Йордан Анов Добавено Декември 14, 2007 Доклад Share Добавено Декември 14, 2007 EDEN84, похвални са интересите ти в астрологията, тя дава отговори на много въпроси, помага ни да разберем личността си, но тя в никакъв случай не може да решава вместо нас. Има прекрасни книги посветени на астрологията, а още по-незаменима е пректиката, личния опит. Посвети време на изучаването на теорията и прилагането й на практика, така ще си много по доволна от себе си, и ще имаш уникалната възможност да си помогнеш сама. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
EDEN84 Добавено Декември 15, 2007 Доклад Share Добавено Декември 15, 2007 Благодаря и на двама Ви , Вендор много си прав,чи имам да измина дълъг път и знам,че много прибарзвам и ще съм ти благодарна ако ми кажеш някое сайтче за хорар,защото в тези които аз открих пише само кога не се прави хорар и кои домове тр.да се разглеждат,а няма нищо за това кои аспекти са благоприятни и кои не. Оля,много си мила,а за това ,че отговора не ми е по вкуса ,бях подготвена за отговора Много ви благодаря Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Декември 17, 2007 Доклад Share Добавено Декември 17, 2007 Тригонът,секстилът и съвпадът като правило са "благоприятни аспекти/съвпадът зависи между кои планети се сключва,ако е между две "зловредни" се счита за напрегнат аспект/,докато квадратът и опозицията като правило са напрегнати.Но пак има едно голямо зависи.Сайтът на П.Глоба дава доста информация.Успех,EDEN84! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ju777 Добавено Декември 19, 2007 Доклад Share Добавено Декември 19, 2007 Здравейте, според мен lidiana64 ще започне работа, но със закъснение т.е /забавяне/, ще има и проблеми със започването, но в крайна сметка от нея ще зависи всичко. Обърнахте ли внимание, че асцендента на сл.революция е в шести радикален. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Да,за 2008-предполагам,че това имаш предвид.Видях го и така се зарадвах за нея,че веднага и го пуснах на ЛС.А в транзитите и след 01.04.2008 най-напред Слънцето,а след това Меркурий и Венера навлизат в 6 радикален дом и според мен това ще бъде времето,когато ще се установи на постоянна работа,която вероятно ще и допадне.Успех,мила Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ju777 Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Здравей Оля3, обърнала ли си внимание, че 3-ти рожден дом е интерсептиран, на който тя трябва да обърне специално внимание в този си живот - а именно комуникации и всичко късаещо дома, както ти го беше описала. /извинявай, че пиша на ти - разрешаваш ли ?/ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Да,интерсептиран козирог и в него Меркурий на трон по дом!И интерсептиран рак в 9,а Луната прави съвпад с Венера в първи.Много постоянство,усърдие и амбиция са и били нужни/Лидия,дано не се сърдиш,че говорим за теб в твое отсъствие /,но пък и доста е чувствителна,вероятно изкуството и любовта са нейно второ АЗ. Разбира се,че можеш да пишеш на ти. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ju777 Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Но нали знаеш и това, че асцендент от слънчева в 6-ти радикален - не е най-доброто суперпозиране, напротив може да се отбележи като критично - кредити, заеми, здраве,домашни неприятности да не говорим и за неуредици и професионални неприятности. Това почти го разчепкахме, дайте друг хороскоп, няма ли желаещи и проблемни хора. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Чакай,ju777,при мен АС попада в 9 радикален,а МС в 6.Това дава друго тълкуване на картата. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ju777 Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Оля3, аз писах за картата на lidiana64. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Да и аз за нея пиша.Ако искаш погледни я още веднъж как е при теб,аз също ще погледна-още не съм свикнала с Гео-то,понякога ми дава грешки.Нека не плашим засега Лидияна излишно. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ju777 Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Мисля, че не греша, аз работя с много добра програма - асц. Овен на 17 градуса- сл. революция Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Добре,коя дата въвеждаш за солара?При мен програмата понякога си прави свободни съчинения-не знам защо. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ju777 Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Добре,коя дата въвеждаш за солара?При мен програмата понякога си прави свободни съчинения-не знам защо. Годишен солар, дата на раждане и годината за която се прави революцията-1XII Добре,коя дата въвеждаш за солара?При мен програмата понякога си прави свободни съчинения-не знам защо. Годишен солар, дата на раждане и годината за която се прави революцията-1XII Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Точно така-01.12.2008;04,08часа;София.И АС ми излиза в 9 дом, не знам защо. Може би въвеждаш 2007?Да,за 2007 АС е в 6 дом,но тъй като тя вече си отива,погледнах солара на Лидияна за 2008.Там вече в 6 радикален попада МС,а в 9 радикален АС. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ju777 Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Точно така-01.12.2008;04,08часа;София.И АС ми излиза в 9 дом, не знам защо. Може би въвеждаш 2007?Да,за 2007 АС е в 6 дом,но тъй като тя вече си отива,погледнах солара на Лидияна за 2008.Там вече в 6 радикален попада МС,а в 9 радикален АС. ЗАЩО 2008- нейната 2007 започва от рожденния до рожден на следващата година т.е от 2007 в която тя току що е влезнала и още не е почувствала, тепърва тя предстои! Точно така-01.12.2008;04,08часа;София.И АС ми излиза в 9 дом, не знам защо. Може би въвеждаш 2007?Да,за 2007 АС е в 6 дом,но тъй като тя вече си отива,погледнах солара на Лидияна за 2008.Там вече в 6 радикален попада МС,а в 9 радикален АС. ЗАЩО 2008- нейната 2007 започва от рожденния до рожден на следващата година т.е от 2007 в която тя току що е влезнала и още не е почувствала, тепърва тя предстои! може би правиш прогресия на сл. революция? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Да...моя грешка.Правих солар за себе си и за мен трябва да въведа 2008,но Лидияна64 е родена на 01.12.Неволна грешка,съжалявам. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ju777 Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Да...моя грешка.Правих солар за себе си и за мен трябва да въведа 2008,но Лидияна64 е родена на 01.12.Неволна грешка,съжалявам. Няма проблем, затова сме тук. имам един въпрос - как си с композитите, колкото до часовата астрология останах с впечатлението, че си много добра! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Виж,любител съм,но ако мога,ще помогна.Така че ,питай спокойно. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ju777 Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Уран на асцендента - рак, това е в композит, до къде води в една връзка? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Уран на асцендента - рак, това е в композит, до къде води в една връзка? Никой уважаващ себе си астролог не би ти отговорил. По един аспект не може да се съди за каквото и да е, а още по-малко за взаимоотношение. Когато се търси подобно нещо в хороскопа, първо се разглеждат личностните характеристики, а после и изискванията заложени в наталнатата карта към партньора.След това ако имаме потенциален партньор, откриваме какво той търси в другия.Прави се сравнение как се допълват двата натални хороскопа, а след това може да се направи и синастрия.Ако на астролога, който се е заел с цялата тая работа му се занимава ще направи и прогресии на двата хороскопа за да види дали има предпоставки за потенциална връзка. P.S.Бе много работа! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Декември 21, 2007 Доклад Share Добавено Декември 21, 2007 Виждам,че Вендор вече ти е отговорил и то много обстойно.Браво,Вендор! Надявам се след тези обяснения ju777 да прецени правилно докъде ще доведе връзката.Успех! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Декември 21, 2007 Доклад Share Добавено Декември 21, 2007 Оля, разбирам леката ти шега и може би чисто любителски ще попълниш моите пропуски. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Декември 21, 2007 Доклад Share Добавено Декември 21, 2007 (edited) Вендор,не се шегувам,напротив- поздравявам те.Аз също считам,че е по-добре най-напред да се огледат и съпоставят наталните карти на двамата,после използвайки синастрията да се доогледат нещата и финалният акорд -оглеждане и съпоставяне на прогресивните карти на двамата.Мисля,че си дал възможно най-правилния/според мен/ отговор,за който съвсем искрено те поздравявам. Редактирано Декември 21, 2007 от Olq3 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Lidiana64 Добавено Декември 22, 2007 Доклад Share Добавено Декември 22, 2007 (edited) Вендор,не се шегувам,напротив- поздравявам те.Аз също считам,че е по-добре най-напред да се огледат и съпоставят наталните карти на двамата,после използвайки синастрията да се доогледат нещата и финалният акорд -оглеждане и съпоставяне на прогресивните карти на двамата.Мисля,че си дал възможно най-правилния/според мен/ отговор,за който съвсем искрено те поздравявам. Оличка, писах ти ЛС погледна ли го? Чакай,ju777,при мен АС попада в 9 радикален,а МС в 6.Това дава друго тълкуване на картата. А какво е другото тълкуване миличка, да не ме зарадваш малко... Прочетох това което сте си писали с ju777, и малко се зарадвах. Редактирано Декември 22, 2007 от Lidiana64 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts