Йоли Добавено Май 20, 2004 Доклад Share Добавено Май 20, 2004 Дааа и понейе съм бясна естествено забравих да си оставя датата та 21.11.1965 г. 19.00 Скорпион с асцедент рак Ни напред, ни назад Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Десито Добавено Май 22, 2004 Доклад Share Добавено Май 22, 2004 и понеже си бясна ,не си си оставила място на раждане..........или поне най-близкия град до твоето месторождение...-в момента си в първа лична нумеролог.година-да се надяваме, че неприятностите и неуспехите ще отшумят до 21 ноември.-след рожд дата навлизаш във втора-период на стабилизация-но и повишаване на мнителността-година на сътрудничество.До 21 ноември се опитай на всяка цена да завършиш замисленото-не изпускай шанса-просто е много важно-опитай се да се успокоиш!!!!И не бъди толкова бясна!!!!Не мога да те погледна астрологично защото нямам градът......след 21 .11 внимавай много да не кажеш нещо крайно нетактично-защото ще тежи в продължение на един цикъл от 9 год.Обаче аз съм сигурна ,че всичко ще се оправи -ти си навлязла преди две години във втория цикъл от живота,който носи вибрацийката 1-и какво по-хубаво от това ми кажи?-някакво ново начало,пълна промяна!!!-важи до твоята 42 годишнина-голям период от време,в който е възможно да има преустройство в личен план.-ами това е от мен-не твърдя че съм специалистка,но обичам да помагам на хората... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_Йоли Добавено Май 25, 2004 Доклад Share Добавено Май 25, 2004 ДЕСИ ... БЛАГОДАРЯ )) РОДЕНА СЪМ В СОФИЯ Направо нямам думи. От скоро започнах да чета такава литература и се обърках в сметки но с 2 думи - нищо не разбрах )) Много ще се радвам ако знаеш нещо повече за транзитите. Миналата година ми казаха че картата ми била "бъкана" от тях. И пак 10x Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Десито Добавено Май 25, 2004 Доклад Share Добавено Май 25, 2004 сега-относно транзитите-мисля,че питаш за аспектите на натални планети към транзитни такива-значи трябва да ми напишеш за какъв период от време искаш да погледна и ще видя какво мога да направя-и какво по точно те интересува?-сега нямам време,защото утре съм на работа 1 смяна! чао! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Веска Добавено Май 28, 2004 Доклад Share Добавено Май 28, 2004 Бихте ли могли да изготвите и моят хороскоп? Родена съм на 26.04.1967 година в интервала между 01 часа до 02.30 часа след полунощ в град Омуртаг. Изпратете ме отговора на email eek_vas@bitex.bg Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Добавено Юни 3, 2004 Доклад Share Добавено Юни 3, 2004 Тъй като не успях да се регистрирам поради независещи от мен причини свързани с удобряването на акаунта ми и др. Ще си задам въпроса като Гост Сребирна 10.10.1979, 15:15ч, София, С нетърпение очаквам отговара Ви Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Сабрина Добавено Юни 4, 2004 Доклад Share Добавено Юни 4, 2004 Здравейте Вчера си написах данните като гост, но днес мога да го направя с акунта си !!! Сребрина, 10.10.1979, 15:15 ч., град София Успех !!! Наистина очаквам да видя хороскопа си според Вас Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Дино Добавено Юни 5, 2004 Доклад Share Добавено Юни 5, 2004 Аз от скоро се занимавам с астрология и доста неща все още не са ми ясни. Въпросът ми е свързан с планетите (или точките, не зная как точно се наричат) Прозерпина & Лилит. Та въпросът ми е, какво е тяхното значение и по-точно каква е ролята им в хороскопа ми. Те са в съвпад с Плутон в І дом. Прозерпина - 29"10' Везни (секстил Слънце) Лилит - 28"25' Везни (секстил Слънце) Плутон - 23"50' Везни (съвпад с ASC)(секстил Слънце) Предварително благодаря на всички, които ми отговорят. Поздрави. Дино Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Една Добавено Юни 8, 2004 Доклад Share Добавено Юни 8, 2004 Можете ли до ми помогнете Обещах да направя хороскоп на един приятел, но мисля, че няма да се справя, ще бъда пристрастна и не съм сигурна дали ще го преценя правилно Ако иска някои да ми помогне , ще съм много благодарна... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деси Добавено Юни 9, 2004 Доклад Share Добавено Юни 9, 2004 Здравейте, Аз съм още начинаеща в астрологичната наука и имам два въпроса. Как се тълкува: натална Луна /в Лъв в 10 дом/ съвпад с натална Венера /в Дева в 10 дом/ 0`31`? А също и Уран опозиция с Хирон - 5`45`? Много ви благодаря предварително! Много ще ми помогнете! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Милен Добавено Юни 10, 2004 Доклад Share Добавено Юни 10, 2004 Здравейте, Много ви моля да покажете как се изчисляват точките за отделни области, например здраве, в дневните хороскопи. Поздрави: Милен Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Александра Добавено Юни 10, 2004 Доклад Share Добавено Юни 10, 2004 Искам дапомоля, ако може и на мен да направите хороскоп, родена съм на 28.07.1952 в гр. София, в 11:45часа. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Dessy Добавено Юни 24, 2004 Доклад Share Добавено Юни 24, 2004 Здравейте, много ще се радвам да се поупражнявате и върху моя хороскоп, ако на някой от знаещите му остане време при всичките тези заявки Ето ги и данните ми: Десислава - 27/10/1973 - Варна - между 21.50 и 22.05 Благодаря Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest мар Добавено Юни 25, 2004 Доклад Share Добавено Юни 25, 2004 една провокациа за хороскоп : Валерия род. 14.03.1986 г. гр. София 04.50 ч. сутрин , Валентин род. 14.03.1986 г. гр. София 04.30 ч. - София Благодаря. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Александър Добавено Юни 25, 2004 Доклад Share Добавено Юни 25, 2004 Здравейте Бих искал да помоля да направите хороскоп на мен и на приятелката ми (желанието й е потвърдено) Аз се казвам Александър, роден съм в София в 12:05 на 21.03.1978г. Приятелката ми се казва Здравка, родена е в град Елхово в 04:00 на 24.06.1979г. (за минутите не е сигурна) благодаря Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надежда Добавено Юни 25, 2004 Доклад Share Добавено Юни 25, 2004 Нямаме практическа възможмност да направим хороскопуи на всички желаещи. Още не сме приключили с Паулина и Флори, а данните продължават да валят. Приятели, имайте милост. Хороскопите, които правим тук, са с учебна цел. Имат за цел да ви провокират сами да се заинтересувате от астрология, езотерика, съзнателен живот.... сами да си помагате. Успех! Здравейте приятели Искам да се обърна към вас в дпълнение към апела на Иво Разбирам прекрасно желанието ви за хороскоп, но нека кажа следното: Да се направи един хороскоп е необходимо време, желание и от двете страни и не на последно място една много неуловима съставка, която остава скрита и това е потребността ви от него. Един, нека го наречем занимаващ се с астрология, защото повечето тук сме просто любители, с малки изключения, обикновено има интуитивно усещане кога личността насреща наистина има нужда от това. Едно такова странно усещане, неуловимо... От всички оставени данни в тази тема имах подобно чуство само за 2 и в двата случая за съжаление не мога да пмогна с нищо И така ви моля най-искрено преди да оставите своите данни тук, замислете се добре какво искате всъщност, дали нещо много ви вълнува, предстои ви важно решение, дилема. Ако наистина е така, не просто кофти ден каквито всички имаме , моля споделете поне насоката, която ви интересува, за да не ровим насляпо из море от информация. И още веднъж - поне се регистрирайте! Това показва най-малко отношение към форума и участниците в него. От друга страна ако любопитсвото е по-силно, има решение. Вижте темичките тук, има линкове към астро програми, дръпнете си някоя, съвсем не са много големи и сложни , "поразгледайте се", прочетете някоя и друга статия, питайте в темата за начинаещи...Всички така сме започнали в началото . И ето как сами може да си бъдете полезни. Защото целта на този форум е да предизвика интерес у вас. Ние не сме астролози, не можем да го правим с всеки, но вярвам може да си бъдем полезни. Приемете го като един вид тест за себе си - доколко наистина желанието ви е сериозно, готови ли сте и вие да положите някакво усилие в тази насока? Поздрави, Надежда Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Dessy Добавено Юни 27, 2004 Доклад Share Добавено Юни 27, 2004 В отговор на Надежда! Здравейте отново. В момента съм в преломен етап от живота си и да! вашите прогнози. съвети или просто насоките, които ще ми дадете на база хороскопа ми ще са ми от голяма полза. Опитвам се и сама да си тълкувам наталната карта, но съм много неопитна. И един специален въпрос - къде мога да прочета за Лилит (on-line, ако има информация). Какви перспективи задава Лилит в съвпад с Луна в първи дом във везни? Дано да получа отговори Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Александър Добавено Юни 28, 2004 Доклад Share Добавено Юни 28, 2004 Нямаме практическа възможмност да направим хороскопуи на всички желаещи. Още не сме приключили с Паулина и Флори, а данните продължават да валят. Приятели, имайте милост. Хороскопите, които правим тук, са с учебна цел. Имат за цел да ви провокират сами да се заинтересувате от астрология, езотерика, съзнателен живот.... сами да си помагате. Успех! съжалявам - не съм разгледал цялата тема Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Васко Добавено Юли 1, 2004 Доклад Share Добавено Юли 1, 2004 В отговор на Надежда! Здравейте отново. В момента съм в преломен етап от живота си и да! вашите прогнози. съвети или просто насоките, които ще ми дадете на база хороскопа ми ще са ми от голяма полза. Опитвам се и сама да си тълкувам наталната карта, но съм много неопитна. И един специален въпрос - къде мога да прочета за Лилит (on-line, ако има информация). Какви перспективи задава Лилит в съвпад с Луна в първи дом във везни? Дано да получа отговори Здравей, Аз зададох въпрос за Лилит преди месец, мо май остана без отговор. При мен също е в първи дом Везни но в съвпад с Процерпин и Плутон... Какво ли значи... Предполагам, че докато сам не си намерия отговорите никои няма да ми каже Поздрави на всички просветени в астрологията Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Dessy Добавено Юли 2, 2004 Доклад Share Добавено Юли 2, 2004 Ето какво намерих за черната луна, при Aлена: малко окултно звучи, но е единственото определение за Лилит в кармичен аспект, което срещнах : Огромно значение имат деветгодишните цикли на Лилит - лакмусът на лошата карма. На всеки 9 години (по-точно на 8 г. 10 м.) Лилит напомня за сякаш забравените ни житейски провали под формата на загуби, болести или разплата в междуличностните ни отношения. Този е моментът, в който плащаме както за грешки в изминалите години, така и в миналите ни прераждания. За всеки от нас ще е много полезно да си спомни какво му се е случило на 27, 36, 45, на 54, 63, 72... години, или както забелязвате, това са годините, които се делят на 9. Мисля, че влиянието на Лилит както и лунните възли са по—скоро кармично обвързани с характера и житейския път на човека, отколкото чисто астрологичното влияние на останалите планетите. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Васко Добавено Юли 2, 2004 Доклад Share Добавено Юли 2, 2004 Благодаря за отговора. Най-накрая! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надежда Добавено Юли 6, 2004 Доклад Share Добавено Юли 6, 2004 И един специален въпрос - къде мога да прочета за Лилит (on-line, ако има информация). Какви перспективи задава Лилит в съвпад с Луна в първи дом във везни? Дано да получа отговори Здравей, Деси Малка справка, ако позволиш! Искам да те питам дали този съвпад на Лилит с Луната в първи дом и Везни е в твоята карта? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кристина Добавено Юли 7, 2004 Доклад Share Добавено Юли 7, 2004 Здравейте, много ми харесва сайта, следя го с интерес и редовно проверявам дали няма нови теми или мнения. Бихте ли могли да ми изготвите хороскоп, казвам се Кристина, родена съм във Варна на 20.12.1978 в 18:45.Какво повече мога да кажа, точно в този момент от живота ми , който продължава може би от 2 г. се чуствам ужасно- болести, разочарования и самота;благодаря ви предварително Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Една Добавено Юли 7, 2004 Доклад Share Добавено Юли 7, 2004 Димо Ви изпрати имейл Здравейте, за хороскопа още ли е актуално? Да все още е актуално Пиша ти тук, защото не знам как да ти върна имейла по пощата - няма адрес там Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest ColD_DawN Добавено Юли 8, 2004 Доклад Share Добавено Юли 8, 2004 Здравейте! За първи път влизам в този форум, и признавам си се изкуших от това, че по опитните дават съвети на начинаещи като мен. Аз се интересувам от астрология и номерология от 6-7 години, откакто прочетох няколко пъти книгите на Линда Гудман, но поради липса на време, и финансови възможности не съм задълбавала повече в познанията, било с книги и курсове. Доста ме привлича практическата астрология - да наблюдавам как реагира този или онзи "индивид" и да си правя изводи, привлича ме синастрията... Та да мина на въпроса - коментираха веднъж в един форум какво е влиянието на една "конфигурация" на планети, която я има при мен - Слънце в Козирог, Сатурн в Лъв. И изобщо за такива "противоположни комбинации".Интересно ми е дали някой знае дали това има някакво специално значение, доста ме заинтригува, но там имаше само препратка към статия на английски........а аз не се справям много добре с него ако някой знае нещо по въпроса Само за проверка, че не бъркам: /не си прося хороскоп / 31.12.1976 г. 1.30 часа, Силистра Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts