kabala Добавено Юли 29, 2010 Доклад Share Добавено Юли 29, 2010 Луната ли се промени или домовата система, не схванах? Тя си е в риби. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
krisitooo Добавено Юли 29, 2010 Доклад Share Добавено Юли 29, 2010 (edited) Здравей, не просто в едната карта планетите са разпределни по един начин а в другата по друг тоест едната ми показваше Луна във Риби втори дом а другата 7-ми абе всичко е различно . Как мога да видя рожденната си карта, ще съм много благодарна. Домовата система Редактирано Юли 29, 2010 от krisitooo Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
papita Добавено Юли 30, 2010 Доклад Share Добавено Юли 30, 2010 (edited) Здравейте. Искам да ви попитам толкова ли ми е странна наталната карта с това, че всичко е разположено само в едната половина и самите връзки които са . http://pics.data.bg/...3d0097/untitled Общо взето на кратко ми казаха , че с тоя 12 дом го раздавам много духовно и извисено , и че със сигурност ще направя кариера, което нещо не го виждам за сега де . Има доста инфо в сайта на англиски ,но аз да попитам и ващо мнение има ли нещо страно ,че така ми са разположени планетите в довомете и връзките , защото на мен ми е странно и нещо по-специално набива ли се на очи от пръв поглед по картата . Редактирано Юли 30, 2010 от papita Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kabala Добавено Юли 31, 2010 Доклад Share Добавено Юли 31, 2010 Е,то зависи от домовата система, която е използвана, kaкто и от корекцията на часа. Определено луната е в 3 дом, като риби е интерсептиран знак там. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kabala Добавено Юли 31, 2010 Доклад Share Добавено Юли 31, 2010 Няма нищо странно в подобно разпределение на планетите-))) А, що се касае до 12 дом, това не означава, че всички с подобно разпределение ще са много духовни.Всичко зависи от индивидуалното развитие на индивида. Това ще определи и отработката на аспектите. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Skarlet Добавено Август 3, 2010 Доклад Share Добавено Август 3, 2010 Здравейте. Искам да ви попитам толкова ли ми е странна наталната карта с това, че всичко е разположено само в едната половина и самите връзки които са . http://pics.data.bg/...3d0097/untitled Общо взето на кратко ми казаха , че с тоя 12 дом го раздавам много духовно и извисено , и че със сигурност ще направя кариера, което нещо не го виждам за сега де . Има доста инфо в сайта на англиски ,но аз да попитам и ващо мнение има ли нещо страно ,че така ми са разположени планетите в довомете и връзките , защото на мен ми е странно и нещо по-специално набива ли се на очи от пръв поглед по картата . На г-н Путин му е пълен 12-я дом. Политиците са най-духовни. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts