inside this funky house Ohhhhhh! Dishes in the sink TV's in repair Don't look at the floor Don't go up the stairs I'm achin' I'm shakin' I'm breakin' Like Humans Do I'm achin' I'm shakin' I'm breakin' Like Humans Do I'm breathin' in I'm breathin' out Ohhhhhh! So slip inside this funky house Ohhhhhh! Wiggle while you work Anybody can The rain is pouring in on a woman & a man I'm achin' I'm shakin' I'm breakin' Like Humans Do I'm breathin' in I'm breathing out Ohhhhhh! Like Humans Do (radio edit) - David Byrne Windows XP Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Добавено Февруари 17, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 17, 2006 http://www.anelim.com/svd/musika/detski/me...anev--baa10323/ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Март 1, 2006 Доклад Share Добавено Март 1, 2006 Коя музика е вдъхновяваща? Според мен, онази която може да изведе на преден план Великата Осезаема Тишина, в която като в чисто огледало душата е способна да се огледа и да полети, окрилена от вдъхновение. Пример - соло концертите на Keith Jarrett, там Тишината направо "тежи и привлича като магнит". Според мнението на самия Кийт Джарет, Тишината е изворът на музиката. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Mindfield Добавено Март 5, 2006 Доклад Share Добавено Март 5, 2006 "Заинтересован ли си от живота" Xavier Naidoo feat. Tone (хип-хоп звезди от Германия) Не спирай да живееш за това в което ярваш. Вярвай в себе си черпи доверие и сила от твоето семесяство, което ден и нощ пази душата твоя и над теб бди. Без никакво значение какво правиш, какво се случва. Което те обвива като дреха. Ако имаш това щастие, значи си почти победил, почти победил. Някой живот минава бързо. Не винаги е светло. Трудно е да се вижда. И в тъмно да се върви. Но, бъди уверен, също и твоите предци са имали най-трудни пътища. И ако сърцето ти още за тях тупти, то знаеш, тяхната кръв в твоите вени тече. Правят те дори по-умен талантите които получваваш. Които твоят клан преди 300г. е придобил с тежка работа. Това до което можеш да прибягаш, обратно във времето - Back in time. Ти разполагаш със знание от повече от 10 000 години. Питай твоите предци, твоите деди. Те се казват предци, въпреки че ти си този който напредва. Те могат само да предполагат накъде ги водиш. Имаш ли план, или си загубен. Тогава ела на себе си, тръгни. Трябва да видиш душата си отвътре. И да отпразнуваш денем фамилната гробница. Въпреки че не си мъртъв ... питам: от живота ли си... от живота ли си от живота ли си от живота ли си от живота ли си от живота ли си заинтересован Припев: ОТ живота ли си заинтересован. Проумял ли си вече това чудо. Можеш ли да пееш старите песни. Които звучат дълбоко в душата ти. Нека изкараме тези песни! Целят народ трябва да ги пее. Нека изкараме тези песни! Рап Tone: Когато страх замъгли сетивата ти, щото най-топлата и светла звезда на небето угасва, ти губиш смелост и вяра и чувстваш че нещо в тебе се счупва, тогава чуй вътрешня глас, не му пречи, защото той знае как ти върви, и пътя ти показва ти обратно към къщи, ти също го знаеш, спомни си това което отдавна знаеш и което всъщност не представлява въпрос ти не си слаб, знаеш колко си силен, значи събуди това което е заспало живота е трудно да бъде прозрян и се чувства нереален като че ли е сън и човек не знае кой е приятел, кой враг и мъчно се удава да се довериш. Но съзнай че дълго ще трябва може би да устояваш на тази потиснатост ти имаш нужда от силно сърце, но не твърдо, иначе става студено в гърдите едно нещо не са разбрали страхливците човек може да расте от увеличаваща се съпротива така че бъди като войн участвай в живота и набележи целите си, защото без значение колко големи са рисковете целят ти залог ще си струва, захстото има много за печелене, ти го чувстваш дълбоко в тебе, когато мелодиите на тези песни прозвучават, твоята душа прегръщат, и сълзите на истината почват да текат, ти виждаш смисъла. Дали стар, или млад, дали сляп, или ням. Тези с търпение и тези без време. Погледни се, огледай се. Ти също си човек от плът и кръв. Но също като новоизлюпеното пиленце усеща как войната не ни прави нищо хубаво ? Цяло поколение черпи смелост. Цялото поколение на една нация. Седни на мира като на трон. Вие, който обичате войната, какво знаете. Вие не обичате децата си като син и дъщеря. Обичате децата си като зърно, теле и кокошка. Казвам: любовта няма нищо общо в това. Който обича войната, жъне подигравка от мен. Шумен смях и шумна закана. Във форма на песни, които пробиват сърца. Дано се пържат в ада, дано никога не почиват в мир, за да вършат работата си мръсна, атентаторите-самоубийци избрани. Припев: ОТ живота заинтересован ли си. Проумял ли си вече това чудо. Можеш ли да пееш старите песни. Които звучат дълбоко в душата ти. Нека изкараме тези песни! Целят народ трябва да ги пее. http://www.pearlmail.ch/nachdenken/xavier_naidoo.htm Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Март 7, 2006 Доклад Share Добавено Март 7, 2006 Много заинтересован от Живия Живот = Вечния Живот = Божествения Живот Любов + Светлина + МИр + Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Mindfield Добавено Март 8, 2006 Доклад Share Добавено Март 8, 2006 Thanks www.sting.com 19 хубави песни на Sting (под Jukebox) - за слушане online. На мен ми харесват няколко много... има нещо хармонизиращо и изтънчено в тях. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts