Дина Добавено Април 24, 2007 Доклад Share Добавено Април 24, 2007 обичам да се радвам, че обичат! обичам да обичам! обичам да гледам слънцето и да усещам движението! обичам гласът на тишината и усещам с обич музиката- със сърцето и душата. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Impulsa Добавено Април 25, 2007 Доклад Share Добавено Април 25, 2007 Толкова много неща обичам.....дори и трудностите...Ако трябва да отговоря май доста ще си попиша... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
krasi 33 Добавено Април 25, 2007 Доклад Share Добавено Април 25, 2007 Обичам Първопричината за всичко! Обичам хората! И всеки ден продължавам да се уча да обичам! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Април 25, 2007 Доклад Share Добавено Април 25, 2007 Обичам и тъмната си , неосветена половина . Обичам да изследвам . Обичам горещината в сърцата на хората . Обичам мелодията на движението , обичам вятърничавите си настроения . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Април 26, 2007 Доклад Share Добавено Април 26, 2007 (edited) Обичам да летя над водите на живота. Обичам и да се къпя в тях. Обичам и пясъците на пустинята, и морската шир, защото ми напомнят за Безкрайността. Обичам всяка една песъчинка и всяка една капка вода, защото зная, че това е един Живот. Обичам когато съм насаме с целия останал свят - когато мога да го погледна искрено в очите и смирено да му кажа, че го обичам. Редактирано Април 26, 2007 от Станимир Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
KRASIDI Добавено Април 26, 2007 Доклад Share Добавено Април 26, 2007 Обичам един телефон и цяло море от чувства,които бушуват! обичам един топъл глас далеч някъде обичам и мислите,които отчаяно плуват. Обичам една мечта и цял рояк от птичи песни и радостни трели обичам и сълзата отронена в притихнал мрак и спомените смомнящи-там нейде спрели. Обичам един образ и цялата вълна от усмивки,трепет,вълнение.............. Обичам и зная ще спра без страх,без вина ,без съмнение ................................................................................ .. Обичам един телефон,обичам една мечта,обичам един човек и се радвам на това мое прозрение! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
izgrev Добавено Април 26, 2007 Доклад Share Добавено Април 26, 2007 (edited) Обичам и усещането - "удариха ме по едната буза - сега е мой ред да успея да обърна към посоката на удара другата" Обичам най- добрия Човек, когото познавам! Както и първата тревичка и цвете в ранната пролет! Редактирано Април 26, 2007 от izgrev Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Април 28, 2007 Доклад Share Добавено Април 28, 2007 (edited) Обичам морската шир, оцветена в златисто от утринното слънце и съм благодарен, че това е първото нещо, което виждам сутрин. Обичам и звездното небе и с въздишка си спомням за детството си, когато звездите все още можеха да се видят нощем над града. Обичам и аромата на боровите гори, изпълващ тялото и съзнанието ми с жизненост и енергия. Обичам и планинските възвишения, даряващи ме с чувство за съизмеримост и единство с цялото. Редактирано Април 28, 2007 от Станимир Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Април 28, 2007 Доклад Share Добавено Април 28, 2007 (edited) Обичам... И не когато, не където, не както, не колкото, не каквото и не когото. Обичам, защото... ОБИЧАМ! Редактирано Април 28, 2007 от Силвия СД Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Април 29, 2007 Доклад Share Добавено Април 29, 2007 Обичам живота във всичките му проявления , дори и когато ми отнема повече време да се настроя за това . Например понякога е трудно да заобичаш хората около себе си , да ги приемеш защото сте твърде различни , диаметрално различни като разбирания за света. И отнема повече време да предприеме човек позитивната крачка , да излъчва любов към този човек . Обичам , да преодолявам тези трудности в обичането . Чувствам се като герой след това . Не е от лесните неща да обичаш , всичко и всички с пълна сила . Поне за мен . Винаги може човек повърхностно да се залъже с думите ,аз съм положително настроен към всички хора , но когато се сблъска в живота си с такива и такива хора да не се чувства точно така. И според мен в живота ще е винаги различна обичта и любовта . Тогава , когато трябва да се приложи . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Impulsa Добавено Април 29, 2007 Доклад Share Добавено Април 29, 2007 .......оби4ам когато оби4ам .......оби4ам,когато ме оби4ат .......оби4ам вси4ко което ме прави щастлива най-правилно казано Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
wonderful Добавено Май 2, 2007 Доклад Share Добавено Май 2, 2007 (edited) Обичам дърветата! Днес погледнах към зеленото море и поисках да се хвърля в него и да плувам. Един отправен поглед и сетивата се насищат с толкова красота, че чак очите ми се разширяват като гледам. Прекрасно, невероятно, истинско и толкова близо до мен... Нямам думи повече Искам още и още да гледам Утре А сега през прозореца виждам луната. Всичко е много красиво, навсякъде около нас. Редактирано Май 2, 2007 от wonderful Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ася_И Добавено Май 2, 2007 Доклад Share Добавено Май 2, 2007 (edited) Аз обичам когато хората около мен се усмихват, но усмивките са в очите и душите им, а не само на лицата. Редактирано Май 2, 2007 от AIM Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Таня Добавено Май 11, 2007 Доклад Share Добавено Май 11, 2007 Обичам вътрешната тишина и спокойствие. Обичам песента "Венир Бенир" и я пея с истинско удоволствие. "Венир Бенир Венир Бенир Бихар Бенум Ил биют, Ил безут Ом би ют Ил безут Ом би ют Зун мезун, зун ме-зун Бином ту мето Зун мезун, зун ме-зун Бином ту мето Песента Венир Бенир е дадена от Учителя на 5 ноември 1922 година на Общия окултен клас, ІІ година, 6-та лекция.Венир Бенир е окултен източен мотив, възприет от западните народи. Мистичното значение на песента е следното:Венир Бенир-Ти, Велики, който благославяш всички и всичко. Бихар Бенум-Да бъде благословен.Ил Биют-Боже, благослови Великото, младостта, началото на живота. Ил Безут- благослови младия, начеващия, Божествения живот, благослови Божественото, което зачева в душата-диханието на Бога, което сме възприели първоначално. Он Биют- Той е сам, Единственият, Който благославя. Ил Безут, Он Биют-Той е всичко, Той е навред. Зун Мезун- Целият наш Живот. Бином Ту Мето-сега така да бъде!Това е отношението на Великото към малкото-душата. И малкото се изпълва с мисъл за великото, за Бога;душата си спомня времето, когато е поела първия дъх от Божието дихание./По Учителя, Общ окултен клас, 8 май 1940 година/", Песни от Учителя, Изд. ББ,2006 г. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Май 11, 2007 Доклад Share Добавено Май 11, 2007 Обичам теб. И само ти ме осмисляш и ме освобождаваш. Обичам себе си. И животът, и смъртта - обичам ги. Добре дошли при мама. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
sony Добавено Май 13, 2007 Доклад Share Добавено Май 13, 2007 Обичам, когато...подаря ласкава дума на някого... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Май 13, 2007 Доклад Share Добавено Май 13, 2007 Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Обичам те ! Много добре се чувствам , когато пиша и казвам тези думи ! Никога не са достатъчни . Винаги е добре да кажеш на някой ,че го обичаш , винаги ще подейства по добрия начин ! Правила съм и следното упражнение да повтарям думите "обичам те " 5 минути и след това се чувствам като изполята със студен душ , релаксирана и спокойна . Сещам се за един от участниците в Биг Брадър , който имаше няколко мин да каже нещо на зрителите и той ги оползотвори като повтаряше "Обичам те !, сигурна съм , че всеки който е гледал тези 5 мин ефирно време ,се е почувствал много различно от обикновено, случили са се интересни неща със съзнанието му в тези 5 минути. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Май 14, 2007 Доклад Share Добавено Май 14, 2007 (edited) ОБИЧАМ ТЕ!!! Обичам хармонията, обичам единството на всеки с всеки и осъзнаването на това единство, обичам знанието, обичам мъдростта, обичам да обичам, обичам да дам път на някой шофьор с любезна усмивка, той да махне учтиво с благост и в този кратък миг да разбера, че обичам човешкото в човека! Обичам красотата, обичам силата, управлявана целесъобразно, обичам сърдечността и сливането на сърцата, обичам безмълвното разбиране и резонанс, обичам истината, обичам волята, обичам радостта, обичам да имам силата, любовта, търпението и мъдростта да преодолявам трудностите с благодарност! Обичам природата, обичам слънцето, обичам морето, обичам планината, обичам полянките и тревичката, обичам птичките и цветенцата, обичам реалността! Обичам да успявам да превръщам чувствителността си в опитност, обичам нежността, обичам висшия полет на ума, обичам силата на духа, обичам извивките на женското тяло, изваяни от космическата ръка на Бога по божествен изключителен неповторим начин, събуждащ най-фините сетива на душата ми! Обичам светлината на ума, горещата любов на сърцето, бликащата жизненост на източника на живота! Обичам да успявам да преодолявам малкото си аз и да ставам проводник на благи чувства, мисли и енергии! Обичам да прегръщам, обичам да бъда естествен и прям, обичам да бъда себе си, обичам живот без лъжа, обичам света събуден от илюзията и манипулацията, обичам новия човек, роден за космическото си предназначение, обичам мъдростта на децата, обичам детските приказки, обичам отвореното широко съзнание, обичам сините очи на небето, обичам стремежа към космоса и истината, обичам безкрая, обичам безграничността! Обичам баща си, обичам майка си, обичам годеницата си, обичам съседите от блока си, обичам градската шумотевица - тя ме прави по-силен и земен. Обичам целия си род, обичам гените си, каквито и да са, обичам предците си! Обичам Живота! Редактирано Май 14, 2007 от Орлин Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Валентин Петров Добавено Май 14, 2007 Доклад Share Добавено Май 14, 2007 :sorcerer: Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Май 14, 2007 Доклад Share Добавено Май 14, 2007 Обичам хармонията, обичам единството на всеки с всеки и осъзнаването на това единство, ...... Обичам Живота! Обичам когато чувам и виждам мислите и чувствата си, изказани от някой друг по-добре, отколкото мога да си ги изкажа аз! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Таня Добавено Май 14, 2007 Доклад Share Добавено Май 14, 2007 Обичам да съм част от този Форум... :angel: Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Май 14, 2007 Доклад Share Добавено Май 14, 2007 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Май 14, 2007 Доклад Share Добавено Май 14, 2007 Я ХАБИБИ АЛЛА! АЛЛА АКХБАР! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Юни 10, 2007 Доклад Share Добавено Юни 10, 2007 Обичам когато ............... те обичам. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Юни 10, 2007 Доклад Share Добавено Юни 10, 2007 Обичам, когато срещам себеподобни. След като и тук намерих, има надежда за Вселената:-)))) Митът за сродните души е жив. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts