vivian999 Добавено Юни 17, 2007 Доклад Share Добавено Юни 17, 2007 Знам че не е уместно да задавам такива въпроси ,но виждам не съм единствената.Трябва ми съвет спешен и за това се обръщам към вас.Става въпрос за клатушкането между работа свързана с бижутерство и такава с реклама.Родена съм на 9-ти фев.1985год. Казвам се Виктория. Ще съм ви неимуверно много благодарна ако ми помогнете !!! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Юни 17, 2007 Доклад Share Добавено Юни 17, 2007 Трябва да кажеш къде и в колко часа си родена. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
vivian999 Добавено Юни 17, 2007 Доклад Share Добавено Юни 17, 2007 Във Варна а часа е 9 и 10 сутринта ако не се лъжа.Благодарско на всички!!! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Юни 17, 2007 Доклад Share Добавено Юни 17, 2007 Определено избери нещо свързано с изкуство, творчество, работа с формата. В тази връзка, бижутерството определено е добър избор. В рекламата, ако се занимаваш с дизайн - пак работа свързана с изкуство, също е добре. Ако ще е нещо друго - акаунт мениджър, работа с клиенти, рекламен агент, бих препоръчал бижутерство. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Anelia_a_s Добавено Юни 18, 2007 Доклад Share Добавено Юни 18, 2007 Всички сте толкова мили и помагате на хората в трудни моменти.Благодаря ви.И аз съм в труден момент.Напоследък не ми върви в любовта.Отчаяна съм.Нямам мечти.Нямам цели.Объркана съм.Чувствам се различна.Тъмната страна от мен се проявява по-често.Може ли някой да ме насочи.Родена съм на 26 ноември 1985г. в град Гълъбово в 00:35 мин.Благодаря ви. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Anelia_a_s Добавено Юни 25, 2007 Доклад Share Добавено Юни 25, 2007 По-добре да не знам.Времето ше си покаже. Целувки Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Tsefey Добавено Юни 25, 2007 Доклад Share Добавено Юни 25, 2007 Здравейте, тъй като съм изправена пред важен избор в живота си, а решението по кой път да поема не ми изплува и търся всякакви знаци как да постъпя. Бихте ли ми казали, ако астролог ми направи цялостен хороскоп възможно ли е това да ми даде някакви насоки? Благодаря Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Юни 25, 2007 Доклад Share Добавено Юни 25, 2007 Привет, да, възможно е. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Юни 25, 2007 Доклад Share Добавено Юни 25, 2007 Да, но дори не е нужен много подробен цялостен хороскоп. По-добре е да му кажете коя област на живота касае този важен избор, също ориентировъчен период от време, за когато е планиран този избор (ако има такъв). Имайте предвид, че един хороскоп, изготвен задочно (т.е. изпращате на някой астролог данните си - дата, час и място на раждане) крие рискове да не е много точен. Това ще е хороскоп не специално за Вас, а за потенциалните възможности, заложени в тези данни. Всеки сериозен астролог според мен е добре да разговаря лично с човека, поискал да му се изготви хороскоп, да сравни неговите външни белези, досегашни обстоятелства в живота и т.н. за да може да даде правилен специфичен съвет, касаещ точно този човек. Това е така, защото всеки човек под давлението на едни или други фактори като семейство, среда, наследственост и мн. други развива по-силно някои сфери от живота си, а други по-слабо; активира по-силно някои планети, а други по-слабо и т.н. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Tsefey Добавено Юни 26, 2007 Доклад Share Добавено Юни 26, 2007 Идеята ми беше да се срещна лично с някой и така да ми направи хороскоп. Днес една приятелка ми каза, че са и направили за 90 лв! Отказвам се Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Юни 26, 2007 Доклад Share Добавено Юни 26, 2007 Има и по-евтини астрологични консултации, спокойно . Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Юни 26, 2007 Доклад Share Добавено Юни 26, 2007 Даже безплатни. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Tsefey Добавено Юни 26, 2007 Доклад Share Добавено Юни 26, 2007 Координати можете ли да ми дадете? Благодаря Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Question Добавено Юли 13, 2007 Доклад Share Добавено Юли 13, 2007 Добър ден , някой може ли да ми разтълкува това: Асц 22*31 Дева МС 21*11 Близнаци Слънце 19*17 Лъв, 11 дом Луна 0*44 Телец, 8 дом Меркурий 16*39 Дева, 12 дом Северен лунен възел 7*14 Водолей, 5 дом Планети "на фокус" - Меркурий, Юпитер, Сатурн Най-точни аспекти в хороскопа - Слънце-Марс, Венера-Юпитер Обърни внимание и на опозицията Марс-Плутон в основата на конфигурация "хвърчило", Слънцето също е силно поставено и е фокус на т-квадрат с тях. Мерси предварително! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Буболече Добавено Юли 18, 2007 Доклад Share Добавено Юли 18, 2007 Някой може ли да ми каже кога през 2008 година Венера е ретроградна? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Юли 18, 2007 Доклад Share Добавено Юли 18, 2007 Няма да е ретроградна тогава. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Буболече Добавено Юли 18, 2007 Доклад Share Добавено Юли 18, 2007 Благодаря за отговора. Доста търсих из интернет, но за 2008 г. информацията е оскъдна. На 07.07.07 имаше бум от сватби по целия свят. Оказа се обаче, че от астрологична гледна точка тази дата е крайно неподходяща. Подходящи години за брак според моите източници са години с вибрации 1, 3, 6, а всеобща заблуда беше, че 07.07.07 е с вибрация 3, но изпускат една малка двойка. Отделно събота е неподходящ ден. Една приятелка прави планове за брак и се заговорихме за датата 08.08.08. Обещах й да проверя. Вибрацията на 2008 година е 1 , което автоматично я прави подходяща за брак. 08.08. 08 е с вибрация 8 и е петък - най-подходящия ден за встъпване в брак. Меркурий не е ретрограден по това време. Луната е в знака на Скорпиона, което не знам дали е добре. Луната пък е нарастваща по това време. Лошото е че съм много бегло запозната с тази материя. Тук има много фактори, които оказват влияние. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Юли 18, 2007 Доклад Share Добавено Юли 18, 2007 Луната в Скорпион е в падение и не е най-лесната позиция. За да се отчетат всички фактори ,трябва да се видят картите на младоженците, другото са общи положения, като директен Меркурий, добре положение по знак и аспектация на Венера и Луна, ден от седмица, нумерология, растяща/ намаляваща, които разбира се, също се взимат под внимание. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Жаки Добавено Юли 25, 2007 Доклад Share Добавено Юли 25, 2007 Моля Ви се помогнете ми да разчета хороскопа си! 10.02.1978г. 4:20часа гр.София. Ще съм много благодарна на всеки ,който ми окаже помощ,защото се оплетах в планети, аспекти,възли и т.н. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Юли 25, 2007 Доклад Share Добавено Юли 25, 2007 Да се разчете хороскопа са необходими знания, опит и предварителна подготовка. Като цяло се извършва при астролог, чрез лична консултация. Думата лична също е важна. Разбира се, тук, някои от приятелите може да ти кажат различни неща и това да ти помогне, но като цяло това не съвпада с едно истинско "разчитане". Успех! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Жаки Добавено Юли 25, 2007 Доклад Share Добавено Юли 25, 2007 Аз бях сигурна,че ще получа подобен отговор. Аз найстина вярвам в астрологията и имам някакви общи познания обаче нямам много време за четене и изучаване,защото работя като ...За нищо на света не бих отишла при хора ,който взимат пари за това, защото мисля ,че умението да разчиташ дадена съдба се дава СВИШЕ и се прави просто на добра воля!!! Живота ми е на път да се промени към по-добро и искам да знам каква крачка аз да направя за да помогна на себе си и на всички около мен. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Юли 25, 2007 Доклад Share Добавено Юли 25, 2007 Онези, които разчитат нечия съдба "свише" може да са ясновидци, пророци, гадатели - няма значение как ги наричаме, но най-вероятно не и астролози. Астрологията и астропсихологията, изкуството на консултацията ,са сфери, които се усвояват с много учене, знания и практика, практика...Разбира се, трябва талант, предразположеност, но то за кое не трябва - почти за всяка професия. Ако някой не е изучавал дълго време, няма години практика и поне стотици хороскопи, не е опитен астролог. А затова трябва време, и през това време астролога трябва да живее, да си плаща сметките и т.н. Ако отиваме при хора, които ей така, изведнъж са станали астролози, психолози и т.н...аз лично бих бил предпазлив. Има хора с духовни дарби, разбира се, но повечето са шарлатани, търсещи лесни пари или някаква слава. Тук нещата се преплитат с темата дали трябва да се взимат пари, затова спирам дотук, но мисля че като цяло има малко каша в дефиницията какво е това астролог. Ако до преди десетилетия това беше предимно предсказателна наука, то сега е преплетена много тясно с психологията и консултацията, с човекознанието. Но това е наука, наистина окултна, но все пак наука - а не само откровения и мистика. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Жаки Добавено Юли 26, 2007 Доклад Share Добавено Юли 26, 2007 Виждам, че си голям капацитет,но въпреки всичко моето мнение не се променя! Аз изучавам астрология от 3-4 години и до никъде не съм стигнала. Знам,че струва пари ,знам,че е точна наука знам,че трябва да си малко психолог ,но мойте уважения ако нямаш вътрешен глас и нещо, което да те ръководи отгоре нищо не става.Занимавам се с математика (не съвсем,но така ще го обобщя) и нямам проблем с стоежа на рожденната карта (затова и мисля,че астрологията е точна наука),но от там нататък всичко е забулено в мъгла.Ако найстина не се нуждаех в момента , никога нямаше да оповестя данните си в някакво публично пространство. А ти по-добре кажи,че не можеш да ми помогнеш... не ми говори каква наука е и колко струват разходите по нея. П.П. Съжелявам ако съм била по-рязка, но винаги казвам това, което мисля. Асцендента ми е в Стрелец и заедно с Водолея се получава една комбинация, която аз самата трудно издържам!!! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Юли 26, 2007 Доклад Share Добавено Юли 26, 2007 Ако наистина се нуждаеш в момента, може би няма да се държиш така. Когато човек моли за помощ, определено е опознал смирението. А как стои въпросът с лекарите според теб? Имат ли например и те нужда от нещо, което да ги ръководи отгоре, за да са добри лекари? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Жаки Добавено Юли 26, 2007 Доклад Share Добавено Юли 26, 2007 А какво точно правят лекарите в тази тема на разговор? Явно нещо съществено съм изпуснала!!! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts