kabala Добавено Октомври 27, 2005 Доклад Share Добавено Октомври 27, 2005 Привет! Независимо,че съм нова тук,аз нямам нищо против да се запозная с вас ,стига и на вас да ви е приятно))).. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Mindfield Добавено Октомври 27, 2005 Доклад Share Добавено Октомври 27, 2005 Аз казах кога съм при вас, Венци знае защо го пиша така... (не се намирам във Варна, а само наминавам) Бих се радвал ако има възможност и желание, за времето когато ще съм във Варна (споменах го горе), да се видим. Ако ли не, приятно събиране ви желая . Светло+топло+смирено+игриво настроение. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Зара_ Добавено Октомври 27, 2005 Доклад Share Добавено Октомври 27, 2005 Значи решено- на 1.11. 2005 г., в 14.00 часа, Варна, пред театъра. Който желае,да заповяда Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
gudybo Добавено Октомври 27, 2005 Доклад Share Добавено Октомври 27, 2005 Здравейте! Хубаво е намислено, но 1.11.05 мисля, 4е е празни4ен само за у4ащи се, т.е. работещите като мен не могат да се появят в 14:00 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Невенна Добавено Октомври 28, 2005 Доклад Share Добавено Октомври 28, 2005 определено не всеки почива в 14ч.................... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Октомври 28, 2005 Доклад Share Добавено Октомври 28, 2005 По късно да е тогава - 18 или нещо такова... Пред коя част на театъра? Входа... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Зара_ Добавено Октомври 28, 2005 Доклад Share Добавено Октомври 28, 2005 Леле,голям съм заплес! Мислех за 18.00 ч., а съм написала 14.00! Ужас-лявата ръка не знае какво прави дясната Значи ставаше въпрос наистина за 1.11.2005 г. , 18.00 ч.,входа на театъра. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Октомври 29, 2005 Доклад Share Добавено Октомври 29, 2005 Това достатъчно ли е за една нормална среща? Тя така или иначе не ще е нормална, щото сме само задочно познати, но аз бих се чувствал по-сигурен с повече уточнения... Всъщност, колко човека заявяват сигурно участие - кажете тук, че да няма самотници Вторник вечер. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Баева Добавено Октомври 29, 2005 Доклад Share Добавено Октомври 29, 2005 Скъпи приятели, Много,ама много се радвам,че ще се събирате на 01.11.2005.Много ми се иска и аз да присъствам,но за съжаление не мога тъй като съм студентка в Германия.Тук също е почивен ден и аз най-вероятно ще си остана у дома,но с мисълта си ще бъда в България и с вас!Пожелавам ви приятни и красиви мигове! С усмивка Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kabala Добавено Октомври 29, 2005 Доклад Share Добавено Октомври 29, 2005 Аз съм 90% сигурна,че ще дойда Само,че ми е интересно как ще се познаем,всъщност Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Невенна Добавено Ноември 2, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 2, 2005 Ало несериозните, защо определяте срещи на които не идвате? Поздрави на тези , които дойдоха, приятно беше макар и кратко. Приятен, щастлив и радостен ден ви желая! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kabala Добавено Ноември 2, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 2, 2005 Да ви имам серизността,че и убедителността.....Поне се запознах със сериозните....Предлагам следващият път да се видим малко по-раничко и моля,да не ме измъчвате този път-аз съм в съседната зала Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Зара_ Добавено Ноември 2, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 2, 2005 Значи срещата се състоя! Страшно се радвам! А по въпроса за несериозността-аз не съм и казвала,че ще идвам. Причината е обективна-не живея във Варна По принцип съм убеден поддръжник на демократичността при вземане на решения, но понякога, когато всеки човек е с различно мнение и това пречи за осъществяване на целта, трябва да се каже нещо категорично и да не подлежи на обсъждане. Защото ..... почне ли обсъждането, мале-мила - ще се срещнем в другия живот, защото по-рано все някой е зает Поздрави на всички!!!! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Любомира Добавено Ноември 3, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 3, 2005 Привет! Аз пък много късно я видях тая тема.. и тя срещата вече била минала И си ме беше яд, защото ми се идваше.. ама за следващия път ме бройте сериозна Поздрави! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Ноември 5, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 5, 2005 Браво, варненци - аз съм в София временно, жалко - може би един ден ше се видим повече хора които пишем тук - ще е интересно - дано да смогнат да ни носят Бира... ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts