Тетрабиблос Добавено Юни 10, 2007 Доклад Share Добавено Юни 10, 2007 Обичам, когато срещам себеподобни. След като и тук намерих, има надежда за Вселената:-)))) Митът за сродните души е жив. !!! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Юни 11, 2007 Доклад Share Добавено Юни 11, 2007 (edited) Да. Вярно е, жив е И сродните души.. са много повече, отколкото предполагаме вероятно дори. Щастлива и благодарна съм, че имам около себе си такива. Редактирано Юни 11, 2007 от jul Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Anelia_a_s Добавено Юни 11, 2007 Доклад Share Добавено Юни 11, 2007 Обичам когато съм щастлива.Обичам когато се обичам и когато обичам всичко и всички! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Юли 4, 2007 Доклад Share Добавено Юли 4, 2007 Обичам когато......... потънал в прахта на света, търся изгубеното си сърце и в миг на любовно вълнение го намирам в твоите ръце. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Юли 4, 2007 Доклад Share Добавено Юли 4, 2007 Толкова е красиво това, което пишеш. Разлюля и моя свят. Обичам те. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Юли 4, 2007 Доклад Share Добавено Юли 4, 2007 Не обичам да произнасям на глас думите "обичам те". Обичам да ги живея. Непрекъснато. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Юли 4, 2007 Доклад Share Добавено Юли 4, 2007 А аз не обичам да ги чувам. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Дина Добавено Юли 4, 2007 Доклад Share Добавено Юли 4, 2007 Не обичам да произнасям на глас думите "обичам те". Обичам да ги живея. Непрекъснато. И ако "непрекъснатото" спре? Усещам моята недоизказаност. Необратимост! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Юли 4, 2007 Доклад Share Добавено Юли 4, 2007 И ако "непрекъснатото" спре? Усещам моята недоизказаност. Необратимост И когато "непрекъснатото спре", настъпва МРАКЪТ на собствената ти душа. И знаеш ли какво означава това? Да навлезеш в пустинята на собствения си ад, да срещнеш собствените си демони и най-големите си страхове. И ако успееш да ги победиш, разбираш че след Любовта идва още по-голяма Любов. ВИНАГИ, докато станеш чиста светлина. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Дина Добавено Декември 24, 2007 Доклад Share Добавено Декември 24, 2007 Обичам, когато срещам себеподобни. След като и тук намерих, има надежда за Вселената:-)))) Митът за сродните души е жив. Вярвам ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Декември 24, 2007 Доклад Share Добавено Декември 24, 2007 (edited) Обичам когато се "докосна" до теб. Редактирано Декември 24, 2007 от Еси Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Декември 24, 2007 Доклад Share Добавено Декември 24, 2007 :feel happy: Обичам, когато порасналите ми деца, които вече наричам най-близките си приятели, се връщат у дома за Коледа...Обичам, когато им сложа на трапезата любимите им ястия от детството им и те се превръщат отново в малкото ми момченце и момиченце... Обичам да си поплача тогава скришом от щастие... Обичам, когато се смеем отново заедно... Обичам, когато ми разказват колко са щастливи някъде там, далеч от дома, но винаги знаят, че домът им е отворен и топъл за тях... каквото и да им се случи, каквото и да направят... Благодаря на Бог, че ми ги подари докато бяха деца, за да ме научат какво означава да обичам.. и да живея щастливо... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Декември 24, 2007 Доклад Share Добавено Декември 24, 2007 Обичам детските очи, потънали във чистотата на съня, обичам и очите им, отварящи се всяка нова утрин, докоснати от слънчев лъч несподелена светлина, изпълващ погледа им със искри надежда - със хиляди искри от вече споделена светлина, и тихо шепнещи ми вечер: "Пак ще дойде утре!", изпращайки ме в тишината на нощта... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Декември 24, 2007 Доклад Share Добавено Декември 24, 2007 Обичам, когато всички заспят и е тихо, да отворя широко прозорец и очите ми в нощна тъма да заскитат. Там, при звездите, там... у дома да отлитна. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Декември 29, 2007 Доклад Share Добавено Декември 29, 2007 100 години самота. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Приятел Добавено Декември 30, 2007 Доклад Share Добавено Декември 30, 2007 Обичам когато луната изгрее очи да притворя и с вятърко леко, полека, далече ... здравей ... у дома... жадувам те...чакам те ... идвам Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Impulsa Добавено Ноември 8, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 8, 2008 Обичам,когато навън е студена зимна вечер,вкъщи да мирише на току що изгладено пране и за миг отново се връща детството. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Ноември 9, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2008 (edited) Обичам да слушам - т.е. живо-енергийно да възприемам - музика, която е част от мен. Същото се отнася и до думите, изворната вода, жените, картините, цветята, огъня, глупостта, непознатостта, планините (физически и духовни), математиката, моята Духовна Майка, сънищата, смеха и други такива. Това ми помага да се себеизразявам по-пълноценно. Хич ме няма с думите. Ако нещо ме е научило да мисля, то това със сигурност са думите на сърцето, а не на страстта и "затворените приятелски кръгове". Животът има вкус, когато сърцето не е робиня на Времето, в което всеки е заключен. Обичам разскъсаните вериги, макар че те пак си си остават вериги. Предпочитам мъртви вериги пред мъртво време. П.П. Проблемът е в това, че повечето хора предпочитат собствената си вменена от някого си идея за щастие - но не и истината, която е в тях. Нещо повече, наричат истина фактите у околните, отричайки и прикривайки (къде неосъзнато , къде къде нарочно) собствената си болка. Тя пък е симптом за усилието да съществуваш - не е просто да бъдеш. Малко хора познавам, които са се сприятелили със своята болка. Благословена е http://www.youtube.com/watch?v=RUAPf_ccobc. Редактирано Ноември 9, 2008 от aorhama Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Ноември 9, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2008 (edited) Обичам когато.... fkgjdfj Редактирано Ноември 9, 2008 от Fut Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
borislavil Добавено Ноември 9, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2008 Обичам да слушам - т.е. живо-енергийно да възприемам - музика, която е част от мен. Същото се отнася и до думите, изворната вода, жените, картините, цветята, огъня, глупостта, непознатостта, планините (физически и духовни), математиката, моята Духовна Майка, сънищата, смеха и други такива. Това ми помага да се себеизразявам по-пълноценно. Хич ме няма с думите. Ако нещо ме е научило да мисля, то това със сигурност са думите на сърцето, а не на страстта и "затворените приятелски кръгове". Животът има вкус, когато сърцето не е робиня на Времето, в което всеки е заключен. Обичам разскъсаните вериги, макар че те пак си си остават вериги. Предпочитам мъртви вериги пред мъртво време. П.П. Проблемът е в това, че повечето хора предпочитат собствената си вменена от някого си идея за щастие - но не и истината, която е в тях. Нещо повече, наричат истина фактите у околните, отричайки и прикривайки (къде неосъзнато , къде къде нарочно) собствената си болка. Тя пък е симптом за усилието да съществуваш - не е просто да бъдеш. Малко хора познавам, които са се сприятелили със своята болка. Благословена е http://www.youtube.com/watch?v=RUAPf_ccobc. Обичам, когато... някой или нещо докосва сърцето ми... като твоето мнение aorhama - свежо, нестандартно, проникновено! Разбира се, докосването може да е радостно, вдъхновяващо, възторжено... но може и да е скръбно и болезнено. Важното е да е автентично, защото тогава не само с ума си разбираш, но усещаш с цялото си същество, че си истински и изцяло жив, по - жив от всякога! Не можем да ампутираме Живота и да го лишим от болката. Трябва да го приемем такъв, какъвто е... И да се наслаждаваме на всеки миг, който ни е отреден да изживеем, защото... както в радостта, така и в болката има красота - те са части от едно цяло! Неслучайно се раждаме в болка... Животът се ражда с болка... както и най - прекрасните неща на този свят! Всъщност... обичам нещата, които са способни да изтръгнат от очите ми сълзи... като тази песен http://www.zazz.bg/play:095378d0 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Adams Добавено Ноември 9, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2008 Обичам когато.... как бихте продължили това изречение? ......няма "когато"........без условия.... "Обичам" си е "обичам", стига човек да е достатъчно смел да приеме света ... и себе си Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mary6 Добавено Ноември 9, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2008 Иво,прекрасна тема.Тук може да се види истинската същност на човека -той е създаден да обича,колко искренна любов струи от всеки пост. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Ноември 11, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 11, 2008 ...обичат... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Ноември 13, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 13, 2008 Tesla love song (intro) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest НиколаДамянов Добавено Ноември 13, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 13, 2008 Обичам,…когато седя си спокойно, Със мисли обгръщам Земята навред, Душата се радва на всичко достойно, Направено нейде от някой Човек. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts