Диана Илиева Добавено Май 11, 2009 Доклад Share Добавено Май 11, 2009 Ами че много добре си пееш! Е, качеството на записа наистина не е много добро, както предупреди и Моника, но при домашни условия - толкоз. Пусни още някое клипче - на мен ми е приятно да ви слушам: и теб, и азбуки, и Максим ... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Любомир89 Добавено Май 11, 2009 Доклад Share Добавено Май 11, 2009 Латина, влизам специално да кажа, че пееш хубаво, независимо от качеството на записа. Максим, също добре се справяш с китарата... поздрави на всички музиканти ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Май 12, 2009 Доклад Share Добавено Май 12, 2009 Латина, чудесно изпълнение! Нямаш никакъв руски акцент, много харесвам руската музика също. И с китарата си много по-добре от мен. Изобщо Шумен бил голяма работа. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Рассвет Добавено Май 12, 2009 Доклад Share Добавено Май 12, 2009 Скъпи български братя и сестри! Благодаря за чудесно изпълнение! Това е гласът на Душата, гласът на Любовта! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Май 16, 2009 Доклад Share Добавено Май 16, 2009 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Май 16, 2009 Доклад Share Добавено Май 16, 2009 (edited) Тук на това видео съм дублирал с превод на руски на целия материал. Гласът ми твърде малко се отличава от реалния, но има известна разлика, да. От видеото: "...задачата на образованите хора да образоват останалите..." Поздравления за добрата работа, Максим. Впрочем ... звучиш добре с китарата! А видеото на Латинчето не ми се отваря . Редактирано Май 16, 2009 от късметче Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Злинчо Добавено Февруари 20, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 20, 2010 Благодаря! не бях погледнала какво има тук. нищо, че повечето са си свалили вече клипчетата пак съм доволна. когато бяхме деца, в нашето семейство ние правехме подаръците - или си замесил питка, или си изпрел вълна, или си нарисувал картичка. никой не ти казваше колко ти е добра питката или красива рисунката. самият труд беше подаръкът. това не е толкова романтично, колкото вероятно ви изглежда. така например със сълзи на очи (още ми излизат такива) си спомням как една мила моя приятелка си хапваше от баницата ми , или сестричето ми, което така захапа веднъж една моя питка, че се уплаших за здравето и но...нищо не може да ме откаже да правя подаръци. понастоящем тероризирам близките си с цигулка. много добро средство за подобно доброжелателно отношение към ближния. все пак си спомням един момент от моя курс по рисуване. имахме в курса, по наше мнение, напълно безнадеждна Мая (да речем). тя обаче така се радваше на своите рисунки. ясно си спомням нейния ентусиазъм... веднъж идва тя с една рисунка, която ми е малко трудно да опиша, но да речем - има три фигури на листа в цял ръст, като две от тях са разположени в нещо като квадрат, оказва се, че тези двама са легнали в легло, а другата фигура е до вратата. тя поднася в неописуемо добро настроение тази рисунчица на нашия учител. той деликатно се опита да и даде някакви насоки по перспективата ( или по-скоро липсата на такава) в нейната творба. след като тя си отиде, ние (въпреки, че много си я обичахме и наистина не бяхме злобни) се разсмяхме и коментирахме изумени нейната великолепна безчуственост към изложението на пространството върху листа. сега вече съвсем не мисля така. но затова е виновен нашият учител, който каза: "всеки щрих, който е съзнателно нанесен на листа заслужава вашето внимание. ако вие не виждате нейният напредък, за нея е достатъчно да го види само тя. ето защо е нейната радост." простете за пространното изложение, но мисля, че това ще даде тласък на онези, които се страхуват от критика или провал. според мен, гении не съществуват. онези, които за нас са гениални, всъщност от своя гледна точка са направили малка крачка към своята собствена цел, която ги радва. Поздави! Латинче, твоят ентусиазъм заслужава възхищение! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Март 10, 2010 Доклад Share Добавено Март 10, 2010 (edited) Бързо на музиката, докато са топли записите, че след час-два "ша трийм". :-)) (Махнах линка, че свърши киното ;-)) Редактирано Март 10, 2010 от azbuki Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Март 10, 2010 Доклад Share Добавено Март 10, 2010 (edited) Ми то, остава и аз да се изтипосам... Понеже няма с кво, ще пусна един файл, който преди не помня колко години си записах, понеже ми беше по лапешки интересно да се чуя сам на два гласа (с мой беквокал). И понеже се чух, повече не повторих опита, та всеки да преценява дали иска да чуе... :3d_104: http://rapidshare.co...4206/1.mp3.html нищо няма да махам после, оправяйте се :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Сега като го слушам, ми се струва, че мога да му турна още поне три различни гласа, ма ари... ПП: то можело да се сваля десет пъти само, ама като не разбрах как се кача файл тъдява... Тъй че, бързо - промоция има за който свари. Азбуки пак ще мине с гумичката. Редактирано Март 10, 2010 от Венцислав_ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Март 10, 2010 Доклад Share Добавено Март 10, 2010 (edited) Опа, по-добре си се справил от мен поне с качеството на записа :-)))) П.П. Много мързеливо пееш, ама явно това ти е стилът. Редактирано Март 10, 2010 от azbuki Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Март 11, 2010 Доклад Share Добавено Март 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=f_jYcrgI_no Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Август 23, 2010 Доклад Share Добавено Август 23, 2010 (edited) Ей го, още едно мързеливо: изтегляне Редактирано Август 23, 2010 от Венцислав_ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Август 23, 2010 Доклад Share Добавено Август 23, 2010 (edited) Голямо очакване, а... само на бяса и на Максим записите са останали... Редактирано Август 23, 2010 от kuki Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts