LUCIUS Добавено Юли 23, 2009 Доклад Share Добавено Юли 23, 2009 Трудно ми е да повярвам, че няма поне няколко хиляди истински и честни патриоти в тази страна и че всички управляващи са маскари, както е казал бай Ганя. Просто ми се струва невъзможно, явно свестните хора не стигат до властта, или ако стигат са малцинство. Дали наистина си заслужаваме управниците или рибата се вмирисва от главата, или пък и двете неща са верни. Ох, бедни ми приятелю Д`Артанян..... Хрис, не му е мястото тук да се пишат такива неща, но много добре знаеш, че умишлено се потиска народа ни, умишлено се лансират в политиката корумпирани и продажни мижитурки... и че всичко се режисира от другаде. Казва ти го един натурализиран евреин - прави си изводите сам какво имам предвид и за каква режисура ти говоря Не, че нямаме патриоти - имаме ги! Но, както сам казваш - свестните хора не стигат до властта у нас. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts